Beda kawijakan bisnis alatan lokasi parlor pachinko (Stasiun Ajen & toko suburban)

Sagala warung, Jigana eta nyaeta ngalakonan usaha jeung rupa alat ku kaayaan loka. Pachinko aya iwal kami boga rupa sarta sagala rupa ukuran, bisnis jeung nu pembuatan gambar toko sorangan ku kaayaan loka. Contona, di hareupeun toko stasiun jeung toko suburban, b?dana nya?ta fitur badag. Hayu urang ngabandingkeun b?dana dina waktos anu basa customer sarta operasi puncak.

 

■ pachinko parlors pikeun ngalaksanakeun bisnis di zone waktos

 

Station di hareup parlor stasiun pachinko tina basa customer jeung puncak jalan, toko poised di loba lalulintas kota pedestrian. Pikeun deukeut stasion kareta, sarta pagawe kantor di ibu rumah tangga jeung manula jeung Cara asal tina gaw? ti pamuda jeung awewe, urang ngaharepkeun basa customer tina rupa-rupa umur. Dina sababaraha hal, kabiasaan ieu t?h leuwih umum di weekdays. Leuwih malem ti isuk-isuk, eta leuwih hade, kayaning ibu rumah tangga jeung manula loba, bakal utamana band aw?w? t?h mindeng waktos.

 

Tapi di hareup operasi puncak stasiun nyaeta saperti ti dieu. Ti magrib kaluar deui geus had?, nu geus datang ka toko ti

 

isuk, dina ragam diganti, waktos pagawe salaried sanggeus karya bakal ngawitan akun keur mayoritas operasi. Numutkeun waktos ieu, naon omzet basa customer sengit t?h, 's fitur pangbadagna di hareup warung stasiun.
warung
dimana aya hiji timing tina reverses fungsi nyebutkeun y?n, sabab aya nasabah ka balik dipiceun malah dina basa kuat, kudu sakumaha salah sahiji pilihan og? kusabab Tujuan dinya.

 

di stasiun galak sam?m?h kompetisi, toko teu bisa mikat para nasabah di 7 pm atawa 8 pm on weekdays pukul 6, ?ta boga survival janten h?s?.

 

(※ Ku jalan kitu, lamun toko boga nyaluyukeun balna kaluar Naon kalawan ROM Bojong Horukon, pilihan t?h pikeun nyokot kaluar zone waktos ieu.) _ x000D_
Sanajan kitu, for geus lebaran pagawe salaried nyaeta liburan, operasi puncak jeung sore ti beurang, bakal ngocor lengkep beda jeung weekdays. Sajaba ti ?ta, lantaran ?ta toko kompetisi mindeng, sanajan pas bal kaluar tina toko sejen, operasi bakal meunang dirobah pisan.

 

 

 

■ suburban pachinko parlor basa customer jeung puncak Di zone waktos

 

operasi klik, sarta nyebutkeun kumaha upami di toko suburban, ulah ngaharepkeun ukuran tina basa customer mun ngeunaan warung Station. Diomongkeun di patrons, sarta bapa ibu rumah tangga lingkungan anjeun sarta s?sana, umur oge dina hiji luhur: kami ningali loba penampilan ba?, sapertos 60s ti 40an.

 

s?mah ti tingkat pangaweruh relatif low, ?ta loba, aya og? loba trend nyaeta tabel amis kosong basa kuat tur adjustment kuku.

 

salami teu r?storan popul?r tina cukup keur nelepon hiji gosip di sub urban ti parlor pachinko, anu parkir geus dilongok ku mobil atawa motor atawa kawas, aya, Ieu henteu hartosna jadi leuwih, jadi sanajan maran?hanana anu datang ka toko ti jam mimiti moal anu loba nya?ta status quo. Mayoritas

 

, sabab lamun hirup di lingkungan anjeun datang ka toko, ngajalankeun anu dimimitian elongation jam 12 sam?m?h jeung sanggeus sor?, produksi puncak kudu loba toko di sabudeureun 3:00 pm ti 1 WIB. Na, suburban warung nu aya saeutik b?dana antara operasi puncak dina dinten minggu. Malah lamun aya toko competing, sabab teu nu deukeut, geus gampang pikeun nyimpen hiji nasabah dibereskeun.

 

 

 

t?h sangkan mak? sumur dina patempuran Dumasar fitur ieu ???

 

1. Og? dijalankeun ku zone waktos

 

toko sahiji lokasi di puncak, sabab timing di mana operasi anu ngalegaan mah b?da, aya salaku salah sahiji strategi teh nya eta pikeun nyokot ati waktos hottest po?. Salaku parlor pachinko, tangtosna, kumargi jalmi nu dikaluarkeun balna kaluar pisan lamun aya rate utilization tinggi teu digawe ka banding ngeunaan toko, ?ta teu dimaksudkeun dinya.

 

 

2. Dina timing nu di mana nu

 

konsum?n konsum?n timing switched silih tukeur moal condong tabel amis basa kuat sarta kuku anu kamungkinan nyandak. Ieu kusabab, contona, dina kasus ibu rumah tangga, sarta eta bakal euweuh urusan kumaha paeh teh nyaeta kuat, jadi teu kudu persiapan dinner, abdi geus loba jalma nu bakal nyieun kedul. Pachipuro y?n earns dina strategi anu bakal nyokot platform kitu og? aya. _x00 0D_

 

3. Ku hasil panalungtikan tingkat pangaweruh

 

basa customer konsum?n, nyaeta naha eta dipikaharti y?n tingkat tina panongton anu. Tingkat aya og? kamungkinan y?n titincakan nikmat kosong sakumaha low salaku urang sering balanja. Tangtu, kanyataan yen jalma kalawan tingkat tinggi teu malah hiji jalma, tapi nu kamungkinan pikeun jadi dina kanyataan yen toko sorangan teu boga rasa, Sajikagen tina sisi ieu ngan bade Polandia pangalaman dina ngempur anjeun moal bakal.