Gj?ja m? e r?nd?sishme kur squeezing tabel?n synojn? p?r t? par? grafik punueshmerise n? nj? sallon Pachinko

sallon e fundit pachinko, nj? ekran t? madh me makin? quajtur dh?nave Lobo, dyqanet q? jan? t? instaluar ?sht? b?r? shum?. Dyqani i hapjes para dhe kund?r para, etj, n? k?t? makin? ka qen? instaluar, tabel?n fundit lojrave nj? nga nj? p?r t? dh?na, dhe probabiliteti aktual ?mim i par?, e deri p?r t? goditur dhe grafik tranzicioni pagim quhet nj? grafik r?nie ju mund t? shihni t? val?, t? tilla si numri i revolucioneve.

 

Gjithashtu, nuk ka sallonet Pachinko dh?nave Robo, ajo vjen me nj? kund?r t? dh?nave n? ?do tavolin?.

 

do t? jet? p?r t? kund?rshtuar t? nj?jtin lloj roli, por gjithnj? e m? shum? ajo ?sht? nj? sasi e vog?l e informacionit n? krahasim me Robo dh?nave. Kjo ?sht? nj? shum? e till? i informacionit ?sht? i t? dh?nave Robo par?, por t? dh?nat q? ju doni m? identifikohet n? ?sht? ?do vdes? dhe grafiku tranzicioni pagim.

 

Grafiku tranzicionit pagim, dhe gjendjen e dit?s topit t? nj? agim dhe varur n? tryez?n e grafikut linj?s, ?sht? ajo q? ishte e leht? p?r t? par?. Pagim ose n? koh?n e hit i madh, gjendjen dhe e Chan vazhdueshme, ju mund t? kontrolloni shkall?n m?vonsh?m addicted.

 

si krye dhe n? fund t? l?vizjes ?sht? platforma e ngusht? e k?tij grafiku linj?, topi jasht? e tanishme ?sht? e q?ndrueshme, ajo do t? jet? e v?shtir? p?r q?llim t? q?ndroj? addicted.

 

※ Sigurisht, ka tashm? sigurisht gjithashtu e mundur q? vet?m p?r nj? periudh? t? fort? t? Horukon kur kosit?s ai ishte ulur n? nj? q?ndrim q? ?sht? tashm? e q?ndrueshme.

 

lart? dhe n? fund t? l?vizjes dhunshme q?ndrim t? k?tij grafiku, diferenca e r?nd? e problematike dhe per, madje edhe nj? dit? para fort?, kur nuk e di se val?t shfaqet papritmas m?rzitur, ?sht? tabela n? t? cil?n ekziston nj? rrezik i addicted. Megjithat?, nj? q?ndrim i till?, pasi ka edhe fuqia shp?rthyese, por ?sht? ekstremet, ne mund t? jet? fakti se platforma q? mund t? pritet p?r t? hedhur fjal? t? tjera.

 

Dhe, un? dua q? ju t? shikoni n? nj? tjet?r edhe ?sht? platform? probabiliteti.

 

makin? pachinko ?sht?, por nuk ?sht? nj? hit i madh probabiliteti, q? p?rfaq?son ve?mas tani probabilitetin e ?mim i par? aktual me t?, ajo do t? q?ndroj? probabilitetin. Kthejeni (nj?si p?r probabilitet ?mim i par?) shum? her?, do t? jet? nj? udh?zues i asaj q? ka ardhur nj? ?mim i par? t? vetme. N? p?rgjith?si, kjo Tai 確 N?se norma ?sht? 180 ose m? pak, ajo do t? jet? syt? q?llim t? platform?s.
dhe
t? b?het m? shum? se 180, gjithashtu rrit investimet e deri p?r t? goditur, ai b?het ose ekuilib?r delikat gjithashtu sh?ruar mund t? jet? si doli. Megjithat?, p?r t? gjetur nj? platform? t? till? 180 ose m? pak, realiteti ?sht? nj? shum? e madhe.

 

P?rve? k?saj, n? Robo t? dh?nave, ju mund t? shihni pachinko t? ruajtur t? dh?nat t? t?ra. N?se ne im?t konfirmimit, ose n?se ka linja intensive ?sht? q?ndrim i but? i probabilitetit tavolin? qoshe piedestal dhe r?nia grafik, nj? q?ndrim i till? n? nj? ishull n? af?rsi t? hyrjes, shum? t? tilla, mund t? jet? kapur zakonin e biznesit ju.

 

Para s? gjithash, t? vendos? modelin q? ju d?shironi p?r t? goditur, pagim i af?rt me nj? vij? t? drejt? t? q?ndroj? vet?m grafik t? tranzicionit mund t? jet? ose, zgjidhni tabel?n shpesh t? mbetet mbi se mesatarja e linj?s, nga ana tjet?r, ajo ?sht? q?ndrim i fort? grafiku r?nie nga gjiri, ju mund t? d?shironi q? t? shkoj? p?r t? zgjedhur tabela t? ul?t mund t? q?ndroj? probabilitetin.

 

jan? t? vendosur n? bordin e loj?s, n? rastin e t? dh?nave vet?m kund?rshtuar asnj? dyqan Pachinko, ju nuk mund t? vij? nga nj? probabilitet trapezoidale. N?

 

tani, sepse ka edhe nj? kund?r t? dh?na q? do t? tregoj? numrin e p?rgjithsh?m t? revolucioneve, n? metod?n e llogaritjes u prezantua m? par?, ju lutem t? b?j? matematik? vet?. Se verb?risht grev? gjithashtu, personi i cili goditi p?r t? kontrolluar probabilitetin, gj? ku ju mund t? fitoj? edhe m? shum?. , Zgjidhni tryez? shpesh t? mbetet mbi se mesatarja e linj?s, k?t? her?, ju nga grafiku ngadal?simi i q?ndrimit t? fort?, mund t? jet? loj? p?r t? zgjedhur nj? tryez? t? ul?t vet?m ajo mund t? q?ndroj? probabilitetin.

 

jan? t? vendosur n? bordin e loj?s, n? rastin e t? dh?nave vet?m kund?rshtuar asnj? dyqan Pachinko, ju nuk mund t? vij? nga nj? probabilitet trapezoidale. N?

 

tani, sepse ka edhe nj? kund?r t? dh?na q? do t? tregoj? numrin e p?rgjithsh?m t? revolucioneve, n? metod?n e llogaritjes u prezantua m? par?, ju lutem t? b?j? matematik? vet?. Se verb?risht grev? gjithashtu, personi i cili goditi p?r t? kontrolluar probabilitetin, gj? ku ju mund t? fitoj? edhe m? shum?. , Zgjidhni tryez? shpesh t? mbetet mbi se mesatarja e linj?s, k?t? her?, ju nga grafiku ngadal?simi i q?ndrimit t? fort?, mund t? jet? loj? p?r t? zgjedhur nj? tryez? t? ul?t vet?m ajo mund t? q?ndroj? probabilitetin.

 

jan? t? vendosur n? bordin e loj?s, n? rastin e t? dh?nave vet?m kund?rshtuar asnj? dyqan Pachinko, ju nuk mund t? vij? nga nj? probabilitet trapezoidale. N?

 

tani, sepse ka edhe nj? kund?r t? dh?na q? do t? tregoj? numrin e p?rgjithsh?m t? revolucioneve, n? metod?n e llogaritjes u prezantua m? par?, ju lutem t? b?j? matematik? vet?. Se verb?risht grev? gjithashtu, personi i cili goditi p?r t? kontrolluar probabilitetin, gj? ku ju mund t? fitoj? edhe m? shum?.