Fillimi i muajit - fillimi i nj? sallon Pachinko t? funksion (periudh?s s? rim?k?mbjes apo t? hapur-faza)

※ N?se ju keni qen? vet?m m?suar p?r t? shkuar si nj? prirje p?r t? gjith? industrin? p?r t? k?naqur

 

sallon Pachinko n? referenc?, por un? nuk mund t? ket? v?n? re, n? sallon Pachinko, dhe koha dhe loj? e leht?, atje do t? jet? dhe kur kjo nuk ?sht? e . N? t? folurit e ku se n?se me koh?n e loj?s, n? m?nyr? q? t? dini at?, ju dal? ?sht? e nevojshme p?r t? vler?suar planet e biznesit t? sallon Pachinko.

 

d?gjuar edhe n? ?do industri, nuk ?sht? nj? gj? e quajtur edhe plani i biznesit n? nj? sallon Pachinko, edhe kudo n? sallon Pachinko, ne jemi t? veprojn? n? baz? t? k?tij plani t? biznesit. Sa e fitimit bruto, dhe operativ plan se ku dhe si p?r sh?rim, ju mund t? shihni shum? sallon Pachinko q? q?ndrojn? n? muajin e par?. Ajo ?sht? plani i biznesit i nj? muaj deri n? fund t? muajit nga muajin e par?.

 

p?r t? arritur sa m? shum? t? jet? e mundur k?t? plan biznesi, ne koh?n e koh?s dhe mbledhjen e ngjarjeve, t? shkojn? vendosur af?rsisht. Sigurisht, sepse ajo ?sht? nj? plan, ajo nuk mund t? punojn?. P?rkundrazi, realiteti i till? vet?m q? nuk funksionon ?sht? e sallon Pachinko. N?

 

, fillimi i muajit sallon Pachinko ?sht?, ?far? lloji t? biznesit ishte p?r t? shkuar n?, un? dua t? shoh. Fillimi i muajit sallonet pachinko, kan? nj? biznes ?udit?risht t? kujdesshme. Nga fillimi i muajit, sepse ne nuk mund t? l?shoj? nj? deficit. Nail rregullim, dyqanet zakonisht rregullim gozhd? n? koh?n e ?sht? themelor, i mundsh?m t? dal? p?r t? par? tabel?n e t? dh?nave do t? ju b?j? nj? shtr?ngim t? vog?l.

 

slot E nj?jta gj? vlen p?r t?, n? shumic?n e rasteve, i vendosur 1, p?r tryez?n e mundsh?m jasht?, ju keni Uchinaoshi ose t? ngjashme n? t? nj?jtin mjedis. Fillimi i muajit dhe ?sht? n? sallonet pachinko, pachinko dy slot, parandaluar Desugi papritur, ajo ?sht? awayokuba e nj? koh? duke u p?rpjekur p?r kursimet e nj? plan biznesi ose m? shum? t? fitimit bruto.
K?shtu, ajo do t? b?het priren t? jen? shitjet pasiv.

 

natyrisht, nuk do t? thot? se do t? shkoj? si makin? kam menduar, ka edhe nj? rast q? do t? dal?. Megjithat?, edhe kur t? till?, sa ?sht? pa ose forcoj? thonjt? plot?, ka edhe p?r t? par? se si p?r t? dal?. Total dhe Kur un?, sallonet Pachinko e ??shtjen e gazit-ngarkuar n? fillim t? muajit ka t? ngjar? t? jet? i vog?l. Vet?m, p?r t? mbrojtur ritmin normal t? biznesit.

 

k?tu, ka nj? pik? q? un? dua t? p?rq?ndrohet.

 

ajo, fillimi i muajit sallon Pachinko ?sht? fakti se shteti normal t? biznesit t? dyqanit. Pa edhe t? gatsh?m p?r t? v?n? aty, por e till? ?sht? vendi t? till? si asnj? mendje p?r t? forcuar rim?k?mbjen deri atje. Gjithkush e dyqaneve q? do t? luaj? nj? normale gozhd? rregullimet dhe settings situata ?sht?, ka edhe nj? koh? q? duket t? gjall?risht. Fillimi i muajit ?sht?, ju mund t? quhet koha ?sht? m? e mir?, e cila ?sht? par? m? shum? n? m?nyr? q? t? dini dyqan. Edhe n? rregullimin e thonjve

 

, kur shihet p?rmes nj? nj? muaj, sidomos n? fillim t? muajit t? situat?s, e hapur ?sht?, e b?n m? t? leht? p?r gjykimin e jan? forcuar. Megjithat?, q? nga gazi-dyqanet jasht? nuk ?sht? diferenca e mjaftueshme, ajo ?sht? rezultat n? shum? investime, ?sht? koha q? nuk mund t? rekomandohet. Fillimi i muajit, pa nj? loj? e madhe, ju p?rkushtuar m? t? mir? p?r at? p?r t? v?zhguar sallonet Pachinko.

 

sigurisht, sepse ajo ?sht? periudh? e madhe koha nuk ?sht? nj? q?ndrim q? sh?rim, n?se ju k?tu Sh?rbyer, ju mund t? ndonj?her? p?rpiqen p?r t? goditur. P?r t? kapur fillimin e muajit, loja koha e nj? muaji, do t? p?rpiqen p?r t? identifikuar n? m?nyr? t? vendosur. ?sht? koha q? nuk mund t? jet? i aft?. Fillimi i muajit, pa nj? loj? e madhe, ju p?rkushtuar m? t? mir? p?r at? p?r t? v?zhguar sallonet Pachinko.

 

sigurisht, sepse ajo ?sht? periudh? e madhe koha nuk ?sht? nj? q?ndrim q? sh?rim, n?se ju k?tu Sh?rbyer, ju mund t? ndonj?her? p?rpiqen p?r t? goditur. P?r t? kapur fillimin e muajit, loja koha e nj? muaji, do t? p?rpiqen p?r t? identifikuar n? m?nyr? t? vendosur. ?sht? koha q? nuk mund t? jet? i aft?. Fillimi i muajit, pa nj? loj? e madhe, ju p?rkushtuar m? t? mir? p?r at? p?r t? v?zhguar sallonet Pachinko.

 

sigurisht, sepse ajo ?sht? periudh? e madhe koha nuk ?sht? nj? q?ndrim q? sh?rim, n?se ju k?tu Sh?rbyer, ju mund t? ndonj?her? p?rpiqen p?r t? goditur. P?r t? kapur fillimin e muajit, loja koha e nj? muaji, do t? p?rpiqen p?r t? identifikuar n? m?nyr? t? vendosur.