Avantazhet dhe disavantazhet q?llim modelin ngjarje e sallon Pachinko

N? tabel?n rast, ?sht? e v?rtet? se edhe parlors Pachinko mendohet t? ngjar? t? japin n? se zakonisht. Megjithat?, kjo do t? thot? se i t?r? platforma p?r rregullimin e till? nuk ?sht? sigurisht. N?, n? koh?n e ngjarjes, ne do t? shikojm? n? avantazhet dhe disavantazhet p?r t? goditur modelin ngjarje. Duke folur nga disavantazhet e modelit ngjarje

 

, modeli ngjarje kur ngjarja ?sht? rasti i makin?s rim?k?mbjes.

 

ajo ?sht?, n? kushte normale, ?sht? par? shpesh n? qoft? se ju keni nj? model q? nuk ka nj? mjaft t? rrjedhsh?m n? rast modelin. P?r modelin nuk ka operacion gjat? normal, ne kemi nj? rast t? makin?s sh?rim p?r transportim me platform? n? drejtimin-up t? ngjarjes. P?rve? k?saj, n? rast se ?sht? nj? val? e keqe, sepse ajo nuk ?sht? rreth koh?s normale, ekziston nj? mund?si q? investimi ?sht? rritur. Duke par? n?

 

p?r rregullim shembull gozhd?, ajo mund t? jet? e leht? p?r t'u kuptuar m? mir?.

 

v?n? jasht? shum? dhe t? vak?t modelin ngjarje, rregullim gozhd? n? koh?n e modeleve ngjarje q? konsiderohen makine plot? sh?rim, ose u k?ndojn? vet?m me ngjarjet n? gjendje normale, pa ngat?rrime asgj?, ka t? ngjar? t? q?ndrojn? t? bashkangjitur n? nj? t? par? vet?m, dhe ose p?r t? vet?m t? hapur pak, gozhda ka ndryshuar do t? jet? rreth nj? ose dy.

 

gjat? ngjarjes, sepse nocioni fiksuar se do t? v?n? atje ?sht? absolutisht, ju do t? priren p?r t? investuar p?rpjekje p?r t? kapur m? shum? se zakonisht. N? an?n sallon pachinko, por kjo ?sht? q?llimi.

 

n?se thonjt? jan? t? shtr?nguar, modeli ngjarja ?sht? shmangur, ?sht? e rekomandueshme q? t? goditur modelin me siguri, t? tilla si postera modele. K?shtu q? nuk i p?rshtatet n? t? tilla nj? modele met? ngjarje, luteni q? t? identifikoni p?r t? kontrolluar dhe rregullimin e zakonshme gozhd?.

 

Pra, duke folur p?r merita t? ardhsh?m, ?sht? rasti i m?nyr? plot?sisht t? hapur modeli ngjarje n? koh?n e ngjarjes ?sht? v?n? n? zell. Q? nga ngjarjet q?, un? jam do t? p?rpiqen p?r t? sh?rbyer n? sallonet pachinko. N? m?nyr? t? ve?ant?, ose kan? makinat e reja n? rast modeli, n? rast se ju jeni nj? modele dhe shenjat kuazi-Xintai modeli n? modelet ngjarje, ju mund t? thuhet se modeli syri q?llimi.
_x00 Ajo 0D_ thon? pse modele t? tilla ?ka n?se q?llimi modelin e ngjarjes s? pari, ju do t? konkurrojn? n? koh?n normale t? p?rfshir? r?nd?.

 

N? koh?n e ngjarjes, ?sht? ajo q? funksionimi normal ?sht? m? edhe aq n? m?nyr? drejtimin isnt nj? model. ?far? po thua, Xintai dhe kuazi-Xintai, edhe modele t? njohura t? tilla si modeli billboard, tha p?r t? kandiduar, edhe pse p?r t? l?n? t? shtrihet n? m? shum? se zakonisht. Fakti q? t? tilla vijn? guxojn? t? ngjarjeve t? modeluar modelin ?sht? fakti se ajo ?sht? nj? ngjarje p?r t? cil?n ju doni t? b?ni nj? apel shum? pagim.

 

gjithashtu p?r t? vler?suar m?nyr?n serioze e t? gjith? sallon Pachinko e ngjarjes, ajo ?sht? pik?pamja q? p?rdorin mir?. N? koh?n e ngjarjeve t? tilla t? r?nda, m? shum? gjasa p?r t? ardhur t? hapur nj? t? t?r? edhe rregullim gozhd?. N? kund?rshtim me modelin ngjarje disavantazh, me vet?m disa nj?si n? rregullimin normale gozhd?, t? tjer?t ne jemi shpesh plot?sisht t? hapur. Tabela

 

p?r t? zgjedhur ?sht?, shikoni n? t? dh?nat e m? tep?r se duke k?rkuar n? thonjt?, ai thot? se personi i cili t? vler?soj? val?n e platform?s mund t? jet? prioritet. N? k?t? m?nyr?, e nj?jt? edhe n? rast modeli, ju mund t? zgjidhni nj? mang?si e pajisjeve shum? sh?rim ose p?rfiton nj? lirim makin? shum? t? mir? t? identifikohen me fituar p?rqindje ndryshon n? mas? t? madhe. D_ tryez? p?r t? zgjedhur ?sht?, shikoni n? t? dh?nat e m? tep?r se duke k?rkuar n? thonjt?, ai thot? se personi i cili t? vler?soj? val?n e platform?s mund t? jet? prioritet. N? k?t? m?nyr?, e nj?jt? edhe n? rast modeli, ju mund t? zgjidhni nj? mang?si e pajisjeve shum? sh?rim ose p?rfiton nj? lirim makin? shum? t? mir? t? identifikohen me fituar p?rqindje ndryshon n? mas? t? madhe. D_ tryez? p?r t? zgjedhur ?sht?, shikoni n? t? dh?nat e m? tep?r se duke k?rkuar n? thonjt?, ai thot? se personi i cili t? vler?soj? val?n e platform?s mund t? jet? prioritet. N? k?t? m?nyr?, e nj?jt? edhe n? rast modeli, ju mund t? zgjidhni nj? mang?si e pajisjeve shum? sh?rim ose p?rfiton nj? lirim makin? shum? t? mir? t? identifikohen me fituar p?rqindje ndryshon n? mas? t? madhe.