Avantazhet dhe disavantazhet duke synuar nj? model billboard t? sallon Pachinko

Modelet billboard, un? dua t? luaj m? konsumator?t n? sallon Pachinko, 's produkt paraqitur. Modelet billboard, por t? ndryshme nga ?do dyqan, ne zakonisht ka shum? modele t? nj? seri popullore t? gjat? n? k?mb?. Duke folur p?r pse, seri popullore del Xintai nga t? ardhsh?m t? ardhsh?m. Modeli i t? nj?jt?s seri, n? qoft? se m? shum? Tsukaere si nj? model koleksionit, ky dyqan ?sht? p?r k?t? model ?sht? e mundshme p?r t? krijuar nj? t? fort? dhe t? imazhit.

 

Pra, un? do t? doja t? marr? nj? v?shtrim n? avantazhet dhe disavantazhet q? goditi gjithmon? nj? modele Hyni ?do sallonet pachinko.

 

si p?rfitimet, kjo ?sht? se ?sht? e q?ndrueshme n? t? gjitha. N? p?rshtatje t? ve?ant? gozhd? dhe vendosjen Horukon, un? mendoj se pika ?sht? m? i madh q? ?sht? relativisht e q?ndrueshme. Modelet billboard, sepse kjo ?sht? nj? shenj? e krijimit rrug? dyqan imazhin e emrit t? saj, ?sht? nj? model q? ajo nuk mund t? leht? apo t? t? gjith? tabel?s n? makin? sh?rim. N? ve?anti, n?se regulars ka shum? p?r t? n?nshkruar modele, tendenc? e till? do t? jet? e fort?.

 

rregullim gozhd? ?sht? e mundur q? ?sht? e q?ndrueshme, pasi shpejt?sia rrotulluese e, p?r shembull mij? yen ?sht? gjithmon? e q?ndrueshme, ?sht? sh?nuar leht? me nj? mas? t? investimeve, ?sht? se luftimet e t? dh?nave t? orientuar mund t? jet?. Mesatarisht rreth, edhe billboard modele t? lart? banimit ?do dit?, t? b?het konvergjenc? m? t? shpejt? t? per, m? shum? t? goditur t? natyrshme mesatarisht. Sa m? shum? t? dh?na, k?shtu q? mund t? p?rdoret gjithashtu si nj? material p?rcaktimit t? lexuar val?n e Horukon dhe ROM luftimet nuk do t? jet? n? t? prirur.

 

P?rve? k?saj, q? nga modelet e billboard shpesh sallon pachinko q? ka instaluar m? shum? numrin, ?sht? se rregullimi gozhd? e gjith? tabel?s ?do dit?, do t? jet? n? koh?n e pamundur. N?se se Horukon grup i Hanemono p?r t? rregulluar topin me nj? rregullim gozhd?, numri rast si dyqane t? m?dha ?sht? i madh, ka si nj? nga strategjit? e asaj q?llim t? shtyr?.

 

nj? disavantazh n? ?sht?, duke folur p?r at? q?, me t? v?rtet? ?sht? p?r t? n?nshkruar modele, rritje t? rregullta, ?sht? se sigurimi i platform?s ?sht? e v?shtir?. Regulars, ju jeni duke shkuar p?r t? vizituar synon modelin billboard e dyqanit. T? gjith?, kjo ishte pamja q? goditi akumuluar jan? regulars p?r t? n?nshkruar modele Un? mendoj se ka.

 

p?r k?t?, regulars dyqan pachinko jan? me nj? shum?, marr?veshja e para-hapjes ?sht? i mir?, vet?m t? n?nshkruajn? model nga m?ngjesi t? b?het nj? situat? t? banimit t? lart?. Vala Tabela e mir? e p?r billboard modeli ?sht? se ju nuk do t? ulen p?r t? shkuar n? nj? m?ngjes. Ne u p?rpoq p?r t? rritur p?rfitimet dhe mang?sit? e modelit billboard, m? mir? p?rfitimet, mesatarisht, shpesh, do t? n?nshkruaj? modelin. N?se ju ka humbur n? modelin e zgjedhur, ajo mund t? jet? e kujdesshme ?sht? q? t? p?rpiqen p?r t? goditur nj? model billboard.