Naon sering di Horukon konfigurasi grup tina parlor pachinko

Konfigurasi group, dina respon kana sinyal jackpot ti konfigurasi Aula pikeun tiap grup bakal hiji nu nempatkeun kaluar jackpot kana. The Strat?gi tina aula conserver newak, nya naon geus mikir Dasa. Di dieu, dina conserver aula ditempo ti newak, urang r?k ngawanohkeun naon anu dipikawanoh salaku pola umum dina konfigurasi grup.

 

The konfigurasi grup dina newak aula conserver, angka konfigurasi tungtung, sisi-demi-sisi konfigurasi, mangka ngomong y?n aya tilu tipe konfigurasi teratur. Di antarana, konfigurasi nu disebut nasional paling badag, konfigurasi sisi-demi-sisi jeung geus rupa disebut konfigurasi tungtung, tapi teu nyaho naha ?ta t?h hiji resmi di sababaraha kasus.

 

?ta konfigurasi ieu paling umum, konfigurasi sisi-demi-sisi ieu oge konfigurasi tungtung og?, sigana hal y?n ?ta t?h gampang pikeun ngonfirmasi kusabab alesan y?n ?ta t?h gampang jeung recognizable. Sabab teu dina kanyataan y?n konfirmasi ka parlor pachinko bisa dicokot, ?ta geus jadi kanyataan yen bakal jadi kitu dina lamunan.

 

dina kasus konfigurasi tungtung, nya prak tabel di nu dihubungkeun ku sababaraha trafo nya?ta platform sarua bakal salah grup. 1 grup t?h sigana kira lima kasarna. Contona, dina 20 unit pulo, ?ta bakal kanyataan y?n lima golongan aya di Pulo Jawa.

 

golongan ieu, kusabab geus dilumangsungkeun dina sakab?h parlor pachinko bakal keluhan dina newak aula conserver. Ieu nu bakal og? paling sering, konfigurasi sisi-demi-sisi, sisi-demi-sisi, geus jadi opat ka lima grup, nalika unggul dina lotre jackpot, kanyataan yen jackpot therein geus disebarkeun bakal anjeun.

 

Sanajan kitu, dina taun panganyarna, mangka ngomong y?n aya og? anu parlor pachinko tina campur kode dina konfigurasi tungtung sarta konfigurasi sisi-demi-sisi. Mun sisi-demi-sisi Konfigurasi sarta konfigurasi tungtung dicampurkeun, jadi Anjeun gaduh b?da ku pulo, urang nangtukeun waktu keur jadi saeutik leuwih h?s?. Diantara parlors

 

pachinko, sarta Pulo konfigurasi sisi-demi-sisi, saprak pulo konfigurasi tungtung dicampurkeun, mangka ngadawuh nyandak waktos ka panalungtikan nalika jackpot geus lumangsung. grup ieu division -Loop t?h rada paduli model kitu, lajeng ka geus enclosed di ukur nangtung angka, abdi hal anu jackpot remen lumangsung dina grup sarua.

 

Tapi nembe, aya loba parlors pachinko anu ngadegkeun salah sahiji trafo hiji guna nyegah gangguan. Dina hal ieu, eta dipedar kana ayana golongan nu bakal mibanda euweuh taat.

 

pamanggih konfigurasi group, mangka dianggap y?n angka dasar jackpot nu taya dasar dina ngan kajadian janten babarengan. Di warung pachinko mun balik sareng anjeun, naha atanapi henteu konfigurasi group disebut dina newak aula conserver ngadeg, eta bisa jadi istim?wa nyandak katingal a sakali.