Horukon sarta konfigurasi group

Dina Horukon newak, mangka ngadawuh geus disebarkeun jackpot ku ngagolongkeun mesin pachinko dina trafo di. Ku kituna, ?ta Konon ?f?ktif dina Horukon newak, abdi hoyong ningali jenis mahluk tina hubungan antara Horukon jeung grup. mesin Pachinko geus disambung ku trafo di urutan pikeun m?nta hiji catu daya.

 

di angka nu dihubungkeun ku trafo di, disebut minangka keur dipisahkeun ti opat ka lima golongan. Atawa geus jadi grup di angka tungtung, atawa geus jadi grup di sisi-demi-sisi di angka serial, sigana janten kanyataan y?n duanana geus diadopsi.

 

Kahiji sakabeh, nalika ?ta waktu r?k nempatkeun kaluar hiji hit badag, nurutkeun hiji hukum tangtu, Horukon t?h, abdi jiga ngajalankeun ?ta judgment jackpot. Datang ka waktu jackpot lumangsungna ?ta ditangtukeun, Horukon nyaeta dina dasar group, ngagambar grup pikeun ngahasilkeun hit badag.

 

Dina grup nu meunang, jackpot dimimitian kajadian, dina grup ?ta nu jackpot geus dibales, ?ta jaman jackpot tangtu asalna kaluar. Sajaba ti ?ta, dina Horukon, dina urutan nyieun bal kaluar tina sakab?h parlor pachinko rata-rata, nu gelar tina lumangsungna waktu anu sarta hit badag keur ngahasilkeun hit badag, geus ngomong ngadalikeun.

 

pikeun anu, atawa kaluar t?h bias dina grup ?ta jackpot kamungkinan kajadian, keur prediksi group y?n hit badag hareup baris lumangsung, kusabab Neraiuchi teh newak Horukon.

 

og? ngagunakeun sistem aut?ntikasi beungeut, bari pilih ba? ngaluarkeun ?ta jackpot, og? lamunan rife anu ngalakonan lotre grup.