Nu penting nalika squeezing tabel Tujuan ningali grafik slump dina parlor pachinko

Anyar pachinko parlor, hiji layar badag kalayan mesin disebut data Lobo, toko nu dipasang geus jadi loba. The warung of bubuka hareup jeung counter sateuacan, jsb, dina mesin ieu geus dipasang, tabel kaulinan panganyarna hiji-hiji per data, sarta kamungkinan jackpot ayeuna, nepi ka penc?t jeung grafik payout transisi disebut grafik slump Anjeun bisa ningali gelombang, kayaning jumlah r?volusi.

 

og?, euweuh data Robo parlors pachinko, ?ta hadir kalawan counter data dina unggal tabel.

 

bakal ka counter jenis sarua peran, tapi beuki ?ta jumlah leutik informasi sakumaha dibandingkeun jeung Robo data. ?ta loba sapertos inpormasi anu data Robo katempo, tapi data r?k paling dicirikeun dina teh tiap maot jeung grafik payout transisi.

 

The payout transisi grafik, jeung kaayaan di dinten bola hiji sunrise na addicted kana tabel di grafik garis, nya?ta naon gampang ningali. Payout atanapi di waktos nu hit badag, kaayaan jeung tina Chan kontinyu, anjeun tiasa pariksa gelar addicted saterusna.

 

salaku luhur jeung handap gerakan nya?ta platform sempit grafik garis ieu balna kaluar ayeuna stabil ngandung, ?ta bakal h?s? Tujuan nangtung addicted.

 

※ Tangtu, aya geus tangtu og? mungkin yen ngan periode kuat Horukon nalika mower nu anjeunna linggih di hiji stand nu aya kiwari stabil.

 

luhureun tur handap gerakan telenges stand grafik ieu b?dana parna ti adiktif sarta per, sanajan po? m?m?h kuat, nalika teu terang gelombang muncul ujug-ujug kesel, nyaeta tabel di mana aya hiji bahaya addicted. Sanajan kitu, ngadeg sapertos ieu, saprak aya og? daya ledak, tapi teh extremes, urang bisa og? jadi kanyataan yen platform nu bisa diharepkeun niup kecap s?j?n.

 

Sarta, kuring r?k nempo sejen og? mangrupakeun kamungkinan platform.

 

mesin pachinko t?h, tapi aya kamungkinan hit badag, ?ta ngagambarkeun misah kiwari probabiliti tina jackpot ayeuna kalayan eta, bakal nangtung probability. Hurungkeun (hijian per jackpot probability) sababaraha kali, bakal pituduh naon geus datangna hiji jackpot tunggal. Sacara umum, Tai ieu 確 Lamun laju nya?ta 180 atanapi kirang, ?ta bakal di panon Tujuan tina platform nu.
na
jadi leuwih ti 180, og? ngaronjat investasi nepi ka penc?t, janten atawa kasaimbangan hipu og? pulih tiasa sakumaha sumping kaluar. Najan kitu, pikeun manggihan platform sapertos 180 atanapi kirang, kanyataanana mangrupakeun rada gede.

 

Sajaba ti ?ta, dina robo data, anjeun tiasa ningali pachinko nu nyimpen sakab?h data. Mun urang finely konfirmasi, atawa boga garis sengit t?h hipu ngadeg tina probability sudut tabel titincakan jeung slump grafik, hiji stand misalna dina hiji pulo deukeut lawang, loba misalna, bisa og? dicandak ku watek bisnis anjeun.

 

Kahiji sakabeh, mutuskeun model r?k penc?t, payout nutup ka garis lempeng nangtung ngan grafik transisi tiasa atanapi, pilih tab?l mindeng pikeun tetep luhur batan rata-rata jalur, kahareupna ?ta ngadeg kuat grafik slump ti, Anjeun meureun hoyong cocog pikeun milih tabel low ukur bisa nangtung probability.

 

disimpen dina dewan buruan, bisi nu di hijina data counter aya toko pachinko, Anjeun bisa jadi teu kaluar kamungkinan trapezoidal. Dina

 

kiwari, alatan aya og? anu counter data anu bakal nembongkeun jumlah total r?volusi, dina metoda itungan diwanohkeun sam?m?hna, mangga do math di diri. Ti ambing nyerang oge, jalmi nu struck mariksa probabiliti, hal mana anjeun bisa meunang sanajan leuwih. , Pilih tab?l mindeng pikeun tetep luhur batan rata-rata jalur, waktos ieu, anjeun tina grafik slump tina ngadeg kuat, bisa jadi kaulinan pikeun milih hiji m?ja low ukur bisa nangtung probability.

 

disimpen dina dewan buruan, bisi nu di hijina data counter aya toko pachinko, Anjeun bisa jadi teu kaluar kamungkinan trapezoidal. Dina

 

kiwari, alatan aya og? anu counter data anu bakal nembongkeun jumlah total r?volusi, dina metoda itungan diwanohkeun sam?m?hna, mangga do math di diri. Ti ambing nyerang oge, jalmi nu struck mariksa probabiliti, hal mana anjeun bisa meunang sanajan leuwih. , Pilih tab?l mindeng pikeun tetep luhur batan rata-rata jalur, waktos ieu, anjeun tina grafik slump tina ngadeg kuat, bisa jadi kaulinan pikeun milih hiji m?ja low ukur bisa nangtung probability.

 

disimpen dina dewan buruan, bisi nu di hijina data counter aya toko pachinko, Anjeun bisa jadi teu kaluar kamungkinan trapezoidal. Dina

 

kiwari, alatan aya og? anu counter data anu bakal nembongkeun jumlah total r?volusi, dina metoda itungan diwanohkeun sam?m?hna, mangga do math di diri. Ti ambing nyerang oge, jalmi nu struck mariksa probabiliti, hal mana anjeun bisa meunang sanajan leuwih.