Horukon Works

Mun anjeun teu nyaho og?, hiji parlor pachinko di Horukon ieu, sigana sababaraha urang anu panginten janten haram, kayaning jauh, anu aslina sanes mesin nu hal saperti a. The Horukon, nyaeta singketan tina Hol komputer. Diomongkeun di

 

naon nu kudu mesin tina, aya dua tujuan kasarna dibagi. Na y?n datang sedot nepi ku aggregating tabel data, kayaning jualan na kauntungan kotor tur implantation, ?ta bakal balik nepi ngawaskeun panipuan teh. Pondokna, The Horukon, bakal kanyataan y?n hiji mesin nu manages data. Anu mimiti, ?ta data, mesin sabab geus sedot nepi data ka Horukon geus dipasang dina hiji platform tunggal. Narik wiring ti

 

nangtung, ?ta mangrupakeun m?kanisme nu datang nepi data ku nu nyambung ka mesin. Datangna data ?ta nepi, ti na jualan na kauntungan kotor unggal tabel, jumlah tina nyetir ka dinya, data diperlukeun pikeun bisnis, sapertos harga Unit bola keur jualan ka sejen, Horukon ieu sanggeus narima sinyal ti tab?l, ?ta bakal sedot nepi sacara real-time .

 

teu ngan hiji ku salah sahiji data, data husus atanapi data sarta mod?l anu Unit pulau jawa, eta geus jadi jadi bisa ditempo warung sakabeh data.

 

Kusabab data aya nu datang nepi ka real-time, gangguan, kayaning lamun aya kakurangan wiring og? geus jadi mungkin geura perhatikeun. Misalna data jualan, dina jihat sabenerna ngajalankeun bisnis, Anjeun bakal data mutlak diperlukeun.

 

kana jumlah ieu dumasar kana, Jigana bisnis sahiji sapertos dinten handap tina kuku pangaluyuan sareng setelan. Dina industri lianna, Jigana lamun euweuh data jualan dinten saterusna rencana bisnis teu erected, tapi ?ta babarengan dina parlor pachinko. Sabot

 

euweuh data, bisnis is anjeun moal bisa pisan. Sabab nyebutkeun di

 

jalan, atawa bisa ngadalikeun per dina Horukon, ?ta ciri kawas urang kalawan b?bas ngadalikeun lamun tujuan jualan Uchikome henteu dilengkepan.

 

※ Najan kitu, Og? ngad?ng? omongan parlors pachinko og? mindeng ngagunakeun Horukon nu dilengkepan fungsi misalna. Eta bade moto pikeun kauntungan tina nyatana Horukon metoda newak.