m?ja Pachinko warung mun milih dina waktu reopening

Dina pergantian poe kahiji Xintai, mun data eta oge aya, sabab kaayaan informasi euweuh, mun Neraiuchi milih platform nu mangrupakeun hal h?s?. Xintai dinten munggaran, henteu hartosna y?n kabuka ti isuk-isuk, bakal kabuka ti nalika persetujuan pulisi t?h ka handap. Ku sabab kitu, dina teu ?c?s bubuka waktu, urang mindeng pachinko parlors anjeun boga lotre. Sajaba ti ?ta, gumantung kana m?tode lotre, mangga dicatet y?n aya og? hiji hal naha hit ka mana Xintai teu nyaho. ngagantian
The
Xintai poe kahiji, lantaran euweuh cukup waktu maca sakab?h kuku, ninggalkeun bagian ka mana n?angan, anjeun geus og? jadi ngan kanyataan y?n mimiti kuku bujal. Tangtu, lamun geus dikumpulkeun data di situs data Robo sapertos Tujuh, gelombang tina Horukon setting na ROM og? hayu urang tumut kana akun.

 

Sanajan kitu, pilari di adjustment paku, dina raraga narik pelanggan, nyaeta ngagantian Xintai poe kahiji nyaeta kuku pangalusna amis.

 

sakumaha Horukon set na adjustment kuku tina Xintai kabuka dinten munggaran anu pangalusna, aya bade kacenderungan ka tighten kalawan unggal dinten ngalirkeun. Tangtu, eta oge gumantung kana toko. Kusabab dinten munggaran, para tamu og? ngumpulkeun Ninggalkeun kuring nyalira, sababaraha warung jeung hayu ku ngaleupaskeun laun pulih, aya og? anu warung kaluar tina dinten kahiji kusabab abdi hoyong munggaran dina dampak. ar?a ieu, anu kacenderungan ngeunaan saminggu langsung saatos reopening bakal had? tetep dipariksa dina dasar poean.

 

waktu reopening hal, saperti warung stasiun, saprak ?ta diperkirakeun y?n konsum?n seueur kamacetan, ?ta sateuacanna tina pamariksaan penyisihan jeung babak Tujuan tabel ti dinten sam?m?hna jeung konfirmasi data di Sigana ba? alus anu kungsi diajarkeun ka extent sababaraha .