Avantazhet dhe disavantazhet e nj? sallon Pachinko t? raportit konvertimit

Kur ju shkoni n? nj? pachinko dhe slot, un? mendoj s? pari se ?sht? raporti konvertimin e shqet?suar. E zakonshme n? nj? sallon Pachinko, shuma e topit kur japin hua p?r klient?t, nj? nga 4 jen, ka b?r? nj? t? vetme medalje 20 yen. N? vitet e fundit, Ichipachi dhe 5 slot Yen, etj, por ajo doli edhe top t? ul?t t? kredis?, raporti konvertimit n? koh?n e parave t? gatshme topit dhe medalje t? l?shuara n? ?do rast, u b? nj? gj? e mir? p?rcaktohet lirisht nga ?do sallon Pachinko ju keni. Shkalla cash

 

, ?sht? nj? gj? shum? e r?nd?sishme n? p?rcaktimin e politikave operative p?r sallonet pachinko. N?

 

, n? dyqanet e larta-arketimit dhe dyqan t? ul?t-arketimit, modeli instaluar dhe an?n e luftimeve, etj, ne duam t? shohim se ?far? lloj t? ndryshim atje t?. Si nj? klient, un? mendoj se sigurisht me njer?zit e parave t? gatshme t? lart? ?sht? e bukur, fakti se p?r t? z?vend?suar pagim juaj ?sht? n? nj? raport t? lart? t? konvertimit, p?r dyqan, pa asnj? m? shum? e mbledhjes do t? duhet m?.

 

nga rezultat e biznesit normal, gozhd? b?het shtr?ngimi tendenc?, cil?simi ?sht? zakonisht edhe mut gjith?-1. Edhe kur ngjarjet, dhe hapjen e thonjve t? m?dha deri atje, edhe e b?n t? v?shtir? p?r t? rritur vendosjen e nd?rmjetme, e l?re m? nj? mjedis t? lart?. sallon Pachinko e parave t? gatshme t? lart?, kur pak pakujdessh?m, un? nuk mund t? largohen nga kujdes k?shtu q? menj?her? do t? b?het nj? deficit.

 

Me pak fjal?, sepse ajo ?sht? shum? e v?shtir? p?r t? t? treguar pagim, n? qoft? se ju shikoni nga klient?t tan?, edhe un? mendoj se shum? q? nuk do t? largohet nga Toka nuk kthehet. Prandaj, n? sallon Pachinko e parave t? gatshme t? lart?, ne shpesh dyqan q? ?sht? ngritur posa??risht up shum? nj? model t? quajtur lart? spekulim. Big hit probabiliteti ?sht? i lart?, investimi pritet gjithashtu shum? t? konsiderueshme parash.

 

Megjithat?, edhe kur shihet nga ana e konsumator?ve, t? lart?-spekulim t? lart? t? ark?timit dyqan, t? ?on n? nj? fitore t? madhe, n?se tokat topin. sallon Pachinko i ?lirimit t? lart?, gjithashtu duke rritur shuma e investimeve ?sht? e vog?l, n? fakt, probabiliteti p?r t? fituar mund?sin? q? rifituar, t? lart? p?r ju. Nuk ka ende, ?sht? p?rfitimi m? i madh i parave t? gatshme t? lart?. Fiton vet?dijsh?m, n?se hit, ?sht? se ajo ?sht? m? mir? p?r t? luftuar deri tani n? sallon Pachinko e parave t? gatshme t? lart?.

 

anasjelltas, dyqan t? ul?t-ark?timi, zakonisht Kjo gozhd? ?sht? b?r? e ?mb?l prej Gjithashtu, ajo mund t? jet?, ose ka nj? grup nd?rmjetme n? slot. Q? nga shpejt?sia ?sht? fituar, probabiliteti i lart? p?r t? nxjerr? nj? hit i madh. Megjithat?, edhe sa m? shum? t? pagim t? blerjes, var?sisht nga shuma e investimeve t? parave, ju gjithashtu p?r faktin se fiton m? pak. N? nj? t? holla t? till? t? ul?t t? sallon Pachinko t?, nj? loj? t? leht? p?r modelin e cila ?sht? e th?n? t? jet? i ?mb?l dixhitale dhe t? mesme syze tipit, ata kan? tendenc? p?r t? instaluar shum? do t? jet? m? i lart?.
duan t? luajn?
, n?se fakti q? duan p?r t? nxjerr? nj? hit i madh, por sallon pachinko e parave t? gatshme t? ul?t ?sht? e rekomanduar, un? mendoj se ?sht? mjaft e v?shtir? p?r t? fituar t? m?dha. N? dyqan t? lart? t? holla, nj? fitore e madhe quhet klienti mori mua shije p?rmbushur, n? dyqan t? ul?t-arketimit, karakterizohet nga thirrje konsumatori lutemi t? shijojn? midis rritjen e luajtur gj?.

 

N? k?t? m?nyr?, raporti konvertimit ?sht? p?r shkak t? dallimeve n? se si t? luajn?, ju keni dyqanet ndryshuar edhe p?r t? zgjedhur.

 

k?mbimit ekuivalente, baza e fort? me nj? raport t? lart? t? konvertimit t? dyqan, ?sht? ideal ?sht? se ne synojm? vet?m n? koh?n pik? pin favorshme. Uljen e raportit konvertimit, por ?sht? trendi si Last t?r?, shum? t? tilla si nj? mjedis i nd?rmjet?m, kan? tendenc? q? do t? vendoset ishte dembel. Koha nuk ?sht? humbje shum? n? drit?n e vuajtjeve, ajo do t? jet? si nj? - q? un? duhet t? jet? n? bytes e puntor?ve dit?. P?r shkak t? diferenc?s s? an?n e bukuris?, edhe ajo ka ndryshuar dyqan p?r t? zgjedhur.

 

k?mbimit ekuivalente, baza e fort? me nj? raport t? lart? t? konvertimit t? dyqan, ?sht? ideal ?sht? se ne synojm? vet?m n? koh?n pik? pin favorshme. Uljen e raportit konvertimit, por ?sht? trendi si Last t?r?, shum? t? tilla si nj? mjedis i nd?rmjet?m, kan? tendenc? q? do t? vendoset ishte dembel. Koha nuk ?sht? humbje shum? n? drit?n e vuajtjeve, ajo do t? jet? si nj? - q? un? duhet t? jet? n? bytes e puntor?ve dit?. P?r shkak t? diferenc?s s? an?n e bukuris?, edhe ajo ka ndryshuar dyqan p?r t? zgjedhur.

 

k?mbimit ekuivalente, baza e fort? me nj? raport t? lart? t? konvertimit t? dyqan, ?sht? ideal ?sht? se ne synojm? vet?m n? koh?n pik? pin favorshme. Uljen e raportit konvertimit, por ?sht? trendi si Last t?r?, shum? t? tilla si nj? mjedis i nd?rmjet?m, kan? tendenc? q? do t? vendoset ishte dembel. Koha nuk ?sht? humbje shum? n? drit?n e vuajtjeve, ajo do t? jet? si nj? - q? un? duhet t? jet? n? bytes e puntor?ve dit?.