Kaunggulan jeung kalemahan dimaksudkeun model billboard tina parlor pachinko

model Signboard, abdi hoyong ma?n paling konsum?n dina parlor pachinko, 's produk diulas. Signboard model, tapi b?da ku unggal warung, urang biasana aya loba model runtuyan lila-nangtung popul?r. Diomongkeun di naha, serial popul?r asalna kaluar Xintai ti hareup ka hareup. Mod?l tina s?ri sami, upami loba Tsukaere salaku mod?l centerpiece, warung ieu t?h pikeun mod?l ieu t?h gampang nyieun hiji kuat sarta gambar.

 

Jadi, Abdi hoyong nyandak katingal di kaunggulan jeung kalemahan nu penc?t nu sok model tanda di mana wae parlors pachinko.

 

salaku kauntungan, ?ta nu stabil ngandung pisan. Dina adjustment kuku tinangtu sarta netepkeun Horukon, Jigana titik kasebut gede anu relatif stabil. model Signboard, sabab ?ta t?h tanda tina nyieun jalan warung gambar tina ngaranna, nyaeta mod?l nu m?mang teu gampang atawa sakab?h tabel kana mesin recovery. Dina sababaraha hal, upama regulars aya loba ka asup model, kacenderungan sapertos bakal kuat.

 

adjustment kuku mungkin nu stabil ngandung, saprak speed rotational sahiji, contona sar?bu yen sok stabil, gampang ditandaan ku ukuran tina investasi, nya?ta y?n tarung data-berorientasi tiasa. Rata sabudeureun, oge occupancy tinggi billboard model unggal poe, jadi konverg?nsi gancang tina per, beuki penc?t alami rata-rata. Beuki data, jadi og? bisa dipak? salaku bahan tekad maca gelombang tina Horukon na tarung ROM bakal aya di rawan.

 

Sajaba ti ?ta, ti model billboard mindeng pachinko parlor nu geus dipasang leuwih angka, nya?ta y?n adjustment kuku tina sakab?h tabel unggal poe, bakal dina jangka waktu nu teu mungkin. Mun ti Horukon susunan Hanemono nyaluyukeun balna kaluar ku adjustment kuku, angka bisi sakumaha toko badag nya badag, aya salaku salah sahiji strategi anu Tujuan nunggak.

 

disadvantage di maksudna, diomongkeun naon eta, bener mun asup model, naek biasa, nyaeta anu securing tina platform nu hese. Regulars, nu nuju bade didatangan aimed dina mod?l billboard warung. Sarerea, ieu tetempoan nu struck akumulasi nu regulars mun asup model Jigana aya.

 

?ta, regulars pachinko warung t?h kalawan pisan, susunan tina pre-lawang eta sae, mung asup model ti isuk urang jadi kaayaan tina occupancy tinggi. Gelombang tabel alus model per billboard t?h nu teu diuk turun pikeun muka dina hiji isuk. Urang diusahakeun nambahan kauntungan jeung kalemahan sahiji mod?l billboard, anu had? mangpaat, rata-rata, sering, bakal asup model. Lamun leungit dina mod?l dipilih, nya meureun prudent ?ta nyoba penc?t model billboard.