Kaunggulan jeung kalemahan dimaksudkeun mod?l acara ti parlor pachinko

Dina tabel acara, ?ta leres yen sanajan parlors pachinko aya panginten gampang masihan dina ti biasa. Sanajan kitu, eta hartina sakab?h platform keur adjustment misalna teu tangtu. Dina, dina waktu kajadian, urang bakal kasampak di kaunggulan jeung kalemahan jeung penc?t mod?l acara. Diomongkeun di kalemahan

 

mod?l acara, mod?l acara nalika acara mangrupa hal anu mesin recovery.

 

eta, dina kaayaan normal, katempona sering lamun boga mod?l nu teu boga rada ngajalankeun dina acara model. Pikeun model euweuh operasi salila normal, urang boga hal anu mesin recovery mun piggyback on jalan-up kajadian. Sajaba ti ?ta, dina hal eta nyaeta gelombang gor?ng lantaran teu sabudeureun waktu normal, aya kamungkinan yen investasi di ngaronjat. Pilari di

 

pikeun adjustment conto kuku, nya meureun gampang ngartos pangalusna.

 

nempatkeun kaluar teuing na tepid mod?l acara, adjustment kuku di waktos nu model acara anu dianggap mesin recovery lengkep, atawa ngan nyanyi jeung acara dina kaayaan normal tanpa tampering nanaon, gampang nangtung digantelkeun ka hareup ngan, sarta atawa ukur muka saeutik, kuku geus robah bakal ngeunaan hiji atawa dua.

 

salila kagiatan, sabab anggapan dibereskeun nu eta bakal nempatkeun kaluar aya pancen, anjeun bakal condong investasi chasing beuki ti biasa. Di sisi pachinko parlor, tapi ?ta Tujuan ?ta.

 

lamun kuku nu singset, mod?l acara ieu dihindari, eta Dianjurkeun y?n penc?t model jeung katangtuan, kayaning model baliho. Ku kituna anu teu cocog kana sarupaning model acara demerit, mangga ngaidentipikasi mariksa sumur adjustment kuku biasa.

 

Jadi, diomongkeun of istighfar hareup, dina kasus tina mode pinuh kabuka mod?l acara dina waktu acara kasebut nempatkeun kaluar di earnest. Kusabab kajadian anu, Kaula bade nyoba Ngawula di parlors pachinko. Dina sababaraha hal, atawa boga mesin anyar dina acara model, lamun boga model jeung tanda kuasi-Xintai mod?l dina model acara, anjeun bisa ngomong ka Tujuan model kahiji.
_x00 Ieu 0D_ sebutkeun naha model sapertos Kumaha lamun di Tujuan mod?l acara munggaran, anjeun bakal ngajalankeun wanoh normal beurat aub.

 

Dina waktu kajadian, nyaeta naon operasi normal nyaeta kuring og? jadi kitu ngajalankeun isnt mod?l. Naon anu anjeun nyebutkeun, Xintai na kuasi-Xintai, og? model popul?r kayaning model billboard, ceuk ngajalankeun sanajan ninggalkeun manjangkeun mun leuwih ti biasa. Kanyataan y?n sapertos datangna wani acara model model nyaeta kanyataan y?n ?ta mangrupa acara nu hayang nyieun hiji teuing banding payout.

 

og? mun assess mode serius ngeunaan sakab?h parlor pachinko tina acara eta, pintonan nu ngagunakeun og?. Dina waktu acara serius kitu, leuwih gampang datangna muka sacara gembleng og? adjustment kuku. Sabalikna mun mod?l acara disadvantage, kalawan ukur sababaraha unit dina adjustment kuku normal, batur kami mindeng pinuh muka. m?ja

 

milih maksudna, kasampak di data tinimbang pilari di kuku, ?ta nyebutkeun yen jalma anu assess gelombang platform meureun prioritas. Ku cara kieu, sami oge di acara model, Anjeun bisa milih hiji disadvantage loba alat-alat recovery atanapi pedah hiji mesin release pisan og? nangtukeun kalawan unggul persentase variasina greatly. D_ tabel pikeun milih anu, kasampak di data tinimbang pilari di kuku, ?ta nyebutkeun yen jalma anu assess gelombang platform meureun prioritas. Ku cara kieu, sami oge di acara model, Anjeun bisa milih hiji disadvantage loba alat-alat recovery atanapi pedah hiji mesin release pisan og? nangtukeun kalawan unggul persentase variasina greatly. D_ tabel pikeun milih anu, kasampak di data tinimbang pilari di kuku, ?ta nyebutkeun yen jalma anu assess gelombang platform meureun prioritas. Ku cara kieu, sami oge di acara model, Anjeun bisa milih hiji disadvantage loba alat-alat recovery atanapi pedah hiji mesin release pisan og? nangtukeun kalawan unggul persentase variasina greatly.