Kaunggulan jeung kalemahan dimaksudkeun rupa sudut dina parlor pachinko

Dina taun anyar, urang boga hiji angka beuki parlors pachinko masang rupa-juru. Biasana, kami geus ngadeg sisi ku samping sababaraha unit model sarua, di pojok Ragam, og? geus nyetel sp?sifikasi mod?l lengkep beda hiji-hiji. Sakali dina popul?r aya model, cukup pikeun nyimpen lima jadi og? dipasang genep, alesan saperti popul?r euweuh operasi teu lengket, model nu geus teu an?h masihan pilihan anjeun tapi piceun, keur nasabah anu hoyong ma?n k?n?h, atanapi diwenangkeun ninggalkeun ukur sababaraha unit, eta boga rupa sudut atawa ngagaduhan ma?n nostalgia pikeun ngawanohkeun hiji m?ja dipak?. Dina

 

, sapertos rupa sudut, anu manfaat jeung kalemahan nu Tujuan kami bakal kasampak di naon hal pikeun.

 

Kahiji sakabeh, ?ta ngabantuan hiji, tapi ulah nyaho og? titik pilihan jeung pachinko rupa-rupa model sabab juru anu ma?n loba, nya ?ta gampang pikeun hyenas. Sajaba ti ?ta, condong jadi adjustment kuku amis, ?ta heran bakal ma?n.

 

Ragam pojok, dugi mesin tinggi-Spesifikasina ti Dejihane, aya rupa-rupa model sp?sifikasi. Sam?m?hna, tapi Dejihane geus dipasang loba, boga oge santun kana?kan mesin tinggi-Spesifikasina t?h ayeuna. Rupa sudut, jadi nuju janten adjustment kuku amis ti model sejen, pikeun maran?hanana anu penc?t mesin Hanemono, anu Hanemono nu geus dipasang di pojok rupa, og? aya bakal disangka atanapi ieu panon Tujuan nu ngahurungkeun og?.

 

jeung Ragam pojok, aya og? anu parlor pachinko yen artis rookie kuku ngan dimimitian adjustment kuku aya dina muatan, jadi Anjeun bisa manggihan hiji m?ja harta kaduga Aya Blur batan normal kuku adjustment Samaun kuku perawat mogok, masih jalma anu leumpang ngeunaan di puseur Hanemono teh panon Tujuan.

 

Sajaba ti ?ta, jalma anu ma?nkeun kalayan rupa sudut, urang kudu loba jalma teuing teu nyaho pachinko nu. Dina

 

anyar, jadi atawa boga fungsi pajeulit kayaning variasi probability latency, anjeun atanapi I dieureunkeun tanpa aya bewara ka nu dikandung dina nyumputkeun. Pisan kamungkinan eta mak? ?ta aya dina tabel sapertos Luhur maksudna, nu rupa-juru.

 

na, salaku kalemahan, ngahontal jeung kinerja unggal model nyaeta, sarta y?n ?ta kudu inget kitu t?h kab?h b?da, jadi Dejihane aya loba, ?ta anu aya teu pira specs sahiji mod?l nu bisa jadi kaulinan. Dina Ragam pojok, model disparate geus dipasang dina unggal salah. Ku kituna, sagala ngahasilkeun b?da.

 

nu ngahontal t?h, naha gelar luhur jangkauan reliabilitas, kudu apal naha kinerja, moal panjang nyaho sanajan dieureunkeun wanoh og? terus. Mun teu dipikawanoh pisan, sanajan di stand nu kabukti og? euweuh urusan kumaha adjustment kuku, alus Horukon set, sanajan kuring ngarasa hiji gelombang ROM nyaeta Sigana alus, bakal sono stasiun kaulinan.

 

Jeung diomongkeun tina rupa, loba parlors pachinko janten ma?n nya ?ta tujuan utama, ?ta inevitably janten instalasi loba Dejihane. Mun

 

Dejihane, jadi amis sarta adjustment kuku saeutik, keur gaya ngabeledug lemah tina payout nu, teu pikasieuneun salaku parlor pachinko.

 

kasimpulan Hanemono, mangrupakeun jalma anu Tachimawa 'pikeun puseur Dejihane mangrupakeun cobaan eyeing og? Ragam pojok? Eta bakal ka tamat ?ta. Lamun, loba pachinko parlor nu mangrupa tujuan utama ma?n ?ta, inevitably ngaronjatkeun Jumlah pamasangan Dejihane. Mun

 

Dejihane, jadi amis sarta adjustment kuku saeutik, keur gaya ngabeledug lemah tina payout nu, teu pikasieuneun salaku parlor pachinko.

 

kasimpulan Hanemono, mangrupakeun jalma anu Tachimawa 'pikeun puseur Dejihane mangrupakeun cobaan eyeing og? Ragam pojok? Eta bakal ka tamat ?ta. Lamun, loba pachinko parlor nu mangrupa tujuan utama ma?n ?ta, inevitably ngaronjatkeun Jumlah pamasangan Dejihane. Mun

 

Dejihane, jadi amis sarta adjustment kuku saeutik, keur gaya ngabeledug lemah tina payout nu, teu pikasieuneun salaku parlor pachinko.

 

kasimpulan Hanemono, mangrupakeun jalma anu Tachimawa 'pikeun puseur Dejihane mangrupakeun cobaan eyeing og? Ragam pojok? Eta bakal ka tamat ?ta.