P?r t? p?rcaktuar n?se modeli p?r t? fituar nga statusi operativ i makin?s pachinko

Modelet e popullaritetit n? pachinko, nuk ka model. ?sht? e qart?, por ajo q? nj? shum? e konsumator?ve t? modelit t? ulen Popullor. Pra, sa m? shpejt q? t? dukshme hyri n? dyqan Pachinko, un? mendoj se kjo ?sht? sigurisht modeli konsumatori ka nj? shum? t? ulur. Dyqan t?r? situat?n operativ, por do t? ndryshojn? nga pagim dhe p?rshtypjen e t? gjith? dyqanit, ai thot? t? nj?jt?n gj? n? lidhje me kushtet operative model-specifike n? dyqane. Duke folur p?r

 

relativisht klient?t rrin? modele mir?, por ?sht? Xintai, Xintai ?sht? se ka shum? gj?ra q? jan? b?r? n? periudh?n e rim?k?mbjes.

 

Xintai ?sht?, sepse ?sht? e qart? se ka nj? drejtimin e mir? t? njohura, jan? mashtruar nga funksionimin e Xintai, mendoj se mund t? jet? jasht?, ju lutem vini re se ndonj?her? merrni djegur kur banesat do.

 

gjithashtu, dhe nga modele billboard n? nj? m?nyr? t? q?ndrueshme, t? tilla si t? arg?toj? klient?ve t? p?rs?ritur ose t? rikthehet, un? shpesh sallonet Pachinko q? veprojn?.

 

Megjithat?, ekziston edhe nj? sallon pachinko ju nuk keni shum? pak p?r t? n?nshkruar modele. Duke folur p?r at? q? po ndodh ?sht? arsyeja pse nj? situat? e till?, sepse shkalla e sh?rimit n? modelin billboard ?sht? shum? i lart?. Operacioni sallon Pachinko t? modelit nuk ?sht? mjaft e mir? p?r t? menduar se modelet billboard, ne norma shpesh sh?rimin e t? gjith? dyqan ?sht? gjithashtu e lart?.

 

Pra, s? pari hyri n? dyqan, p?r t? par? funksionimin e modeleve billboard, fakt ?sht?, e till? q? shum? e r?nd?sishme. P?rve? k?saj, ekziston nj? rast ku ka nj? t? kandidoj? n? modelin, si? ka pasur nj? Xintai dhe ish popullaritetin e disa jav? m? par?. N? nj? rast t? till?, ose kan? qen? n? rast modeli, por kuazi-Xintai dhe njohja em?r q? kan? r?n? atje, n? em?r t? ngjarjes, si funksionimin e deri atje p?r llojin e mir?mbajtjes operimit q? jan? fituar m? tani, n? nj? far? mase gozhd? ju mund t? ket? nj? rregullim. N?se ka nj? t? kandidoj? n? modelin, si? u ngrit n? destinacionin

 

, mund t? jet? me vler? p?r t'u ulur. Operative statusin e modeleve

 

, mund t? thuhet t? jet? i vlefsh?m p?r t? k?rkuar p?r modele q? synojn?, megjithat?, n? disa raste t? dukshme n?se nuk po kandidon si Xintai n? t? kund?rt, me an? t? sallon mir? pachinko i operacionit nga e zakonshmja apo t? ngjashme, nuk mund t? ket? si ngjarje t? ve?anta, etj, modelin q? ju d?shironi p?r t? goditur at? n? qoft? se ju ose ishte Mitsurudai, se ajo mund t? rrjedh? duke luajtur me modelet e tjera, i dyqanit normale n? t? cil?n p?r t? kuptuar statusin operativ, ju do t? duhet Sankounisuru.

 

sepse ka edhe shum? gj?ra q? ajo nuk mund t? thuhet se nuk ?sht? e popullarizuar sepse pa kushte ka nj? operacion, un? mendoj se nuk ?sht? e rrezikshme p?r t? vendosur q?llimin n? vet?m arrati.

 

rregullim gozhd? dhe specifikimet, si? shihet nga t? dh?nat, dhe k?nde si t? ndryshme, ose p?r shkak se ata me t? v?rtet? v?n? jasht? running ?sht? e mir?, vet?m ose dyqan t?r? operacioni q? nj? i vet?m Okupimi i lart? p?r shkak t? t? mir?, ju do t? konstatohet n? nj? far? mase.

 

p?r shikimin normal dhe dyqanet e statusit operative, etj, t? p?rpiqen t? p?rdorin n? m?nyr? efektive informacionet e edhe statusi operativ i modelit. Konsumator?t e l?vizjes, do t? jen? t? ndjesh?m ndaj dyqanin e qenieve njer?zore. Duke analizuar funksionimin e modelit, ajo ka nj? rast p?r t? ardhur gjithashtu treguar t? tilla si dyqane m?tejshme t? zakonit.