Shih p?rmes konfigurimit t? grupit t? Horukon n? sallon Pachinko

Fjala pachinko e konfigurimit grupit, zakonisht zakonisht mund fjal? t? panjohura N?se ju jeni n? ju pachinko fun, ju nuk e merrni p?r ndihm?n tuaj, por tha se konfigurimi grupi vetvete nuk ?sht? e v?rtet?. Q? nuk mund t? ket? shum? njer?z q? nuk m?sohen shum? t? d?gjuar, do t? informoj? p?rshkrimin tuaj. makin? Pachinko gjithashtu, nuk punon dhe nuk furnizimin me energji elektrike. P?r k?t? q?llim, por furnizimi me energji elektrike ?sht? e nevojshme, zakonisht n? sht?pi ?sht? 100 volt.

 

Megjithat?, p?r shkak se furnizimi me energji elektrike i makin?s Pachinko ?sht? 24 volt, dhe t? b?het energji ashtu si? ?sht?, ajo do t? jet? tymi do t? fluturojn? siguresave. P?r t? mos b?r? k?t?, ju do t? duhet nj? transformator p?r t? kthyer n? tension.

 

s? lidhur i lidhur me k?t? nj? transformator, m? p?lqen fakti q? konfigurimit grupi. Konfigurimi Grupi, ekzistojn? tri lloje kryesore t?. Side-by-krah konfigurimit p?r konfigurimin numrin fund, i nj?jti ka konfigurimit parregullt. P?r t? identifikuar konfigurimin e grupit, nuk ka zgjedhje, por p?r t? v?zhguar.

 

mund t? vet?m, un? mendoj se ?sht? nj? ide e mir? p?r t? v?zhguar hyr? ishullit ?sht? goditur shpesh.
N? konfigurimin grup
, si? mund t? zbriten goditur n? lidhje me t? nj?jtin grup me nj?ri-tjetrin, duket t? jet? e till? q? sinjali vjen nga konservator sall?. Se si t? identifikoj? konfigurimin numrin m? t? vog?l, rast numri fundi i platform?s q? ?sht? hit i madh ishte numri i nj?jt?, aq m? e lart? mund?sia e konfigurimit numrit m? t? ri.

 

q?ndrim ?sht? larg minut?, p?r t? treguar, ajo duket e v?shtir? p?r t'u kuptuar dhe nuk respektojn? plot?sisht brenda e sallon Pachinko. At?her?, ajo ?sht? krah p?r krah konfigurimit, ?sht? aq e leht? p?r t? kuptuar n? m?nyr? krahasim me konfigurimin kthehet n? fund t? m?parshme. N?se

 

pse, sepse ajo ?sht? b?r? shpesh nga kat?r krah p?r krah n? pes? grupe, t? ?mim i par? ka t? ngjar? t? ndodh? krah p?r krah. Nuk mund t? ecin p?rreth, ju do t? shihni n?se v?zhgimi n? vend. N?se hit krah p?r krah n?

 

pran? jan? t? p?rqendruara, ajo rrit gjasat e an?-nga-krah konfigurimin. Me fjal? t? tjera, v?zhgimi m? t? mir? t? numrave tryez? q? goditi ?mim i par?, numri m? i ri Sa m? shum? hitet e nj?jta tabel?, aq m? e lart? mund?sia e konfigurimit numrit m? t? ri, kur nj? hit n?

 

krah p?r krah ?sht? goditur koncentruar ?sht?, duket si fakti se ka nj? mund?si t? lart? t? an?-nga-krah konfigurimin. S? fundi, ?sht? konfigurimi i parregullt, konfigurimi parregullt ?sht? q? un? mendoj se shum? ?sht? e v?shtir? p?r t? t? treguar.

 

ishull ka nj? rast q? t? jet? ose t? ket? nj? distanc? t? shkurt?r larg, dhe ka kurr? n? t? nj?jtin grup, ?sht? shum? njer?z nuk e v?rejn?. N? nj? rast t? till?, dhe t? p?rpiqemi p?r t? v?zhguar hit ishull ?sht? i koncentruar, ajo mund t? jet? e leht? p?r t'u kuptuar.

 

pa ndonj? krah p?r krah, kur kjo nuk ?sht? e mundshme n? konfigurimin fund ?sht? e gj?ra t? tilla q? ka nj? mund?si t? lart? t? konfigurimit t? parregullt. Un? mendoj se njer?zit kan? t? dini, duke p?rfshir? faktin se ka gj?ra q? konfigurimi grupi, por, n? fakt, nj? konfigurim i till? grup nuk ?sht? nuk ekzistojn?.

 

Konfigurimi Grupi ?sht? i njohur, n? qoft? se Asobere ulur n? q?ndrimin e nj?jt? konfigurimit, por thuhet se probabiliteti i kapjen e hit i ardhsh?m ?sht? m? i lart?, n? konfigurimin e grupit nuk ?sht? vet? dyqan, ?sht? nj? teknik? q? nuk mund t? p?rdoret.

 

pari, dhe sallonet Pachinko v?zhguar me kujdes, ?sht? m? e sigurt se nj? prirje e till? ka filluar nj? hetim nga pika e n?se jan? apo nuk shihet. Konfigurimi i till? nj? grup nuk ?sht? nuk ekziston.

 

Konfigurimi Grupi ?sht? i njohur, n? qoft? se Asobere ulur n? q?ndrimin e nj?jt? konfigurimit, por thuhet se probabiliteti i kapjen e hit i ardhsh?m ?sht? m? i lart?, n? konfigurimin e grupit nuk ?sht? vet? dyqan, ?sht? nj? teknik? q? nuk mund t? p?rdoret.

 

pari, dhe sallonet Pachinko v?zhguar me kujdes, ?sht? m? e sigurt se nj? prirje e till? ka filluar nj? hetim nga pika e n?se jan? apo nuk shihet. Konfigurimi i till? nj? grup nuk ?sht? nuk ekziston.

 

N?se grupet e konfigurimit ?sht? e njohur, n? qoft? se Asobere u ul n? platform?n e nj?jt? konfigurimit, por ai ka th?n? se mund?sia e kapjes s? hit t? rritet e m?poshtme n? konfigurimin e grupit nuk ?sht? n? vetvete dyqan, ?sht? nj? teknik? q? nuk mund t? p?rdoret.

 

pari, dhe sallonet Pachinko v?zhguar me kujdes, ?sht? m? e sigurt se nj? prirje e till? ka filluar nj? hetim nga pika e n?se jan? apo nuk shihet.