?far? ?sht? shpesh n? Horukon konfigurimin e grupit t? sallon Pachinko

Konfigurimi grup, n? p?rgjigje t? sinjalit ?mim i par? nga konfigurimi Hall p?r secilin grup do t? jet? ai q? v?n? jasht? ?mim i par?. Strategjia e kapjes konservator sall?, ?sht? ajo q? ka qen? menduar Dasa. K?tu, konservator sall? shihet nga kapja, ne duam t? prezantoj at? q? ?sht? njohur si nj? model t? p?rbashk?t n? konfigurimin e grupit.

 

Konfigurimi grup n? kapjen hall konservator, fund konfigurimin num?r, krah p?r krah konfigurimi, thuhet se ka tri lloje t? konfigurimit t? parregullt. Midis tyre, konfigurimi ?sht? th?n? p?r t? n? nivel komb?tar m? t? madh konfigurimin, an?-nga-krah dhe ka m?nyra t? ndryshme t? referuara si konfigurimin fund, por nuk e di n?se kjo ?sht? nj? formalisht n? shum? raste.

 

?sht? se ky konfigurim ?sht? m? e zakonshme, krah p?r krah konfigurimit ?sht? edhe konfiguracioni fund gjithashtu, duket t? jet? gj? q? ajo ?sht? e leht? p?r t? konfirmuar, sepse arsye se ajo ?sht? e leht? me i njohur. P?r shkak se ajo nuk ?sht? n? faktin se konfirmimit n? sallon Pachinko mund t? merret, ajo ?sht? b?r? nj? fakt q? do t? jet? aq n? spekulime.

 

n? rastin e konfigurimit fund, fundi i tabel?s n? t? cil?n jan? t? lidhura nga nj? num?r i transformatorit ?sht? e nj?jta platform? do t? jet? nj? grup. 1 grup ?sht? duket rreth pes? af?rsisht. P?r shembull, n? 20 nj?sit? e ishullit, ajo do t? jet? fakti se pes? grupe jan? n? ishull.

 

k?t? grupim, sepse ?sht? kryer n? t? gjith? sallon Pachinko do t? jet? ankesa n? kapjen sall? konservator. ?sht? se ajo do t? ishte edhe m? shpesh, konfigurimi krah p?r krah, krah p?r krah, ka b?r? nj? kat?r deri n? pes? grupe, kur fituar llotari ?mim i par?, fakti se ?mim i par? aty ?sht? shp?rndar? do ju.

 

Megjithat?, koh?t e fundit, ajo ka th?n? se ka edhe nj? sallon pachinko i p?rzierjes s? konfigurimit fund dhe konfigurimin an?-nga-krah. N?se konfigurimit krah p?r krah dhe konfigurimi fundi jan? p?rzier, k?shtu q? ju duhet t? ndrysh?m nga ishulli, ne t? p?rcaktuar ?sht? e th?n? t? b?het pak m? e v?shtir?. Nd?r sallonet

 

pachinko, dhe ishullin e an?-nga-krah konfigurimit, pasi ishulli i konfigurimin fund jan? t? p?rziera, ajo ?sht? e th?n? q? t? marr? koh? p?r t? hulumtimit kur ?mim i par? ka ndodhur. Ky grup Ndarja -Loop ?sht? mjaft pavar?sisht nga modele t? tilla, dhe pastaj p?r t? kan? qen? t? mbyllur n? vet?m q?ndroj? num?r, Un? mendoj se ?mim i par? ndodh shpesh brenda t? nj?jtit grup.

 

Por koh?t e fundit, ka shum? sallonet Pachinko q? kan? krijuar nj? nga transformatorit n? nj? n? m?nyr? p?r t? parandaluar probleme. N? k?t? gj?, ai shpjegoi p?r ekzistenc?n e grupimit do t? m? duhet t'i p?rmbahen.

 

Ideja e konfigurimit grupit, supozohet se numri baza e ?mim i par? nuk ka asnj? baz? n? vet?m ndodh q? t? jen? s? bashku. N? dyqan Pachinko p?r t? shkuar me ju, n?se jan? apo jo ?sht? vendosur konfigurimi grupi i p?rmendur n? kapjen sall? konservator, ajo mund t? jet? interesante p?r t? marr? nj? sy her?.