Kontrolloni ritmin e z?vend?simit t? Xintai t? sallon Pachinko

Nj?her? e nj? koh? n? nj? sallon Pachinko ?sht? si nj? ngjarje t? madhe duke folur e z?vend?simit Xintai, kjo ishte ajo q? ?sht? b?r? n? nj? rit?m prej rreth nj? her? n? nj? apo disa muaj n? muaj. Aktualisht nuk ka asnj? ndryshim n? ngjarje t? r?nd?sishme, n? m?nyr? p?r t? t?rhequr klient?t, por shpesh ?sht? b?r? nj? shpesht? t? mjaftueshme nuk mund t? krahasohet. Nuk ?sht? gjithashtu nj? rregullore or?n e mori at?, por ritmi p?r t? kryer z?vend?simin e Xintai, kushtet e lokacionit dhe t? konsumator?ve baz? t?, do t? ndryshojn? nga kushtet e biznesit t? pachinko. Duke folur n? kushtet e lokacionit

 

, n? sallon Pachinko n? sallon Pachinko dhe para stacionit n? zon?n qend?r, z?vend?simi Xintai ?sht? kryer ?do jav?. Arsyeja p?r k?t? ?sht? se, n? zon?n qend?r dhe n? frontin e stacionit, t? ngritur ?sht? se konkurrenca prirur p?r sallonet pachinko jan? t? p?rqendruara ?sht? b?r? me dhun?. Xintai, ajo ?sht? b?r? nj? mall shum? i r?nd?sish?m, n? m?nyr? p?r t? t?rhequr klient?t. lagje

 

e sallon Pachinko ?sht?, n? qoft? se futja e modeleve t? njohura n? sasi t? m?dha, do t? jet? gjendja e pashmangshme e bie q? shum? rrjedhsh?m. P?r t? parandaluar situata, ajo do t? jet? kund?rshtuar duke futur nj? num?r t? barabart? me numrin e futjes s? dyqaneve t? lagjes marr? informacion nga prodhuesit. N? sallon Pachinko n? qend?r t? qytetit, taktika t? tilla jan? kryer ?do jav?, un? ritmi i z?vend?simit Xintai ?sht? ?sht? b?r? gjithnj? e m? t? shpejt?.

 

Megjithat?, makin? pachinko do t? jet? qindra e mij?ra jen p?r nj?. T? bie n? ujdi Xintai, ai shpenzim i konsideruesh?m ajo merr. Shpejt Pasi t? keni futur 10 nj?si, ajo do t? b?het nj? nj?si e miliona jen.

 

at?, faktin q? vijn? n? rrezik si shpenzime si javore, dhe zhvler?simit dhe amortizimit, p?r t? rritur m? tej t? ardhurat, ?sht? nj? p?rkthim q? duhet t? jet? nj? sh?rim t? mir?. sallon Pachinko, t? tilla si dyqanet zinxhir t? keni nj? shum?, por nuk do aq shum? nj? rikthim radikal, me pushtet financiar ?sht? sallonet r?nda Pachinko, sallonet e m?tejshme Pachinko kan? v?n? nj? shum? e Xintai ?sht? nuk slide ishte sh?ruar nga pas nj? z?vend?sim pak dit? N?se, ka edhe nj? rast ku operacioni do t? bien para se t? marr? fitimet.

 

P?rve? k?saj, prodhuesit sallon pachinko, p?rqendruar kryesisht ?sht? n? Tokio prefektura fqinje Keni ju. N? rastin e nj? sallon Pachinko n? qend?r t? qytetit, ?sht? konsumatori i rrjedhjes ?sht? i shpejt?, ju nuk e merrni tuaj t? detyruar t? blejn? kushtet Xintai kan? marr? nj? shum? t? uniforme. N? an?n tjet?r n? rastin e nj? dyqani periferike, z?vend?simi Xintai do t? jet? rreth gjysma e dyqan n? qend?r t? qytetit. Duke folur p?r pse, ndryshe nga sallon Pachinko e n? qend?r t? qytetit, si dhe fakti q? nj? dyqan t? vog?l p?r t? konkurruar n? lagje, klientel? jan? regulars qendra, ?sht? pjesa q? shpesh nuk ?sht? l?vizje shum?.

 

konkurrojn? p?r shkak se ju do t? thot? se pala tjet?r nuk ?sht? i pranish?m, dhe gjithashtu eliminon nevoj?n p?r t? prezantuar makinat e reja n? krye n? nj? nxitim. P?rve? k?saj, n? m?nyr? q? t? ket? baz? t? konsumator?ve t? b?het edhe biznesi i qendr?s s? rregullt, ne priren p?r futjen e nj? tryeze t? p?rdorur se rritjet e fundit t? q?ndroj?. Q? nga kjo, por z?vend?simi ritmi n? qend?r t? qytetit dhe rrethinat e parlors pachinko kan? par? arsyen pse t? ndryshme, ju nuk keni nevoj? p?r nj? sh?rim t? shpejt? n?se shitjet Bane t? futet Xintai.

 

Xintai frekuentojn? dyqan e z?vend?simit ?sht?, Pra, ?far? do t? b?ni, ose sh?rim t? vendosur p?r t? futur n? shtrat me gjysm? zemre t? p?rshtaten rreth duke b?r? p?r shkak t? shitjes t? shkojn? deri, ka vet?m rreth k?tu t? par? p?rmes n? v?zhgimin e p?rditshme .
Toka
?sht? shkalla e shitjes s? kompanis?, ajo duket shum? njer?z q? nuk ?ojn? n? iden? e zgjedhjes s? nj? restorant t? mir? n? nj? pik? t? till? t? par?, le t? nj? vet?dije t? vog?l. Xintai shpeshta dyqan i z?vend?simit ?sht?, Pra, ?far? do t? b?ni, ose sh?rim t? vendosur p?r t? futur n? shtrat me gjysm? zemre t? p?rshtaten rreth duke b?r? p?r shkak t? shitjes t? shkojn? deri, ka vet?m rreth k?tu t? par? p?rmes n? v?zhgimin e p?rditshme.
Toka
?sht? shkalla e shitjes s? kompanis?, ajo duket shum? njer?z q? nuk ?ojn? n? iden? e zgjedhjes s? nj? restorant t? mir? n? nj? pik? t? till? t? par?, le t? nj? vet?dije t? vog?l. Xintai shpeshta dyqan i z?vend?simit ?sht?, Pra, ?far? do t? b?ni, ose sh?rim t? vendosur p?r t? futur n? shtrat me gjysm? zemre t? p?rshtaten rreth duke b?r? p?r shkak t? shitjes t? shkojn? deri, ka vet?m rreth k?tu t? par? p?rmes n? v?zhgimin e p?rditshme.
Toka
?sht? shkalla e shitjes s? kompanis?, ajo duket shum? njer?z q? nuk ?ojn? n? iden? e zgjedhjes s? nj? restorant t? mir? n? nj? pik? t? till? t? par?, le t? nj? vet?dije t? vog?l.