Tempo ngaliwatan konfigurasi group of Horukon dina parlor pachinko

Kecap pachinko tina konfigurasi group, biasana ilaharna bisa kecap biasa Mun anjeun di anjeun senang pachinko, anjeun teu meunang pitulung anjeun nyarios y?n konfigurasi grup sorangan sabenerna. Kusabab meureun aya loba jalma nu teu meunang dipake pisan ngadangu, urang bakal ringkes pedaran Anjeun. mesin Pachinko og?, teu dianggo na teu nyadiakeun listrik. Pikeun tujuan ieu, tapi nu catu daya moderator, mangga biasana imah anu 100 volt.

 

Sanajan kitu, ku sabab ?ta catu daya tina mesin pachinko nya?ta 24 volt, sarta jadi energized sakumaha anu kasebut, ?ta bakal haseup baris ngapung sekering. Pikeun henteu kitu, anjeun bakal kedah trafo pikeun ngarobah tegangan.

 

nu nyambung numbu ka hiji trafo ieu, kuring resep kanyataan yen konfigurasi grup. Konfigurasi grup, aya tilu jenis utama. Samping-demi-sisi konfigurasi kana angka konfigurasi tungtung, sami aya konfigurasi teratur. Pikeun ngidentipikasi konfigurasi group, euweuh pilihan tapi pikeun nit?nan.

 

ukur bisa, Jigana eta mangrupakeun ide nu sae pikeun nit?nan diasupkeun pulo ieu mindeng penc?t.
Dina konpigurasi group
, sakumaha bisa dikurangkeun penc?t dit?ang jeung grup sarua saling, sigana janten sapertos anu sinyal anu datang ti conserver aula. The Kumaha pikeun ngaidentipikasi konfigurasi angka bungsu, jumlah hal tungtung platform anu teh hit badag ?ta jumlah anu sarua, nu leuwih luhur kamungkinan konfigurasi angka bungsu.

 

ngadeg t?h jauh menit, mun ngabejaan, sigana hese ngarti jeung teu pinuh nitenan jero tina parlor pachinko. Lajeng, ?ta samping-demi-sisi konfigurasi, nyaeta sakumaha gampang ngartos kitu dibandingkeun giliran konfigurasi ahir sam?m?hna. Mun

 

naha, sabab mindeng dijieun tina opat sisi-demi-sisi dina lima golongan, anjeun jackpot kamungkinan kajadian samping ku samping. Teu leumpang sabudeureun, Anjeun bakal ningali lamun observasi kana tempat. Mun sisi-demi-sisi hit di

 

gigireun nu ngumpul, ?ta ngaronjatkeun likelihood tina konfigurasi sisi-demi-sisi. Dina basa sejen, observasi had? tina angka tabel nu penc?t jackpot nu, jumlah bungsu Beuki hits tabel sarua, nu leuwih luhur kamungkinan konfigurasi angka bungsu, lamun hit di

 

sisi-demi-sisi ieu nganiaya ngumpul t?h, sigana kawas kanyataan y?n aya kamungkinan luhur konfigurasi sisi-demi-sisi. Tungtungna, nya ?ta konfigurasi teratur, konfigurasi teratur t?h Jigana pisan hese ngabejaan. Pulo

 

aya hiji hal janten atawa boga jarak pondok jauh, sarta boga pernah di group sarua, nya?ta loba jalma teu aya bewara. Bisi kitu, sarta coba nengetan Pulo hit anu ngumpul, nya meureun gampang ngartos.

 

tanpa sisi-demi-sisi, nalika teu dipikaresep dina konfigurasi tungtung t?h mahluk sapertos nu aya kamungkinan luhur konfigurasi teratur. Jigana ?ta jalma boga anjeun nyaho, kaasup kanyataan y?n aya hal anu konfigurasi group, tapi, dina kanyataanana, sapertos nu konfigurasi grup henteu teu aya.

 

The konfigurasi grup ieu dipikawanoh, upami Asobere linggih di stand tina konfigurasi anu sarua, tapi Konon kamungkinan catching nu hit ti hareup leuwih luhur, dina konfigurasi group teu sorangan toko, nyaeta teknik anu teu bisa dipak?.

 

Kahiji, sarta parlors pachinko taliti ditalungtik, ?ta aman y?n trend kitu geus dimimitian hiji panalungtikan tina sudut naha atawa henteu katempo. Konfigurasi grup sapertos henteu teu aya.

 

The konfigurasi grup ieu dipikawanoh, upami Asobere linggih di stand tina konfigurasi anu sarua, tapi Konon kamungkinan catching nu hit ti hareup leuwih luhur, dina konfigurasi group teu sorangan toko, nyaeta teknik anu teu bisa dipak?.

 

Kahiji, sarta parlors pachinko taliti ditalungtik, ?ta aman y?n trend kitu geus dimimitian hiji panalungtikan tina sudut naha atawa henteu katempo. Konfigurasi grup sapertos henteu teu aya.

 

The konfigurasi grup ieu dipikawanoh, upami Asobere linggih di stand tina konfigurasi anu sarua, tapi Konon kamungkinan catching nu hit ti hareup leuwih luhur, dina konfigurasi group teu sorangan toko, nyaeta teknik anu teu bisa dipak?.

 

Kahiji, sarta parlors pachinko taliti ditalungtik, ?ta aman y?n trend kitu geus dimimitian hiji panalungtikan tina sudut naha atawa henteu katempo.