Modelet Pachinko p?r t? zgjedhur n? luftimet stilin dhe syze

N? makin? Pachinko, nuk ?sht? nj? gj? e quajtur spekulim. Spec dhe ?sht? nj? vler? numerike q? p?rfaq?son probabilitetin e ?mim i par?. Pachinko e specifikimeve, do t? klasifikohen n? tri lloje kryesore. N? tipit ?mim i par? probabiliteti ?sht? quajtur me nj? ose m? shum? spekulim lart? spekulim t? plot? prej 360 minutash, lloji quajtur 300 minuta e 1 para dhe pas tipit t? mesme t? lehta spekulim mesme, fundi i para dhe pas 1 e 100 minuta Amadeji ose telefononi Dejihane-Yu Pachi i cili ?sht? nj? shum?llojshm?ri, por ajo ?sht? klasifikuar p?raf?rsisht ndahen n? tri lloje. Sa m? i madh numri i

 

gjasave, nuk ka goditur shum?, ajo do t? jet? se ?sht? e v?shtir? p?r t? goditur.

 

nga ky lloje t? ndryshme t? specifikimeve, kjo ?sht? nj? p?rkthim t? mendojm? modelin fitoj?. Duke folur t? fitoj? model, ende ekziston nj? fuqi shp?rthyese e pagim do t? jet? fakti se komunikimi Chan leht? p?r t? modeluar. Prandaj, n? rast se ju doni nj? shum? t? fituar, natyrisht t? lart? spekulim ?sht? i rekomanduar. Probabiliteti ?sht? minuta e lart?, por ?sht? goditur r?nd?, sepse fuqia shp?rthyese ?sht? b?r? m? i lart? se syze t? tjera, t? fitoj? probabiliteti do t? jet? m? i lart? se ?do spekulim.

 

Megjithat?, me rrezik t? lart?, p?r shkak se ajo ?sht? nj? kthim t? lart?, n? qoft? se q?llimi ?sht? jasht?, ajo gjithashtu ka nevoj? p?r rrug?n e vet t? investimeve. P?rve? k?saj, n? nj? model t? quajtur koh?ve t? fundit shpesh luftuar lloje, modele me t? njohura, ju n? p?rgjith?si b?het edhe probabiliteti ?sht? rritur n? t? lart?-spekulim dhe syze t? tipit t? mes?m. N? m?nyr? q? t? fitoj?, por n? nj? far? mase edhe k?rkuar gatishm?rin? e investimeve, me shpres? platform? p?r t? zgjedhur, ju mund t? kuptoj edhe m? pak investim Dalian Chang.

 

P?rve? k?saj, un? dua q? t? fitoj?, n?se kjo loj? kaq shum? e madhe duan t? shkojn? n? nj? dhe vazhdimisht fiton se e dhimbshme, ?sht? e mir? dhe t? zgjidhni syze mesme. Dhe elementet e elementeve dhe t? luaj? p?r t? fituar, vet?m p?r t? mir? p?r t? shijuar, do t? k?t? spekulim. N? vitet e fundit, ajo doli disa modele, t? quajtur makinat St, ka edhe nj? tip q? g?zojn? nj? shkall? t? tronditje.

 

P?rve? k?saj, ju gjithashtu mund t? presin t? vazhduesh?m Chang. Dhe, ata q? mendojn? se un? pyes veten duhet t? fitoj? apo pak dhe t? luaj? nj? shum?, Dejihane ?sht? i rekomanduar. nj? Times e pagim ?sht? m? pak, por edhe t? jet? topin jasht? t? mjaftueshme p?r t'u habitur n?se komunikimi me Chang. Shuma e investimeve t? parave ?sht? bukuri e syze se ?do gj? q? mund t? jet? i vog?l.

 

N? k?t? m?nyr?, madje kategorikisht thon? se fitore modeli p?r t? zgjedhur, n? at? q? ju doni t? ?far? lloj si t? fitoj?, modeli i zgjedhur do t? ket? ndryshuar n? m?nyr? t? konsiderueshme. Sa ju doni t? fitoni, do t? vazhdojn? t? ndikojn? p?r shkak se sa t? operacionit ose koh? p?r t? marr?.

 

Sigurisht, Jackpot probabilitet t? ul?t, sepse n? rast t? nj? loj? t? lart? t? zgjatur t? modelit do t? marr? koh? p?r t? p?rfundimit gjasave, ka edhe nj? fakt q? do t? p?rfundoj? vet?m duke p?rshtatet absolutisht, t? tilla si pun?tor?t e zyr?s, pasi puna ?sht? . Modeli ?sht? i vog?l (sigurisht, nuk ?sht? gjithashtu e mundur p?r t? fituar t? m?dha p?r t? p?rs?ritur at? shum? dit?sh, m? n? fund Si mund ... konvergojn? n?) rrezikut t? investimeve

 

, fuqia shp?rthyese dob?t e pagim, shuma e investimeve, modele q? ka t? ngjar? t? jet? shum?, p?r shkak t? fuqis? shp?rthyese e pagim, ?sht? se ajo ?sht? gjithashtu nj?-e sht?n? ndryshim. N?se kjo syze nuk e di mir?, k?shtu q? ne t? listuara m? n? detaje n? revista t? tilla ?sht? tani, para se t? shkojn? p?r t? luajtur, mund t? jet? e mir? p?r t? lexuar n? m?nyr? t? referenc?s. Modele q? ka t? ngjar? t? jet? shum?, p?r shkak t? fuqis? shp?rthyese e pagim, ?sht? se ajo ?sht? gjithashtu nj?-e sht?n? ndryshim. N?se kjo syze nuk e di mir?, k?shtu q? ne t? listuara m? n? detaje n? revista t? tilla ?sht? tani, para se t? shkojn? p?r t? luajtur, mund t? jet? e mir? p?r t? lexuar n? m?nyr? t? referenc?s. Modele q? ka t? ngjar? t? jet? shum?, p?r shkak t? fuqis? shp?rthyese e pagim, ?sht? se ajo mund t? jet? gjithashtu nj?-e sht?n? ndryshim. N?se kjo syze nuk e di mir?, k?shtu q? ne t? listuara m? n? detaje n? revista t? tilla ?sht? tani, para se t? shkojn? p?r t? luajtur, mund t? jet? e mir? p?r t? lexuar n? m?nyr? t? referenc?s.