Fitur - tingali ngaliwatan jalan nu gelombang tina ROM biasana hirup

mesin Pachinko of ROM kasebut, jaman kuat, biasana jaman, dibagi kana Periode slump. Dibandingkeun usum kuat tur jaman kesel, eta bisa hirup normal tina ngabejaan h?s?. fitur husus, kayaning usum kuat tur kesel-hirup, teuas pikeun ngaidentipikasi sabab ?ta hirup normal. Dina

 

, ?ta bakal ukur conto jenis mahluk lumangsung dina ROM fitur tina kahirupan normal, tapi bakal ngenalkeun.

 

dina periode normal, atawa sering panarajangan, ?ta atawa adiktif janten deeply moal pisan ditempo. Ngomong naha, tanpa kanyataan y?n henteu ieu persis hit, ngan hal nyebutkeun hiji adiktif h?bat henteu. Dina istilah produksi, jeung sajabana, eta ngahontal og? produksi oge asalna kaluar di jalan sorangan.

 

Najan kitu, pangaruh r?k ku paling perhatian nyaeta produksi jeung ngahontal, kayaning disebut jadi super panas.

 

og? sumping kaluar dina rupa jangkauan nya?ta tetep, henteu kirang ?ta kurang kamungkinan kaluar sengit produksi Atsu sarta ngahontal. Og?, laju rotational nepi ka penc?t, jadi m?m?h jeung sanggeus rata-rata 300 rotasi, sanajan subtracting jackpot, aya og? kanyataan y?n hiji-pareum. Sanajan pull-balik dina ngurangan waktu

 

, atanapi henteu neruskeun, variasi probability anjeun boga og? kajadian nu eta henteu ditutup gampang. kaayaan kitu bakal fitur tina kahirupan normal tina ROM dina. Diomongkeun metaphorically

 

, abdi teu nyandak leuwih ti emas investasi, ?ta mangrupakeun kaayaan nu teu sanajan teu nyieun duit. Sakali deui indit ka sabalikna, dina periode normal, teu sugan og? kanyataan y?n salila eureun hese ngarti.

 

malah lamun aya tanda kitu hirup normal, sabab eta bakal leungit teuing ngudag, Anjeun kudu ati. Lajeng, dina grafik data dina kasus sapertos anu hirup normal, anjeun nyaho og? tur tingal grafik garis.

 

gelombang garis puseur stand URANG SUNDA sapanjang chart garis nyaeta kanyataan y?n kirang addicted. Na kaluar, rata-rata, bukti yen eta terus-terusan atawa teu kaluar. Bisi kitu aya aliran data, Jigana eta mangrupakeun kamungkinan y?n geus diasupkeun periode normal bisa jadi ditangtukeun janten tinggi Anjeun. hirup

 

Normal nyaeta adiktif tapi oge gampang ma?n kusabab dina kirang, anjeun bakal meunang kamungkinan nuliskeun periode slump sanggeus ieu. Tapi sanajan aya tanda hirup normal, 300 tur lamun rotasi langkung adiktif geus dituturkeun atawa, dina kasus produksi jeung jangkauan geus teu an?h maju, jadi aya kamungkinan yen geus diasupkeun ka

 

jaman kesel, gerakan m?ja malah lamun mikir mikir hiji hal anu alus sangkan. Sabalikna, anu aya oge kamungkinan keur migrasi kana jaman kuat, biasana jaman. Gumantung kana kaayaan tina sam?m?h gelombang tina kahirupan normal, abdi teu terang boh dina naha cabang.

 

ti try ka penc?t Jalan, kusabab kuring mikir y?n ?ta kaayaan dimana kaayaan bisa judged, geus jadi teu menyakiti aliran coba mun penc?t. Mun Minukere hiji kahirupan normal kacida alusna, aya og? kauntungan anu bisa maca di masa depan dasar aliran.

 

atawa jadi Atoh kabeh bungah Lamun aya gunana atawa pamikiran, atawa jadi gunana mun dipikir anu Atsu cumi, sanggeus kabeh, sabab mindeng dilakukeun pikeun deployment ieu puguh eta payout moal helikopter tanpa og? ngaronjatkeun, moal ku sputter na closeout na, eta kudu ati lantaran pasti bakal euweuh waktu sangkan bola hiji kaluar dina tabel lianna.