Horukon dhe konfigurimi grup

N? kapjes Horukon, ajo ?sht? th?n? se kan? shp?rndar? ?mim i par? duke grupuar makin? Pachinko n? transformator. Pra, thuhet se efektive n? kapjen Horukon, un? dua t? shoh se ?far? lloj gj?ra t? marr?dh?nies nd?rmjet Horukon dhe grupeve. makin? Pachinko ka qen? i lidhur nga nj? transformator n? m?nyr? q? t? marr? nj? furnizimit me energji elektrike.

 

n? num?r q? jan? t? lidhura nga transformatorit, t? referuara si t? ndar? nga kat?r deri n? pes? grupe. Ose ka b?r? nj? grup n? numrin e fund, ose ka b?r? nj? grup n? krah p?r krah n? numrin serial, kjo duket t? jet? fakti se t? dy jan? miratuar.

 

Para s? gjithash, kur ?sht? koha un? mendoj se un? dua t? v?n? nga nj? hit i madh, sipas nj? ligji t? caktuar, Horukon ?sht?, un? si kryerjen gjykimin ?mim i par?. Vjen p?r t? p?rcaktuar koh?n jackpot shfaqjes, Horukon ?sht? n? baz? grupi, p?r t? nxjerr? grupin p?r t? gjeneruar nj? hit i madh.

 

N? grupin q? fitoi, ?mim i par? fillon t? ndodh?, brenda grupit t? cilit ?mim i par? ?sht? dh?n?, ?sht? se periudha e caktuar ?mim i par? vjen nga. P?rve? k?saj, n? Horukon, n? m?nyr? q? topin nga t? gjith? sallon Pachinko mesatarisht, shkalla e ndodhjes s? nj? kohe dhe nj? hit i madh p?r t? gjeneruar nj? hit i madh, ?sht? th?n? p?r t? kontrolluar.

 

p?r k?t?, ose t? dal? ?sht? nj? paragjykim n? grupin q? ?mim i par? ka t? ngjar? t? ndodh?, t? parashikojn? grupin se hit tjet?r i madh do t? ndodh?, sepse Neraiuchi ?sht? kapja Horukon.

 

t? p?rdor? gjithashtu edhe nj? sistem t? legalizuara fytyr?, nd?rsa zgjidhni personin l?shimin ?mim i par?, edhe spekulimet p?rhapur se duke b?r? nj? llotari grup.