Pikeun tiori probabiliti lengkep pachinko

Anjeun, kumaha aranjeunna mastikeun nu hit badag di pachinko nu jero, Jigana eta lolobana jalma anu struck tanpa mikir teuing. mesin Pachinko, anu satuluyna dipasang dina parlor pachinko nyaeta, urang sadaya anu lotre jackpot dina metoda lotre sami.

 

Ieu, maranehna jadi gumantung kana acara di industri, mesin pachinko anu henteu ngajaga ?ta, ngaliwatan coercive ngaliwatan gaw? babarengan nya?ta hiji organisasi pikeun mariksa sadaya mesin pachinko, ?ta moal bisa ngajual. Jeung cara lotre ditangtukeun anak, diomongkeun naon hal, anjeun lotre metoda metoda kamungkinan pinuh. The

 

matematis, waktu keur jadi percobaan bebas. Pikeun lotre jackpot di

 

pachinko, aya hiji konv?nsi y?n geus nepi ka lotre lengkep acak. Dina, sistem laju probability lengkep acak lengkep, jenis sk?ma lotre nu bakal sakeudeung ngenalkeun.

 

sarta metoda kamungkinan lengkep ieu, sakali hiji-waktos lotre nya?ta bebas tina, nya ?ta m?tode lotre anu henteu kapangaruhan ku hasil kaliwat jeung kawas. ?ta kasusah ngartos saeutik, tapi, contona, aya bola beureum jeung biru jeung bodas.

 

ngamimitian nepi ka balna asup, tilu bal lotre aya sabudeureun dina sakedik ku saeutik roulette. Lamun beureum teh ?ta bola tina hit di, momen nu ngancik gambar ngandung teh bal pachinko pikeun ngamimitian, eureun roulette, eta janten hit badag nangtukeun lamun aya beureum-bal dina widang per dina.

 

Tur upami bola bodas t?h di dieu, tapi anjeun bakal tangtu sono mun nempatkeun dina hit kolom ngeunaan roulette, metoda kamungkinan pinuh, saprak ?ta henteu dipangaruhan ku hasil kaliwat, balik deui ka Matamoto, lotre dina kaayaan anu sarua unggal waktu ti mimiti eta dilumangsungkeun.

 

dina lengkep acak, janten jenis hal mangrupa lotre bebas sakali sakali, ieu t?h naon anu metoda kamungkinan pinuh. Ku kituna, sakali anjeun carioskeun t?oritis, 1000 kali Hama lilin t?h, 2000 kali Hama lilin, tapi teu tangtu kudu muterkeun sakali, teken kaayaan t?h sami, bakal ngan kanyataan y?n tuah.

 

Sanajan mesin, ?ta Ieu nyoba konvergen kana probability jackpot masing-masing. Ku alatan ?ta, mesin lamun nuturkeun macet t?h nyoba Ngawula penc?t. Anu mangrupa hal anu bisa disebutkeun gelombang tina jackpot, nu ieu ngomong og? di jalan.

 

hareup pikeun ngaduga, sabab cara jackpot, tapi kasampak metoda newak had?, ieu masalahna. Tingali dina hasil Baheula of jackpot, bakal bisa ningali gelombang kuat tur kesel, tapi jackpot lotre ieu ukur dilumangsungkeun di acak.

 

malah narrowed handap ka extent sababaraha waktu, tangtu bae, kanyataan yen win lamun Tujuan waktos ieu t?h, saha di teu bisa diprediksi, sapertos nu ?ta pachinko og?. Kusabab

 

Hanemono URANG SUNDA warung anjeun gaduh Horukon sakumaha mesin CR, anjeun bisa jadi hoyong terang ?ta tina probability lotre pinuh. Dina kasus toko anu bakal variatif probabiliti tina jackpot di Horukon, tapi aya pasti lengkep probabilitas, tapi anjeun boga implikasi mahiwal.