Hanemono OK dina t?ori wates?

Dina taun anyar, sabab geus dikaluarkeun ku loba majalah pachinko, informasi geus jadi jadi gampang pikeun nuliskeun leungeun. Ku kituna, upami jalmi nu penc?t pachinko nu, sakali, abdi think're museurkeun man?h y?n nempo t?ori wates nyebutkeun.

 

dieu, t?ori wates, Abdi hoyong nyandak katingal a. Kahiji sakabeh, m?m?h carita t?ori wates, aya hiji hal anu disebut jadi wates. Mesin pachinko, aya kamungkinan hit badag visinil. Garis wates, lamun jackpot di jackpot probability jalan mesin, jumlah ieu cashed jumlah na payout yen investasi, nyebutkeun yen nu titik cabang janten tambah atawa dikurangan 0.

 

dina kasus pachinko ieu, garis wates ieu, kamungkinan hit badag tur berkomunikasi laju Chang, jeung sajabana, ulang diitung tina rupa-rupa nilai numeris, mangka dikedalkeun salaku Jumlah r?volusi tina sar?bu yen. mesin Pachinko t?h, asup jeung kaluar, ngulang atanapi henteu kaluar, urang bisa jadi salaku mun konvergen kana probability jackpot nu geus disetel.

 

Jadi, penc?t garis wates atawa leuwih mati anu geus diatur pikeun tiap mesin, nalika nepi ka konvergen dina set jackpot probabiliti keur mesin, sabab eta kauntungan nyaeta, 's pamanggih T?ori wates.

 

pasti, sacara t?oritis, tapi Jigana bakal jadi kitu, teu balik sabenerna mun ngalakukeun ieu kitu og?. Diomongkeun di naha, parlors pachinko geus dilumangsungkeun kuku disaluyukeun ku warung. parlors Pachinko anjeun hiji adjustment kuku tina garis wates jalan, sigana nu euweuh mimiti.

 

lamun kuku pasti kabuka sabudeureun mimiti, nalika anjeun pikir naha aya og? saluareun wates, jsb Lamun geus tightened adjustment kuku tina sabudeureun lawan, geus disaluyukeun, kayaning scraping bal t?h, sanajan loba ngamimitian sabudeureun, ngurangan payout bakal gancang. Lamun datang ka

 

sakab?h payout, nyaeta ngan muka hijina paku di kira-kira mimiti, abdi hal anu janten cukup. Prakna T?ori wates ieu, nu disusun dina nyanghareupan dewan a, urang nempo sakab?h ?ta adjustment paku, ngurangan tina bal Anjeun kudu milih hiji m?ja leutik.

 

saloba mungkin nu lila-tunggu kaluar bal, tanpa ngurangan, upami teu tilelep dina hit badag hareup, tapi lamun kasampak di jumlahna aya kasaimbangan pangmayaran, janten n?gatip, kusabab t?ori wates geus euweuh wareg.
kitu, y?n tina pachinko a nempatkeun T?ori wates ieu sirah kuring, dina urutan meunang Jigana ?ta pohara efektif. Dina kasus pachinko t?h, dina waktu nu konverg?nsi kana probability hit badag, dina urutan nyieun duit ngarupakeun nilai numeris sahiji gunana teu ngahurungkeun ieu jauh di sar?bu yen nu panghandapna.

 

pikeun panduan speed rotational na, upami urang milih platform nu, ti ambing n?mbak Jigana nu hasilna mangrupakeun hiji alus. Prakna t?ori wates, nyandak waktos, Anjeun kudu ngumpulkeun data dina ieu og? dipigaw? ngaliwatan hiji periode nu lila.

 

Sanajan kitu, ti hit dina teori, nya meureun nu aya sia hiji try.