?mbaran dikumpulkeun mak? Majalah pachinko

Janten anjeun nu pachinko, Kuring mikir y?n sababaraha urang, anu geus bisa maca dina majalah pachinko. Dina taun anyar, henteu ngan majalah dibayar, kertas b?bas, jsb dit?ang jeung acara og? geus kaluar pisan. kertas b?bas, sabab mangrupakeun Nowak haratis tur buka hiji parlor pachinko, nyaeta nguntungkeun dina waktu kurang ti bil majalah. Majalah tina pachinko inpormasi anu dipak geus kaluar angka nu gede, tapi eusi anu b?da.

 

na diantara aranjeunna kasarna, candak informasi mahluk jeung informasi model na model informasi liang of pachinko parlor geus jadi poko hiji aya hiji hal anu geus jadi subj?k. Mimiti sadayana, dina majalah y?n informasi model geus jadi subyek, kamungkinan hit badag sarta produksi Xintai, og? reliabilitas, kayaning rupa-rupa informasi ngeunaan pangaruh eta geus diterbitkeun.

 

Di luhur sagala, dina kasus pachinko t?h paling y?n speed rotational tina sar?bu yen geus dipasang. Disebut garis wates, tapi garis wates ieu t?h, sabab nilai numeris nu kudu dikaluarkeun keur ngitung variasi nilai numeris kayaning hit probabilitas jeung probability probability variasi badag, itungan t?h bagong.

 

Dina pachinko parlor mana anjeun bisa balik, tapi kuring mikir y?n unggal ratio konversi mah b?da, sanajan jalur wates bakal rupa-rupa laju tunai. Nagara ieu aya di majalah, aya og? anu tempat anu geus dikaluarkeun laju panebusan misah ti garis wates, ?ta geus jadi pohara merenah. Dina kasus

 

mesin slot persentase eta bakal hal anu sarua. Dina kasus pachinko mangrupakeun adjustment kuku, jeung sajabana, aya data euweuh salaku mesin ditugaskeun ka mesin pamisah variasina. Sanajan kitu, dina slot, saprak jumlah panempatan hiji puteran anu ditangtukeun, urang mesin pamisah ditunda kaluar.

 

t?h had? tangtu deukeut 100%, eta bakal nguntungkeun.

 

dir?ktur reliabiliti tangtu, mun anjeun sabenerna penc?t t?h, nyaho teh informasi sateuacanna r?k tapi sabab Kad? penc?t nyaho mesin tina garis wates teh pangalusna, informasi ieu had? pikeun buka pachinko dina pikiran Jigana.

 

lajeng, nya?ta acara Majalah prof?sional sarta informasi Xintai of pachinko parlor geus jadi poko hiji. Ieu jenis majalah informasi Pikeun kuring ka, sanajan pachinko samping parlor jeung kuring Mayar duit. Sabab og? dugi jumlah kajadian dipasang pikeun, anjeun datang ka kuring pikeun hiji acara atawa ngan pikeun narik para nasabah r?k acara bisa Ngawula di earnest. Acara

 

kanyataan y?n aya geus dipasang dina majalah nanaon ieu t?h kanyataan y?n acara sia dimaksudkeun pikeun. Deukeut parlor pachinko anjeun, upami anjeun kuring, coba buka dimaksudkeun dina acara nu didaptarkeun.

 

ti kajadian anu biasana aya nempatkeun dina kaca imah, Jigana rating aya dina acara di luhur. Dina majalah informasi cara ieu, anjeun kudu informasi b?da anu janten subyek majalah. Lamun informasi mod?l ?ntitas nu, pastikeun pikeun pariksa garis wates, di informasi pachinko parlor nyaeta majalah matuh, coba pastikeun pariksa acara.

 

ti sagala rupa point of view, bisa jadi hiji alus sarta coba loba kempelan informasi.