waragad Buruh nu sering a parlor pachinko hese r?duksi kana nasabah

■ Naon anu dimimitian

 

sanggeus kabeh pachinko parlor tina manajemen, sarta ngurangan di ball kaluar tina jualan, nyaeta naha aya kapentingan parusahaan dikurangan rupa expenses.

 

Istilah san?sna, lamun teuing pamak?an tina expenses, anjeun bakal motong duit bisa ngurangan kana customer tina jumlah jualan. Di kali misalna, kinerja mikropon na Illuminations, musik jeung kawas, jadi langsung nu ketebalan nu dipikaresep, hayu urang teu fooled. Asupkeun

 

subjek utama, tapi aya waragad kuli ka salah sahiji jalma rekening pikeun beurat badag dina biaya Pachinkoya. Kusabab eta asalna kaluar nya?ta kamungkinan nu teu bisa dir?duksi di payout ka nasabah na didieu teuing ngagunakeun duit, tapi urang kedah parios salaku salah sahiji indikator.

 

 

 

 

waragad kuli luyu ngeunaan parlors pachinko, anjeun sababaraha diperlukeun loba jalma?

 

pachinko toko, sarta toko geus diwanohkeun sistem ka cacah nu payout otomatis disebut sistem pribadi, atawa jadi kotak pinuh nempatkeun bal dina kotak dollar, nalika anjeun balik, m?nta ka aliran disebutna karyawan atawa, bisa dibagi kana parlor pachinko sahiji sistem normal. Diomongkeun di karya karyawan di parlors pachinko

 

anu diwanohkeun sistem pribadi, ?ta bakal ukur dina ngolah umumna kasulitan. Dina parlors pachinko aya pamikiran kalawan tekenan kana layanan palanggan, urang ayeuna geus diwanohkeun loba. Dina sistem pribadi, pagaw?, jeung patroli single-mindedly paling pulo, atanapi gera y?n lamun aya euweuh nasabah curiga, m?mang pernah jadi ukur ngeunaan ?ta sarta mesin pachinko of meresihan ?ta atawa Jawaban keur anjeun. Kusabab ?ta

 

, ?ta bakal cukup pikeun nyimpen tilu ti 300 unit liang ti dua urang. Leuwih ti ?ta, kusabab customer kami ngalakukeun sagala ku diri, anjeun oke kalawan jumlah ieu jalma, paduli operasi. Dina pachinko parlor tina bubuka Sistim pribadi, upami jumlah ieu atawa leuwih ti pagaw? tadi, Anjeun bisa jadi kudu waragad kuli teuing.
_ x000D_ sabalikna, dina parlor pachinko nu kabuka dina Sistim biasa, eta geus jadi rada naha Jumlah karyawan diperlukeun. The pachinko parlors anu diwanohkeun sistem pribadi, sabab jumlah karya datang pisan b?da. Dina sistem has, bursa sapi tunai, karya ngalirkeun bola kotak dollar ka counter jet, daptar ngungkulan, mesin pachinko beberesih, urang boga rojongan customer sarta sagala rupa karya. Kusabab anjeun bakal dilumangsungkeun di layanan of

 

kabeh karyawan, upami produksi mana nepi, ?ta geus jadi pagaw? diperlukeun ku jumlah ?ta.

 

kiwari, nalika sanggeus ngurangan jumlah karyawan ngan sabab waktos b?bas kitu, upami ku sagala operasi kasempetan janten had?, jasa nu bakal euweuh underserved di geura-giru. Dina urutan ulah hal saperti a, dina parlors pachinko nu nyokot sistem normal, upami aya sababaraha dipasang kira 300 unit, ti opat genep pagaw? kudu bade ngagarap unggal poe.

 

ieu, sanajan Sistim ieu malah luang po? tanpa ngajalankeun, pernah robah.

 

kituna, sanajan karyawan pachinko parlor normal mibanda waktos dipikaresep tina sistem, bakal cara jeung euweuh waragad kuli. Dina operasi poean

 

euweuh parlors pachinko, tangtu sabab og? bisa jadi y?n overuse waragad kuli teu nyebutkeun categorically, mertimbangkeun umum. Ku cara kieu, kanyataan yen naha atanapi henteu aya hiji overuse waragad kuli, greatly bakal rupa-rupa gumantung kana sistem bubuka.

 

Mun Kakare loba waragad kuli, dampak asalna kaluar di euweuh payout leutik t?h, ?ta katuhu. Atawa dina pachinko parlor mun balik sareng anjeun, parlors pachinko anjeun mak? tanaga gaw? boros biaya anu, coba hiji observasi saeutik. Gawe, daptar ngungkulan, mesin pachinko beberesih, urang boga rojongan customer sarta sagala rupa karya. Kusabab anjeun bakal dilumangsungkeun di layanan of

 

kabeh karyawan, upami produksi mana nepi, ?ta geus jadi pagaw? diperlukeun ku jumlah ?ta.

 

kiwari, nalika sanggeus ngurangan jumlah karyawan ngan sabab waktos b?bas kitu, upami ku sagala operasi kasempetan janten had?, jasa nu bakal euweuh underserved di geura-giru. Dina urutan ulah hal saperti a, dina parlors pachinko nu nyokot sistem normal, upami aya sababaraha dipasang kira 300 unit, ti opat genep pagaw? kudu bade ngagarap unggal poe.

 

ieu, sanajan Sistim ieu malah luang po? tanpa ngajalankeun, pernah robah.

 

kituna, sanajan karyawan pachinko parlor normal mibanda waktos dipikaresep tina sistem, bakal cara jeung euweuh waragad kuli. Dina operasi poean

 

euweuh parlors pachinko, tangtu sabab og? bisa jadi y?n overuse waragad kuli teu nyebutkeun categorically, mertimbangkeun umum. Ku cara kieu, kanyataan yen naha atanapi henteu aya hiji overuse waragad kuli, greatly bakal rupa-rupa gumantung kana sistem bubuka.

 

Mun Kakare loba waragad kuli, dampak asalna kaluar di euweuh payout leutik t?h, ?ta katuhu. Atawa dina pachinko parlor mun balik sareng anjeun, parlors pachinko anjeun mak? tanaga gaw? boros biaya anu, coba hiji observasi saeutik. Gawe, daptar ngungkulan, mesin pachinko beberesih, urang boga rojongan customer sarta sagala rupa karya. Kusabab anjeun bakal dilumangsungkeun di layanan of

 

kabeh karyawan, upami produksi mana nepi, ?ta geus jadi pagaw? diperlukeun ku jumlah ?ta.

 

kiwari, nalika sanggeus ngurangan jumlah karyawan ngan sabab waktos b?bas kitu, upami ku sagala operasi kasempetan janten had?, jasa nu bakal euweuh underserved di geura-giru. Dina urutan ulah hal saperti a, dina parlors pachinko nu nyokot sistem normal, upami aya sababaraha dipasang kira 300 unit, ti opat genep pagaw? kudu bade ngagarap unggal poe.

 

ieu, sanajan Sistim ieu malah luang po? tanpa ngajalankeun, pernah robah.

 

kituna, sanajan karyawan pachinko parlor normal mibanda waktos dipikaresep tina sistem, bakal cara jeung euweuh waragad kuli. Dina operasi poean

 

euweuh parlors pachinko, tangtu sabab og? bisa jadi y?n overuse waragad kuli teu nyebutkeun categorically, mertimbangkeun umum. Ku cara kieu, kanyataan yen naha atanapi henteu aya hiji overuse waragad kuli, greatly bakal rupa-rupa gumantung kana sistem bubuka.

 

Mun Kakare loba waragad kuli, dampak asalna kaluar di euweuh payout leutik t?h, ?ta katuhu. Atawa dina pachinko parlor mun balik sareng anjeun, parlors pachinko anjeun mak? tanaga gaw? boros biaya anu, coba hiji observasi saeutik. Ieu bade jalan.

 

ieu, sanajan Sistim ieu malah luang po? tanpa ngajalankeun, pernah robah.

 

kituna, sanajan karyawan pachinko parlor normal mibanda waktos dipikaresep tina sistem, bakal cara jeung euweuh waragad kuli. Dina operasi poean

 

euweuh parlors pachinko, tangtu sabab og? bisa jadi y?n overuse waragad kuli teu nyebutkeun categorically, mertimbangkeun umum. Ku cara kieu, kanyataan yen naha atanapi henteu aya hiji overuse waragad kuli, greatly bakal rupa-rupa gumantung kana sistem bubuka.

 

Mun Kakare loba waragad kuli, dampak asalna kaluar di euweuh payout leutik t?h, ?ta katuhu. Atawa dina pachinko parlor mun balik sareng anjeun, parlors pachinko anjeun mak? tanaga gaw? boros biaya anu, coba hiji observasi saeutik. Ieu bade jalan.

 

ieu, sanajan Sistim ieu malah luang po? tanpa ngajalankeun, pernah robah.

 

kituna, sanajan karyawan pachinko parlor normal mibanda waktos dipikaresep tina sistem, bakal cara jeung euweuh waragad kuli. Dina operasi poean

 

euweuh parlors pachinko, tangtu sabab og? bisa jadi y?n overuse waragad kuli teu nyebutkeun categorically, mertimbangkeun umum. Ku cara kieu, kanyataan yen naha atanapi henteu aya hiji overuse waragad kuli, greatly bakal rupa-rupa gumantung kana sistem bubuka.

 

Mun Kakare loba waragad kuli, dampak asalna kaluar di euweuh payout leutik t?h, ?ta katuhu. Atawa dina pachinko parlor mun balik sareng anjeun, parlors pachinko anjeun mak? tanaga gaw? boros biaya anu, coba hiji observasi saeutik.