Si t? gjeni dyqane t? shk?lqyera q? t? p?rfitojn? nga revista e-mail nga sallon Pachinko

Gjithkush nga sallonet pachinko, informacioni i biznesit t? ngjarjeve dhe t? dit?s, mendoj se disa njer?z kan? marr? n? post?. Sepse ?do dit? t? arrijn? asgj? email, un? kam d?gjuar se shum? njer?z q? jan? nuk duken shum? kujdes. Megjithat?, n? qoft? se dhimbjet po marrin nj? email, ju doni t? merrni informacion nuk mbahen n? dor? ?sht? nj? humbje.

 

Prandaj, ne kemi prezantuar nj? metod? e mir? e p?rdorimit t? ofrimit t? post?s. Mail Biznesi i sallonet pachinko, ju vijn? hipur q? kan? v?n? informacionin ngjarje dhe informacion Xintai e dit?s, ose forc?n. E-mail, edhe pa shkuar n? nj? sallon Pachinko, mjetet me t? cilat mori informacionin e dyqanit.

 

metod? shfryt?zimi i aft? t? e-mail t? till?, lexoni motivimi p?r t? dal? nga post?, atje q? do t? kryhen dyqane p?r t? zgjedhur n? m?nyr? efikase n? krahasim me dyqane t? tjera. Para s? gjithash, se sa ?sht? n? informacionin ngjarje, n?se ngjarja q? detyrojn? ?sht? n?, ju mund t? me mend nga modeli rast se ka qen? e caktuar.

 

p?r shembull, gjithmon? n?se ju jeni nj? jo model i shum? drejtimin n? modelet ngjarje, rrit gjasat e Gase synon operacionit. N? rastin e ngjarjeve q? v?n? n? zell, model dhe shenjat modeli q? ?sht? forcimi, ose sjell? n? modelin ngjarje, ka nj? tendenc? p?r t? p?rpiqen p?r t? apeluar pagim.

 

motivuar kusht p?r ngjarje t? tilla, dhe t? p?rpiqen p?r t? lexuar nga post?, duket si ajo nuk ?sht? e nevojshme q? t? shkojn? n? mbeturina ngjarje, kjo nuk duhet t? jet? investimi kota. P?rve? k?saj, disa dit? para se ngjarje t? m?dha, n? nj? dat? t? m?vonshme t? mbajtur ngjarje, nuk ?sht? se mail e p?rmbajtjes kryesore ?sht? d?rguar.

 

till? e-mail, p?r shkak se ajo ?sht? sistemi sh?rim n? p?rputhje me ngjarjen, ?sht? se nuk ka modele p?r q?llim t? mjaftueshme p?r t? v?n? n? dit?n e biznesit e-mail. Disa dit? p?rpara shpalljes ngjarje ka qen? llogariten p?r m? t?, ajo thot? se e sigurt ?sht? m? mir? t? mos shkojn? n? grev?.

 

Dhe, un? mendoj se nganj?her? nuk ?sht? se mail-i ?sht? dor?zuar p?rve? n? koh?n e zakonshme.

 

post? till? parregullt, t? lart?-set pa njoftim paraprak Ose ka b?r? nj? prezantim t? platform?s, me ose njoftoi tryez? ?mb?l gozhd?, pasi n? shum? raste informacioni q?llimi, ?sht? m? mir? t? jet? i sigurt p?r t? kontrolluar, un? mendoj se e mir?.

 

Megjithat?, nga pik?pamja e gjendjes aktuale t? ndezur deri mendjen kumar, k?shtu q? nuk mund t? vdesin individual t? p?rcaktimit t? njoftimit p?r t? th?n? se njoftimit, ?sht? se sa larg mund t? pritet, ?sht? deri n? dyqan. An?tar?t e-mail, ka shum? N?se jeni duke e quajtur nj? informacion t? shk?lqyer m? her?t se klient?t e tjer?.
tilla si
Xintai e lotaris? dhe shortin e diferenc?s kohore t? hapur, ju ose m? lejoni t? dini para se t? ket? koh? p?r t? pabotuar. Si rezultat, edhe n? rast se ka qen? i goditur n? dyqane t? tjera, kjo ?sht? nj? p?rkthim ose t? arritur nj? q?ndrim t? mir? t? kushteve t? m?tejshme. Nga

 

sallonet e ndryshme pachinko, disa prej atyre q? kan? marr? e-mail, disa dyqane njer?z t? ndrysh?m q? t? ket? nga koha. T? dor?zohet n? koh? reale, t? tilla si e-mail e raportit t? statusit, un? mendoj se shkatht?si mund t? thuhet se luftojn? njer?zit e t? cil?t jan? n? gjendje t? p?rfitojn?.

 

till?, duke p?rdorur edhe n? informatat e marra me preferenc?, n? krahasim me nj? shum?llojshm?ri t? sallonet pachinko, un? mendoj se kjo mund t? p?rpiqen p?r t? shkuar posht? dyqanet q? synojn? nga koha n? koh?.