?mbaran dikumpulkeun pikeun nyieun jaringan kontak jeung patrons, Pachipuro di parlors pachinko

Jigana eta aya nasabah anu tingali unggal waktos Anjeun buka hiji parlor pachinko. Nasabah anu pasuliwer unggal dintenna Shigeku suku ti pagawe misalna, disebut salaku patrons di industri pachinko. Sarta, sanajan Jigana saperti teu mirip ditandaan kalayan gampang recognizable, sababaraha urang disebut Pachipuro dahar di pachinko nu.
Dina
pachinko parlor, Konsum?n dianggap dasarna Pachipuro, Kumaha bisa mindeng jadi ngalarang, tapi og? tina h?s? ngabejaan. Dina Pachipuro misalna atanapi ?ta naha ?ta t?h pangalusna sangkan sambungan pribadi jeung regulars, tapi jalma anu kedah jadi acquainted ka extent nu bisa ngobrol, Jigana y?n ?ta t?h tangtu nguntungkeun.

 

regulars kaasup tapi teu oge gumantung kana acara jeung jaman recovery, ?ta bakal balik ka pachinko parlor sarua dina dasar poean. Pachinko nyaeta favorit t?h, tangtu, tapi ka regulars t?h lolobana jalma anu resep balanja sorangan.

 

patarosan naha jalma nu boga ngartos, tapi bakal kajadian dina eta carita sejen, sabab teh tarjamah pikeun muka pachinko parlor sarua unggal po?, urang nyaho stand denda gerakan og? pangalusna. Contona, nu platform ieu, Toka ieu addicted sababaraha kali kamari, urang geus loba investasi, omongan kayaning I sumping kaluar deui Saatos ngarobah teuing kaluar sababaraha kali, anjeun atanapi ngadangu rupa dina obrolan teh.

 

Ku gagasan nyieun sambungan pribadi jeung regulars, ti data, anjeun bakal informasi kayaning teu maca gampang, kasebut nya?ta dimungkinkeun pikeun meunang gampang. Biasana, atawa aya gawe, Jigana eta aya sanajan hese balik ka parlor pachinko unggal poe. Inpo

 

ti regulars, tapi anjeun bisa og? aya kalana hal kawas alus sakumaha, jadi Anjeun atawa kuring keur ngajelaskeun pamadegan anu katingal alus kanggo inpormasi lengkep, mangga tingali nyarita. Aya nu paling ti kauntungan janten mun akur jeung regulars.
teh sambungan pribadi tina
lajeng Pachipuro, tapi Jigana ieu aya dina kanyataan rada realistis h?s?. Sanajan kitu, lamun kuring bisa nyieun sambungan pribadi kalawan kasempetan sagala Pachipuro, Jigana teu ragu janten reassuring sumber informasi pikeun leuwih ti regulars.
_x 000D_ Pachipuro t?h, sabab nyieun hirup di pachinko, geus studi penting. Unggal specs jeung kinerja atawa, garis wates, kayaning lamun eureun atawa lamun serangan ti, mangka pamikiran mibanda rupa-rupa informasi keur unggal model.

 

Sanajan kitu, dina kasus Pachipuro, saperti biasa, anjeun sabudeureun di kalangan a parlor pachinko nikmat dina pilarian tina ng?l?hkeun. Teu hartosna aya unggal po? ka parlors pachinko sarua, jalma anu teu balik ukur ka warung pachinko sarua tapi geus tangtu, og? jalma anu buka rupa parlors pachinko, og? jadi encountered og? ditangtukeun y?n

 

Pachipuro, Jigana eta susah . The best of maksudna, Kuring henteu weruh Pachipuro, ?ta jadi babaturan ku jalma anu salawasna og? kaluar. Nalika kuring diusahakeun ngobrol, lamun atanapi Kuwashika 'dina mesin inpormasi, aya kamungkinan yen meunang m?r? katerangan sah.