Pariksa basa customer of parlors pachinko

Dina pachinko parlors t?h rupa-rupa nasabah geus datang ka toko. Nyaeta saha anu aya kalana buka ma?n, tapi Jigana y?n ?ta t?h teu pira nu jaga basa customer, dina parlor pachinko, aw?w? mindeng warung na pagawe kantor sering warung, atawa, pamuda kayaning toko, nu akun pikeun mayoritas , ?ta beda-beda og? basa customer ku warung.

 

pachinko parlor dulur akang t?h, jenis warung ?ta, dina urutan keur ngabedakeun kasempetan kasebut aya di, sarta tetep katingal aya dina dasar customer, ?ta heran ng?l?hkeun kamungkinan mangrupa tinggi.

 

Anjeun bisa pikir naon anu katingal dina basa customer, tapi dina hal lamun platform dipilih ieu pulih block, Gumantung kana basa customer, aya og? anu crap ngabalikeun badag dina tabel move. Di warung of sagala basa customer is naha panon Tujuan, lajeng di leuwih j?ntr? katerangan Anjeun.

 

I og?, tapi Jigana nu aya geus ngad?ng? pachislot Kecap, naon rahayat hiji Pachipuro, nyaeta di glance kahiji, tapi nu teu taat t?h teuas pikeun nangtukeun. Salaku seueur lampah ka jalma anu disebut Pachipuro sarta semi-prof?sional, aya cek dina data buncis leutik. Oge dinten eta teu jelas ma?n, boga ponsel atawa Notepad, ?ta revolves kasampak dina data.

 

kabiasaan ieu, tinimbang Slingshot, kalawan aksi leuwih dina slot, dina taun panganyarna, nya?ta kayaning konsum?n ngora jalu sanajan henteu prof?sional, anjeun bisa og? dipigaw? dina raraga nganalisis data dina anjeun sorangan. Diomongkeun di

 

pachinko, eureun teunggeulan, jeung sajabana, jalma anu biasana tina nasabah kana gerak leungeun rada beda, aya anu kamungkinan Pachipuro. Dina, parlors pachinko aya Pachipuro t?h, sarta nyebutkeun naha parlors pachinko kaluar, abdi teu nyebutkeun categorically jadi kasus nu bener. Pachipuro maksudna, pikeun nganalisis data tina warung dinten-ka po?, Anjeun datang ka penc?t sareng wawasan watek warung.

 

Tujuan dewan biru-chip ku titik pin, nya eta pikeun didatangan.

 

Pachipuro kanyataan y?n hadir nyaeta, meunang gampang nangtung, tapi nyaeta nu aya, di pin-titik ti kalangan puluhan unit, kayaning kedah I Tujuan, toko tabel alus nyaeta leutik, gampang meunang di amatir nu Mangga pikir hal h?s? .

 

Pachipuro hal anu teu unggul sarua gampang warung. Pachipuro, saprak ngarupakeun tarjamahan nyieun hiji kahirupan di pachinko sharing, sanajan bade hal anu sarua, 's carita mungkin mun amatir. Prof?sional ti Tujuan toko aya, sarta Tujuan ?ta warung rupa-rupa langganan ngumpulkeun, kamungkinan meunang di sabalikna nyaeta luhur.

 

di warung of sagala basa customer is, diomongkeun tina alus Miseka anjeun, sarta para nasabah nu ma?n mun teu terang teuing pachinko, kayaning jalma anu geus waktos dugi, sarta aya rupa-rupa jalma, haratis kualitas luhur ngadeg di sabalikna eta bakal leuwih gampang. Kanyataan y?n basa customer tina rupa wates sapertos anu ngumpulkeun ?ta aya hiji kamungkinan yen aya hiji pluralitas og? tabel alus teuing.

 

saha anu henteu balik ukur sakali dina bari, ?ta bisa jadi hususna alus lamun milih warung pikeun ningali basa customer. Diomongkeun di pachinko, nangtung ngan dina Jalma condong balik panon pikeun milih, ku observasi sabudeureun og?, coba hiji sisi tarung beuki palinter.