Dina taun anyar, sabab geus dikaluarkeun ku loba majalah pachinko, informasi geus jadi jadi gampang pikeun nuliskeun leungeun. Ku kituna, upami jalmi nu penc?t pachinko nu, sakali, abdi think're museu...

Dina Horukon newak, mangka ngadawuh geus disebarkeun jackpot ku ngagolongkeun mesin pachinko dina trafo di. Ku kituna, ?ta Konon ?f?ktif dina Horukon newak, abdi hoyong ningali jenis mahluk tina hubun...

Mun anjeun teu nyaho og?, hiji parlor pachinko di Horukon ieu, sigana sababaraha urang anu panginten janten haram, kayaning jauh, anu aslina sanes mesin nu hal saperti a. The Horukon, nyaeta singketan...

Mesin pachinko, mangka salawasna dipasang ROM. Ku kituna, jenis hal pikeun boh ROM dina, Abdi hoyong nyandak katingal di kumaha gaw?na. Kusabab ROM t?h, atawa nangtukeun jackpot, ?ta ngandung program,...