Kontrolloni me metrazh t? zakonin e sallon Pachinko [Horukon vendosur Operacionet]

Kur shum? njer?z t? cil?t shkuan p?r t? luajtur n? nj? sallon Pachinko, un? mendoj se p?r t? kontrolluar t? dh?nat n? llamb? t? dh?nave. N?se ju nuk shikoni n? t? dh?nat, n? t? cil?n platform? ?sht? se ?far? lloj i rrjedhjes, nuk e di se ajo ka dal? me. llamba e t? dh?nave ?sht? informacioni t? dh?nave t? konsumator?ve. N? t? nj?jt?n m?nyr? si kjo, ne kemi nj? makin? q? ?sht? gjithashtu n? dyqan p?r t? z?vend?suar llamb? dh?nave.

 

■ N?

 

sallon Pachinko dhe Horukon, ka arritur n? nj? makin? e cila ?sht? e th?n? t? jet? shop formal kompjuter t? dh?nat e t?ra. Duke folur p?r at? q? ?sht? par? n? Horukon, duke folur n? nj? nga nj? t? tabel?s lojrave, numri i implantimit dhe numrin ?mim i par? i koh?s dhe shuma e futur, dhe, se ajo q? ka dal? n? nj? norm? prej sa, ?sht? thithur deri dh?nave ?sht? referuar si nj? ndarje makin? ju.

 

edhe t? tjera, dhe secili t? dh?nat agregate dhe dyqane t?r?sia e t? dh?nave t? agreguara p?r ?do ishull, ju keni p?r t? menaxhuar me sakt?si nj? shum?llojshm?ri t? t? dh?nave.

 

Horukon, k?shtu q? ju duhet p?r t? mbledhur t? dh?na t? sakta, p?r shkak t? ekzistenc?s s? saj, an?n sallon pachinko, zbulimin e hersh?m dhe i d?shtimit t? q?ndroj? zbulimit t? aktit Goto, gjithashtu, dhe gjithashtu mund t? kontrolloni probleme t? tilla si instalime elektrike ?sht? jasht? I kan?. N? rrug?t

 

, ose kam v?n? metod?n e kapjes q? ?sht? th?n? p?r t? kapur Horukon. N? t? v?rtet?, duket sikur ka edhe nj? Horukon se nj? veprim i till? mund t? jet?. Mir? se ?far? ?sht? th?n? p?r kapjen sall? konservator, e cila ?sht? th?n? ?sht? referuar edhe si t? fitoj? pasqyr? nj? zakon t? k?tij Horukon. N? p?rputhje me ndryshimin e

 

pagim dhe probabilitetit me situat?n e dyqan, thuhet se operacioni mund t? jet?. Q? Horukon ?sht? edhe makin?, ju q? vjen jasht? ?sht? nj? gj? e quajtur zakon e makin?s.

 

P?r shembull, ajo q? ?sht? p?rmendur shpesh, n? m?nyr? q? t? tregoj? Toka ?mim i par? ?sht? volley ?do t? vet?m, n? m?nyr? q? topin jasht? ?sht? jasht?, disa makina n? ?do ishull, t? v?n? nj? top, ose edhe vet?m tavolin? qoshe ?sht? Toka goditur, n? fund t? numrit, ajo ?sht? e th?n? t? jet? n? gjendje p?r t? ose t? l?shuar q?llimisht pagim nj? grup t? ve?ant?.

 

duke shkuar p?r t? kapur v?shtrojn? ajo ?sht? metod? Horukon capture.

 

_x000D N? _, ose p?r t? par? se ku konkretisht ?sht? kryer kur cheats Horukon?

 

konfigurimit grup

 

Horukon nuk ka p?r q?llim p?r t? rregulluar nj? nga nj? pagim im?t, ?sht? th?n? se mund t? manipulohen p?r ?do gung? t? disa brezave.

 

Natyrisht, si n?, t? tilla si pes? nj?si nga fundi i dyqanit ?sht? n? grup, dhe kjo mund t? krijoj? nj? mas? t? till? t? thjesht?, sepse kjo do t? qart? t? dyshimta p?r t? menduar, apo u anashkalua nj?, Kakudai ose ose, e ndar? n? ?do num?r makin? ishte, ?do ishull, dhe k?shtu me radh?, nuk ?sht? nj? model nga nj? dyqan shum?llojshm?ri. Duke par? n?p?rmjet saj, ajo rrit mund?sin? p?r t? marr? nj? q?ndrim t? fort?.

 

Zona Koha

 

Horukon ?sht? d?gjuar t? flasim se edhe mund t? jet? si p?r t? nxjerr? topin jasht? vet?m nj? koh? t? caktuar. ?far? ?sht? shpesh q? t? p?rpiqen p?r lirimin e nj? pagim dyqanin e saj n? ?do zon? koh?, ju mund t? vijn? n? pamje duke marr? pjes? gjat?. P?r shembull, operacioni ?sht? n? nj? zon? koh? p?r t? b?r? nj? pik, si ju mund t? ruajtur q? ju doni t? apeloj? p?r klient?t e tjer? p?r lirimin e pagim, n? m?ngjes, dhe u lirua n? zon?n e vog?l kohore t? audienc?s, duke favorizuar regulars ajo ?sht? plot?sisht historia e mundur t? jet? e mundur.

 

ose t? vazhdojn? t? shkojn? n? t? nj?jt?n dit? t? jav?s, date

 

zon? koh?, ju mund zakon vjen n? se ata jan? v?zhguar me kujdes. Payday para ose relativisht e ?mb?l, e k?shtu me radh? q? ose e ?mb?l ?sht? m? e mir? gjat? dit?ve t? jav?s. Ju lutemi t? provoni p?r t? v?zhguar tiparet e dyqan se ai ?sht? me an? t?.

 

 

p?r metod?n kapur
Horukon ?sht? p?r t? mirat dhe t? k?qijat ?sht? i ndar?, Disa njer?z mendojn? se ju jeni duke p?rdorur nj? num?r t? dyqaneve, ka njer?z q? nuk do t? p?rdor? nj? gj? t? till?. Un? do t? thoja as, ?sht? pozitive n? lidhje me metod?n e kapjes Horukon. P?rve? apo i keq Horukon ?sht? e mir?, padyshim nj? tryez? t? ve?ant?, vet?m ishull t? ve?ant?, sepse un? shoh sken?n q? ka shp?rthyer vet?m koh? t? caktuara t? dit?s. Edhe pse kumar

 

, dyqan pachinko di A nuk ndalet l?shimin e gjuetis? dhe fitim.

 

Gjithashtu, kur kryejn? nj? lloj t? ve?ant? t? ngjarjes (p?r shembull :! Eva nd?rmjet?simin intensiv), vet?m me t? v?rtet? rregullim gozhd?, ose do t? jet? n? gjendje p?r t? gjall?roj deri Eva e ishullit? Pa marr? parasysh se sa gozhd? Gabagaba, i cili ?sht? p?r t? nuk duan t? hapur kur qart? sa mund t? shihet, n? m?nyr? p?r t? th?n? se, t? q?ndroj? e till? nj? probabilitet t? madh hit ?sht? 1/400 ?sht?, gjithashtu do t? jet? n? gjendje p?r t? mbivendosem nj? t? p?rshtatshme ?mim i par? ?far? nj?si UGA?

 

prag t? mbylljes nj? ngjarje t? till?, ajo duhet t? v?rehet p?r t? kontrolluar Robo dh?nave. ?sht? e qart? Burri big hit probabiliteti ?sht? i lart?. Nj? gj? e till? ?sht? nj? dukuri e p?rditshme. Un? jam p?r aq sa i p?rket n? nj? mas? t? caktuar metod? kapur Horukon, nuk ?sht? atje n? nj? q?ndrim pozitiv.