sallon Pachinko i situat?s pagim dhe motivimi i dit? jave dhe pushime

N? sallon Pachinko, ajo do t? ndahet n? dyqan p?r t? treguar motivimin p?r dyqane dhe gjat? fundjav?s p?r t? treguar motivimin gjat? dit?ve t? jav?s. N? t? nj?jt?n sallonet pachinko, pse nj? ndryshim i till? vjen jasht?, ne do t? shikojm? n?se un? duhet t? Mikiwamere motivuar n? ?do vend. sallon Pachinko p?r t? treguar motivimin p?r t? gjat? dit?ve t? jav?s, ne shpesh dyqan q? ?sht? i bekuar me kushtet e lokacionit.

 

p?r shembull, nuk ?sht? drejtimin e nj? marr?dh?nie t? mir? t? ruajtur n? frontin e dyqaneve t? stacionit dhe dit? t? jav?s.

 

dyqane Pachinko t? tilla, dhe shum? t? reduktuara p?r nj? klient q? do t? shkojn? p?r shum? gjat? dit?ve t? jav?s, ka nj? tendenc? p?r t? p?rpiqen p?r t? ushqej. Konsumator?t t? cil?t vijn? p?r t? gjat? dit?ve t? jav?s, n? krahasim me konsumator?t t? cil?t nuk ju vijn? vet?m n? fundjav?, ju keni edhe sasi t? ndryshme t? dit?ve t? vazhdoj? t? investoj? p?r ne p?rmes. sallon mir? pachinko e operacionit gjat? dit?ve t? jav?s, t? p?rs?ritur u gjet?n duke ulur dit? t? jav?s e konsumator?ve, t? b?j? ju dhe le t? siguruar shitje t? q?ndrueshme dhe t? fitimit bruto dhe funksionimin.

 

p?r k?t?, por nj? grad? pak gjat? jav?s, ne mund t? kryejn? biznesin p?r t? treguar motivimin.

 

Megjithat?, duket se mjaft e v?shtir? p?r t? t? treguar. Gjat? dit?ve t? jav?s, sepse ka 5 dit? n? jav?, n? vend se t? v?n? nga t? gjitha p?rnj?her?, ju mund t? vijn? p?r pak nga pak dispenzim. N? nj? rast t? till?, goditur edhe nga rregullimi thonjt?, vendosjen Horukon, po vjen nuk ?sht? m? vet?m konfirmojn? val?n e Lom ?sht? status quo. A nuk ?sht? marr? pjes? n? dit? t? jav?s disa dit?, ju nuk do t? jet? n? gjendje p?r t? gjetur gjat? dit?ve t? jav?s motivuar.

 

Megjithat?, nj? sallon t? till? pachinko, k?shtu q? gjat? fundjav?s dhe festave do t? jet? p?r t? siguruar at? dit? t? mbledhjes, i cili nuk duhet t? goditur un? mendoj se kjo ?sht? e sigurt.

 

t? kund?rt n?, por ?sht? nj? sallon Pachinko p?r t? treguar motivimin p?r t? shtunave dhe t? dielave, do t? jen? m? t? zakonshme n? sallonet pachinko dhe dyqane periferike q? nuk jan? n? gjendje t? ket? nj? operacion t? q?ndrueshme. Q?

 

shtun?n dhe t? diel?n ?sht? edhe dita e t? shkojn? deri operacion t? natyrshme, zakonisht ?sht? p?r t? kushtojn? n? sh?rim ?sht? e zakonshme, ?sht? se sallon pachinko se po ndodh nj? situat? q? nuk mund t? jet?. Do t? thot? se fakti q? duhet t? tregoj? motivimi p?r t? shtunave dhe t? dielave, n? dit?n e fundjav?s t? njer?zve t? mblidhen, ajo ishte e lidhur me dit? jave t? operacionit me nj? p?rshtypje t? mir? P?r shkak se nuk ?sht? nj? figur?.

 

N? nj? sallon t? till? Pachinko, ose m? mir? t? vet?m t? sh?rbimit shtunave dhe t? dielave, ose t? p?rpiqen p?r t? p?rgatitur ?mimin e kufizuar, ju mund t? shohin p?rpjekje edhe sesa pagim. Ankesa e koh?s nuk ?sht? nj? motivuar, sesa sallonet Pachinko p?r t? treguar motivimin gjat? jav?s, un? mendoj se leht? p?r t'u kuptuar. P?r m? tep?r, shtunave dhe t? dielave ka vet?m dy dit?. P?r shkak se ajo ?sht? n? ankes?n e leht? t? motivuar p?r t? kuptuar n? nd?rkoh? p?rkthim, ne duhet t? shkojn? n? grev? synon dy dit?ve t? shtun?n dhe t? diel?n. Pasi t? keni p?r q?llim, pak dit? jave drejtimin, mendoj se njer?zit e parlors pachinko t? l?shoj? nj? motivuar n? fundjav? ?sht? fituar p?rqindje ?sht? rritur.

 

sallon pachinko e motivimit, sh?rbimeve dhe shp?rblime p?rve? topin, shkalla e shpalljes s? posterave dhe t? ngjashme, ka nj? pjes? q? mund t? shihet edhe nga jasht?. sallon Pachinko q? un? shkoj p?r t? luajtur, ju jeni jasht? motivimit n? t? dy dit?ve t? jav?s dhe festat, pika ku motivimi ?sht? e dukshme ?sht? se ?udit?risht atje.