Horukon fitur low-set, tingali ngaliwatan jalan dina waktu

Dina komputer, jeung set jualan, nya ?ta newak aula conserver nyaeta nu bisa ngadalikeun payout nu. Salaku tahap nangtukeun persentase tina payout, luhur-set, setting tengah, ?ta Konon set?lan low t?h. Dina, fenomena anu lumangsung dina setting low nalika r?k ngaidentipikasi dihareupeun waktos, urang bakal kasampak di naha aya tina misalna wae hal saperti. setting low sabab aya nu leuwih ti pendapat y?n salaku loba ningali ngaliwatan gampang jeung setting tinggi.

 

contona, euweuh datangna jangkauan normal, sarta eta geus mindeng teu datang ngahontal malah dina jam gawe pondok, bakal biasana gampang ngaleupaskeun rangsangan Atsurichi, ngahontal d?mo t?h bias a bisa ditempo ngan pikeun hal anu sarua, og? reliabiliti dumadakan a jangkauan low nu digambar jackpot, bakal katempo loba pendapat patali efek jangkauan. Lamun kasampak dina jalan ieu, setelan low sacara umum nya?ta kawas eta datang beuki ka boga pamadegan y?n ?ta bisa ditangtukeun di bagian nu patali jeung produksi.

 

Saterusna, gejala anu di hareup paling umum nya?ta, sanajan loba gangguan narik dina hit badag, gampang tarik payout low penc?t, ?ta aya og? fenomena di pos-jackpot nu teu pullback dina jam gawe pondok.

 

Sajaba ti ?ta, dina hal setelan tinggi atawa set?lan panengah, tapi ?ta nu sahiji fenomena a kayaning bola ieu sedot lumangsung mimitian, di setting low, og? ngahontal bola di sakuriling tina ngawitan sabalikna, pikeun ngamimitian rada tampa kudu ngasupkeun, geus fenomena a lumangsung y?n wandering sabudeureun.

 

Tapi hal saperti hiji, sigana sababaraha hal sabenerna lumangsung, nyaeta tanpa pamrih sabab og? gumantung kana adjustment tina paku, sarta kabeh lumangsung pikeun mastikeun setting low lamun, nuju pamadegan sabalikna anu teu tiasa alus tapi sabagian.