Biznesi Normal n? koh?n e platform?s p?r t? zgjedhur ?sht? nj? sallon pachinko

Shiko p?r t? siguruar t? l?n? platform? ?sht? nj? histori e pamundur, por, n? m?nyr? p?r t? parandaluar e investimeve t? kota, t? dh?nat dhe thonjt? ?sht? vendi ju doni t? shihni. N?, n? tryez? p?r t? zgjedhur n? koh?n e biznesit normal, ne do t? shikojm? se sa mir? kam zgjedhur v?mendjen platform? n? ?do pjes?. Para s? gjithash, ne do t? shikojm? n? t? dh?nat.

 

Kjo ?sht?, n? var?si t? koh?s p?r t? vizituar, kur p?r t? par? t? dh?nat, ju duhet t? marrin n? konsiderat? duke marr? parasysh faktin se kjo ?sht? nj? dit? normale t? biznesit. N? dit?n normale t? biznesit, sepse nuk ka shkuar p?r t? v?n? jasht? an?n sallon pachinko, vet?m p?r shkak se ajo ishte e fort? nj? dit? m? par?, ajo ?sht? m? mir? q? ?sht? e ndaluar nga t? qenit menj?her? u ul.

 

n? tabel?n q? jan? n? dit?n e m?parshme, n?se ju jeni numri i her? dhe ?far? lloj an?sor hit t? Atari dhe numri i revolucioneve t? dit?s ?sht? e r?nd?sishme. Dhe ajo ka dal? nj? dit? m? par?, edhe nj? num?r i mir? i revolucioneve t? q?ndroj? nj? dit?, ekziston nj? mund?si q? nj? dit? m? par? dhe gozhd? nuk ka ndryshuar. P?rve? k?saj, edhe n? qoft? se nuk ka shtr?nguar Inochikugi, gozhd? duke kaluar nj? top deri n? fillimin e thonjve induksion, ju mund t? keni forcuar.

 

tani e llamb? t? dh?nave, ka edhe nj? lloj i shpejt?sis? rrotulluese deri p?r t? goditur shfaqet. Deri n? nj? hit t? madh, t? mbajtur gjithashtu t? siguroj? q? niveli n? t? cilin rotacioni. Disa dit? nj?, num?r i fort? mir? t? rotacionet t? dit?s, dhe n? qoft? se hit i rrjedhjes ?sht? i ndaluar dhe jo emrin e mundshme, ?sht? se ka nj? vler? p?r t? goditur n? koh?n e biznesit normale. N?se

 

Horukon shkojn? me makin? CR synon do t? kishte adoptuar n? dyqan, duke lexuar t? tilla si zakon, t? tilla si val? e konfigurimit grupit dhe ROM e Horukon, t? zgjedhin m? t? ngjar? t? hyj? i fort?-jet?s q?ndrojn? tani. N?se

 

njer?zit q? duan t? vazhdimisht t? fituar n? Hanemono, sepse rregullimi gozhd? ?sht? e ndar? n? rezultatin, ajo do t? shihet n? qend?r t? gozhd?.

 

Megjithat?, edhe n? qoft? se t? dh?nat e t? fort?, n?se gjetur t? jet? ose jo p?r t? forcuar gozhd?, dhe t? forcoj? gozhd? induksion nuk ?sht? e rekomanduar q? aq shum? investime. nj? q?ndrim i till?, pasi pagim zvog?lohet edhe m? t? shpejt?, dhe kur ai godet, ajo ?sht? e rekomanduar p?r t? z?vend?suar nj? t? mir? dhe gj?ra t? prer?.

 

P?rve? k?saj, edhe n? qoft? se ka nj? hit edhe n? dit?n, edhe aq shum? shpejt?sin? e rrotullimit Ose n? qoft? se jo, n? rastin e shpejt?sis? rrotulluese mund t? jet? ndjenj? posht? ?sht?, un? mendoj se ?sht? m? mir? p?r t? l?vizur menj?her? t? vdekur. P?rve? k?saj, rregullimi gozhd? n? koh?n e biznesit normale ?sht? b?r? nj? gozhd? normale e dyqanin e tij. N?se
nuk
kujtojm? gjendjen e gozhd?, sepse gozhd? t? shtetit n? koh?n e lirimit ose kur sh?rim b?het i paqart?, Mbani nj? sy t? mir?. Gozhd? normale ?sht?, por ?sht? pak milimetra nga raporti konvertimit, vjen nga dallimin. P?r t? par? gozhd? t? leht? p?r t? dalluar platform?n e m? q?llim sy, por p?r t? gjith? ata q? nuk d?shiron t? dalloj? leht?, ne do t? shpjegoj? n? nj? shpejt?si rrotulluese. N? qoft? se kushtet e numrit

 

e revolucioneve, n? sallon Pachinko e shk?mbimit 3.5 jen, rreth 13 her? n? nj? jen mij?, rreth 15 her? n? k?mbim 3 jen, rreth 17 her? n? shk?mbim 2.5 jen, dhe rreth 20 her? n? k?mbim 2.3 jen ajo tani ka. Disa ndryshim n? modelin dhe mund, sigurisht, por ky ?sht? numri i rrotullimeve p?r mesatare mij? jen N?se ju keni nj? rregullim normale gozhd?. Pra, shum? ose nuk kthehet, ju mund t? mendoni, por ky ?sht? realiteti.

 

n? biznes normal, fakti se hapja e gozhd?, sepse pothuajse asnj?, do t? p?rpiqen p?r t? zgjedhur platform?n q? kthen nj? ekuivalent minimale me norm?n e parave t? gatshme nga ana e numrit t? revolucioneve. Megjithat?, kjo nuk ?sht? e mjaftueshme jen goditur mij?. Q? nga ju do t? jet? i pabarabart? n? rrjedh?n e topit, duke ngulitur t? pakt?n disa mij? jen, ne mund t? themi me t? arsyeshme p?r t? p?rcaktuar duke llogaritur numrin mesatar t? revolucioneve. 3 k?mbimit Yen ?sht? b?r? rreth 20 her?. Disa ndryshim n? modelin dhe mund, sigurisht, por ky ?sht? numri i rrotullimeve p?r mesatare mij? jen N?se ju keni nj? rregullim normale gozhd?. Pra, shum? ose nuk kthehet, ju mund t? mendoni, por ky ?sht? realiteti.

 

p?r shitjet normale, fakti q? hapur gozhd?, sepse pothuajse asnj?, do t? p?rpiqen p?r t? zgjedhur platform?n q? kthen nj? ekuivalent minimale n? raport konvertimit me numrin e revolucioneve. Megjithat?, kjo nuk ?sht? e mjaftueshme jen goditur mij?. Q? nga ju do t? jet? i pabarabart? n? rrjedh?n e topit, duke ngulitur t? pakt?n disa mij? jen, ne mund t? themi me t? arsyeshme p?r t? p?rcaktuar duke llogaritur numrin mesatar t? revolucioneve. 3 k?mbimit Yen ?sht? b?r? rreth 20 her?. Disa ndryshim n? modelin dhe mund, sigurisht, por ky ?sht? numri i rrotullimeve p?r mesatare mij? jen N?se ju keni nj? rregullim normale gozhd?. Pra, shum? ose nuk kthehet, ju mund t? mendoni, por ky ?sht? realiteti.

 

n? biznes normal, fakti se hapja e gozhd?, sepse pothuajse asnj?, do t? p?rpiqen p?r t? zgjedhur platform?n q? kthen nj? ekuivalent minimale me norm?n e parave t? gatshme nga ana e numrit t? revolucioneve. Megjithat?, kjo nuk ?sht? e mjaftueshme jen goditur mij?. Q? nga ju do t? jet? i pabarabart? n? rrjedh?n e topit, duke ngulitur t? pakt?n disa mij? jen, ne mund t? themi me t? arsyeshme p?r t? p?rcaktuar duke llogaritur numrin mesatar t? revolucioneve.