Win Kumaha mun Hanemono-Dejihane (konsep dasar)

pachinko panganyarna, saprak mesin Tujuh geus jadi subj?k, Jigana eta asupkeun kana malah jalma anu teu nyaho eta disebut Hanemono. Sababaraha jalma anu nyaho, Hanemono nyaeta janten kirang payout, nya meureun sababaraha urang anu ngarasa y?n ?ta t?h teu bisa meunang.

 

Sanajan kitu, lamun terang bagian ka ascertain guna og? meunang Hanemono, anjeun tiasa k?n?h meunang asalna kaluar.

 

Kahiji sakabeh, lajeng dina pedaran tina Hanemono. The Hanemono, nalika balna asup salah mak?na ka specific location, bakal muka jangjang tina obyek karakter dina nyanghareupan hiji puseur dewan. Sababaraha objek karakter, tilu-liang dibuka, jadi hit konpirmasi badag upami balna asup di tengah aranjeunna bakal Hanemono.

 

anyar, tapi mangrupa Hanemono nu euweuh katempo gampang, naha aya hiji hal lamun kawas ?ta dina win kumaha, abdi hoyong ningali. Hanemono mangrupa hal gampang kapangaruhan ku kuku disaluyukeun leuwih ti tujuh mesin. Mun kuring mikir win di

 

Hanemono, aya anu peryogi kasampak di adjustment kuku. Sakali kuring indit ka sabalikna, Mun anjeun anu adjustment kuku, kamungkinan meunang leuwih ti tujuh mesin tiasa nyarios janten leuwih luhur. Ayeuna, urang baris ngawanohkeun lokasi adjustment kuku r?k ningali dina urutan meunang.

 

Kahiji sakabeh, teh adjustment kuku di kira-kira mimiti chucker pangpentingna. Deukeut mimiti ,: dua sisi t?h, maran?hanana anu kabuka nya tangtu nguntungkeun. Ieu alam dina carita kuku alus di kira-kira mimiti chucker dibuka, tapi hiji sejen, anu ngan jadi penting minangka deukeut mimiti, nya ?ta adjustment kuku tina bagian disebut hakama dina luhureun ?ta kuku mimiti.

 

paku ieu, sarta pilari up, saprak ?ta gap antara mimiti chucker, bakal gampang ngandung bal. Mun anjeun anu adjustment kuku bagian disebut hakama, ?ta sanajan tightened ngamimitian saeutik loba, leuwih gampang asupkeun mimiti. Jigana nu

 

kirang payout kana beuheung, kuring bisa jadi sababaraha urang geus merlukeun dibedah, tapi lamun dibandingkeun jeung mesin Tujuh, sahingga gampang penc?t had? tina Hanemono. kirang investasi Dina modal, ma?n plugging jauh, kusabab baki stabil ngandung gampang, saeutik ku saeutik payout leuwih ti percanten akang nambahan.

 

newak dijieunna tina adjustment kuku, sakali diuk dina m?ja adjustment kuku alus, ?ta ngan hits sanggeus. Lamun disimpen dina mimiti hiji, upami nyimpen kana hit pikeun muka jangjang, lantaran bal kaluar manehna tiasa meunang, sarta Tujuh mesin nu ngawasaan sakabeh kontak di program, Jigana senang jeung b?da bisa rasa.

 

di hiji wanci, jumlah payout badag t?h teu bisa diperkirakeun, salami antrian hiji poe, kuring pikir nu meunang lalaunan panjang. Kahirupan Hanemono mangrupakeun adjustment kuku. Mun kuring apal eta mung, waktos bakal nyandak saeutik, eta nyebutkeun yen gampang meunang model dibandingkeun Tujuh mesin.

 

anyar, kuring bisa ulah ningali teuing, aya dina sub urban saperti parlors pachinko anu ngadegkeun loba, kayaning a m?ja dipak?. Malah jalma anu Shunned, titik nu meunang, sabab ngan adjustment kuku, coba ma?n sakali ku sadayana hartosna.