Ngalanglang nu ng?l?hkeun gampang model ti kondisi nempatkeun parlor pachinko gaya

Dina parlors pachinko, diulas produk dina cara nu sarua salaku industri lianna, nya?ta aya model dianjurkeun. Kumaha ?ta bakal nyarankeun model mah b?da di unggal parlor pachinko, dimana naon komputer model kami moal kasampak di kumaha neuleuman naha model dianjurkeun warung.

 

Kumaha mun nangtukeun pangalusna sahiji mod?l dianjurkeun pisan basajan. Ieu, sigana ?ta cara geus dipigaw? dina umum di mana wae parlors pachinko. Anu mimiti, tina lawang hareup parlor pachinko, cokot katingal di mod?l anu geus dipasang dina tempat dimana maran?hna bisa gampang katempo paling. Lamun model sejen ti jumlah Xintai tina model nyaeta badag, nya ?ta mod?l billboard tanpa model anu salah.

 

Sajaba ti ?ta, hiji ngagantian Xintai badag, jeung sajabana, dina kasus ngawanohkeun sababaraha considerable tina jumlah ieu, anjeun bisa hayang masang mesin anyar di lokasi ieu. port hareup, nyaeta dimana nasabah anu datang ka didatangan dina utama. Pikeun tujuan eta, model nu nempatkeun gaya paling ayeuna di parlor pachinko, ditempatkeun dina tempat anu paling conspicuous geus jadi lumrah.

 

di industri lianna, dianjurkeun produk kudu di tampilan dibawa ka deukeut lawang, ?ta bakal nu nyieun kaayaan anu sarua sakumaha wae. Og? deukeut lawang tina poster jeung POP hayu urang n?angan. Mod?l pangdeukeutna ka lawang hareup

 

, POP, jsb mun dipicuna Kudu aya ampir tanpa iwal. Hal ieu dipasang dina tempat paling conspicuous model billboard jeung model panganyarna, bisa jadi mangrupakeun ide nu sae pikeun nginget sabab mangrupa aturan emas. Dina mod?l, nu museurkeun kana mod?l non-billboard na Xintai t?h, diomongkeun of naha ?ta ieu disimpen di lokasi sagala, naha anjeun dipasang-kaluar deukeut panto deui, urang mindeng anu dipasang di balik tangtu.

 

Diomongkeun tina naha, deukeut panto deui boga ?ntri tur kaluar konsum?n, nyaeta mun dipicuna jalma anu sumping ka ngasupkeun tina panto deui ka model kuasi-dianjurkeun. Tamu ngadatangan ti lawang hareup ngainduksi mun asup model na Xintai, nasabah anu datang ka asupkeun toko ti panto tukang, aliran nu induces a model kuasi-dianjurkeun teh umumna.

 

Najan kitu, aya hiji hal anu model exceptionally kuasi-dianjurkeun, mawa deui tangtu. Jeung Tujuan na nya?ta, kalawan lawang Henteu ngan deukeut, abdi, urutan sapertos r?k di selapkeun merata operasi di sakab?h toko. Mun ditandaan ku amprok dina hiji model di tukang, eta sumping up operasi heran tur model lianna. Y?n urang dipasang pikeun pamak?an ti pangaruh induksi.

 

Sajaba ti ?ta, malah lamun geus ngadegkeun hiji model kuasi-dianjurkeun dina tonggong, janten yakin panto deui lawang hareup, kudu aya POP a. Sakali di toko, anjeun bakal manggihan toko alus kaayaan jeung masihan kabiasaan tina salawasna neuteup ka POP jeung poster. Ku cara kieu, lokasi model, dina jihat ukur popularitas jeung nyorong gelar ?ta tina dina parlor pachinko ngarupakeun unsur utama.

 

model nempatkeun warung mangrupa gaya luar tina Xintai, sabab aya kali nalika kuku geus jadi amis, mangga tingali ku sadayana hartina dipariksa. Ti nyanghareup sakabeh saeutik, kana ngasupkeun toko, tapi naon anjeun dianjurkeun kiwari, toko, sapertos mayeng y?n naha maran?hna nempatkeun gaya a geuwat semu.