Horukon-fitur tinggi-tingali ngaliwatan jalan netepkeun

Dina Horukon newak, ?ta disebut geus diatur division. warung Pachinko, upami Uchikome udagan jualan ka Horukon, sarta kalawan b?bas ngitung laju ngurangan, anjeun nyarios ngadalikeun payout nu.

 

The kontrol payout ieu mangrupa dikelompokkeun ti opat lima di tangtu wa? nangtung, Lamun jadi waktos set, anjeun bisa disebutkeun sistem nu allocates jackpot nu. Og?, grup ditangtukeun ku Horukon, nalika ngaluarkeun jackpot nu, ROM tina nada geus nyokot hiji stand kuat.

 

nada dasar b?bas atawa ROM t?h kesel m?ja stand geus y?n aya kurang kamungkinan kana dipilih. Dina

 

, sajeroning ngadugikeun newak Horukon t?h, jenis kabiasaan urang hoyong kasampak di naon geus diasupkeun hiji tinggi-set nalika kuring bangun. Pikeun jangkungna

 

netepkeun wanoh, paling sering pamadegan salaku fenomena ditempo dina deukeut tabel jackpot nya?ta kanyataan y?n aya fenomena kayaning bal ngalir ngaliwatan dewan ieu sedot kana mimiti. Bola nu ieu disetir ka blok normal, baris coba mun Ochiyo handap dina hubungan atraksi nu.

 

penc?t paku dina wayah ?ta, atawa turun sahandapeun bouncing dina rupa sudut, anjeun atanapi diasupkeun mimiti. Dina golongan nu geus di titah newak Horukon ieu, eta geus jadi hal anu disadiakeun dina sambungan trafo. Nalika

 

Horukon nangtukeun grup jackpot, anu meta gaya magn?t, ?ta itungan anu aya rasa nu balna geus digambar. Lajeng, Toka janten hese ngurangan bal, geus eta diangkat, kayaning bola kana ngaliwatan-pas og?.

 

alesan naha fenomena ieu lumangsung og? bakal sarua jeung alesan dit?t?lakeun di luhur.

 

na, mangka ngomong y?n rupa-rupa f?nom?na sanajan jackpot bakal datang ka m?ja anjeun lumangsung, pamadegan paling ilahar dipimilik ku aranjeunna, dina tabel lianna di group sarua, jangkauan super tur sengit Atsurichi sok lumangsung, ?ta fenomena a lumangsung nyimpang ?ta. Pikeun jangkungna

 

netepkeun wanoh, per badag Ri nalika eta lumangsung, mangka ngomong y?n bisa dikurangkeun per rata 9 stasiun Chang, anu set tinggi wanoh, aya og? t?ori y?n kamungkinan y?n grup sarua nya ?ta pikeun meunangkeun tekad jackpot nyaeta luhur.

 

Sajaba ti ?ta, lamun putusan group hareup geus dijieun, tapi sababaraha urang nu datang kana bal pikeun ngamimitian gor?ng.

 

sarta netepkeun tinggi wanoh ti jackpot lotre geus bisa disebutkeun sering tempat, Anjeun lotre tina 4 kali per jam nu bisa dilumangsungkeun.

 

atawa leuwih, ieu fenomena anu lumangsung dina jangkungna Horukon ayeuna netepkeun wanoh.

 

Ku cara kieu, urang diusahakeun ngenalkeun has fenomena anu geus ngomong y?n ?ta bakal paling mindeng lumangsung.

 

Pikeun Horukon metoda newak jeung kabiasaan, hal anu penting nu yakin nu salah sabab aya teori. Sanggeus ?ta, aya anu ngan stacking nilai pangalaman dina kaperluan praktis.