bisnis normal dina waktu platform keur milih hiji parlor pachinko

N?angan pikeun mastikeun ninggalkeun platform nu mangrupakeun hiji carita mungkin tapi, guna nyegah Investasi boros, data jeung kuku teh tempat r?k ningali. Dina, dina tabel kana milih dina waktu bisnis normal, urang bakal kasampak di kumaha alus I milih perhatian platform keur bagian mana wae. Munggaran sadaya, urang bakal kasampak di data.

 

Ieu, Gumantung kana waktos nganjang, nalika ningali data, Anjeun kudu mertimbangkeun nyokot kana akun kanyataan y?n ?ta sapo? bisnis normal. Dina dinten anu bisnis normal, sabab euweuh bade nempatkeun kaluar sisi pachinko parlor, ngan sabab ?ta kuat sapoe sateuacan, eta leuwih hade nu geus dieureunkeun tina mahluk geuwat diuk handap.

 

dina tabel anu dina dinten sam?m?hna, naha anjeun jumlah kali sarta jenis samping hit di Atari jeung Jumlah r?volusi po? penting. Sarta eta geus kaluar beurang m?m?h, og? sababaraha hade r?volusi nangtung po?, aya kamungkinan yen dinten sateuacan na paku teu robah. Sajaba ti ?ta, sanajan henteu tightened Inochikugi, kuku ngalirkeun bola nepi mimiti kuku induksi, anjeun bisa geus tightened.

 

ayeuna tina lampu data, aya oge hiji tipe speed rotational nepi ka penc?t dipintonkeun. Dugi salah sahiji hit badag, og? tetep mastikeun y?n extent ka mana rotasi. Sababaraha po? a kuat, angka santun ti rotations po?, sarta lamun dina hit aliran kasebut dieureunkeun teu ngaranan dipikaresep, ?ta aya hiji nilai jeung penc?t dina waktu bisnis normal. Mun

 

Horukon buka kalayan mesin CR aimed di bakal geus diadopsi toko, maca kayaning watek, kayaning gelombang tina konfigurasi grup jeung ROM of Horukon, milih nu dipikaresep tuliskeun kuat-hirup nangtung ayeuna. Mun

 

jelema anu r?k konsist?n meunang di Hanemono, sabab adjustment kuku dibagi kana hasilna, ?ta bakal katempo di puseur paku.

 

Sanajan kitu, malah lamun data mun kuat, upami kapendak janten atanapi teu tighten paku, sarta tighten kuku induksi henteu dianjurkeun nu jadi loba investasi. Sapertos stand a, saprak payout nurun malah gancang, sarta lamun eta hits, ?ta Disarankeun ngaganti hiji alus sarta hirup tina cut dina.

 

Sajaba ti ?ta, malah lamun aya hit malah dina po?, og? jadi loba laju rotasi Atawa lamun henteu, dina kasus tina speed rotational bisa jadi rarasaan handap mangrupa, Jigana leuwih hade mindahkeun langsung maot. Sajaba ti ?ta, adjustment kuku dina waktu bisnis normal geus jadi paku normal ti warung nya. Mun
moal
apal kaayaan paku, sabab kuku tina kaayaan dina waktu siaran atawa nalika recovery janten unreadable, Simpen katingal alus. Kuku normal nyaeta, tapi mangrupa sababaraha milimeter ku rasio konversi, asalna kaluar b?dana. Ningali paku nu gampang ngabedakeun platform nu paling Tujuan panon, tapi keur saha who wants teu ngabedakeun gampang, urang bakal moal ngajelaskeun dina hiji speed rotational. Lamun watesan jumlah

 

of r?volusi, dina parlor pachinko of bursa 3,5 yen, kira 13 kali dina yen sar?bu, ngeunaan 15 kali dina bursa 3 yen, ngeunaan 17 kali dina bursa 2,5 yen, sarta kira 20 kali dina bursa 2.3 yen ayeuna boga. Sababaraha variasi dina mod?l jeung meureun, tangtu, tapi ieu t?h nomer rotations per rata sar?bu yen Lamun boga adjustment kuku normal. Jadi loba atawa teu aktip, Anjeun bisa pikir, tapi ieu t?h kanyataanana.

 

dina bisnis normal, kanyataan y?n muka kuku, sabab ampir euweuh, coba milih platform nu kabukti a sarimbag minimum pikeun laju tunai ku Jumlah r?volusi. Sanajan kitu, teu cukup struck yen sar?bu. Kusabab anjeun bakal henteu rata dina aliran bal, ku implanting sahenteuna sababaraha sar?bu yen, urang bisa disebutkeun kalawan lumrah pikeun nangtukeun ku ngitung jumlah rata-rata r?volusi. 3 bursa yen geus jadi kira 20 kali. Sababaraha variasi dina mod?l jeung meureun, tangtu, tapi ieu t?h nomer rotations per rata sar?bu yen Lamun boga adjustment kuku normal. Jadi loba atawa teu aktip, Anjeun bisa pikir, tapi ieu t?h kanyataanana.

 

dina bisnis normal, kanyataan y?n muka kuku, sabab ampir euweuh, coba milih platform nu kabukti a sarimbag minimum pikeun laju tunai ku Jumlah r?volusi. Sanajan kitu, teu cukup struck yen sar?bu. Kusabab anjeun bakal henteu rata dina aliran bal, ku implanting sahenteuna sababaraha sar?bu yen, urang bisa disebutkeun kalawan lumrah pikeun nangtukeun ku ngitung jumlah rata-rata r?volusi. 3 bursa yen geus jadi kira 20 kali. Sababaraha variasi dina mod?l jeung meureun, tangtu, tapi ieu t?h nomer rotations per rata sar?bu yen Lamun boga adjustment kuku normal. Jadi loba atawa teu aktip, Anjeun bisa pikir, tapi ieu t?h kanyataanana.

 

dina bisnis normal, kanyataan y?n muka kuku, sabab ampir euweuh, coba milih platform nu kabukti a sarimbag minimum pikeun laju tunai ku Jumlah r?volusi. Sanajan kitu, teu cukup struck yen sar?bu. Kusabab anjeun bakal henteu rata dina aliran bal, ku implanting sahenteuna sababaraha sar?bu yen, urang bisa disebutkeun kalawan lumrah pikeun nangtukeun ku ngitung jumlah rata-rata r?volusi.