Avantazhet dhe disavantazhet p?r t? zgjedhur nj? sallon Pachinko norm? t? ul?t shfryt?zimit

Momenti I hapi der?n e sall?s s? sip?rme Pachinko, e plot? t? tabel?s bosh, ju ishit rrap?llim? e shtetit, dhe kjo shop'll mbajtur t? ndaluar, un? mendoj se ka shum? njer?z q? nuk ndihen hit. Ajo duket rrug?, sepse kjo ?sht? p?rkthimi q? ju nuk keni, ju nuk mund ta mohojn? mund?sin? se ka di?ka penges? e pjes?ve t? tilla si shitje dhe sh?rbimi ndaj klientit dhe sh?rbimi apo kushtet e lokacionit ,. Duke folur p?r

 

disavantazhet e nj? sallon t? till? Pachinko, gjithashtu ka nj? tryez? t? lir?, e cila tabela mendoj se ekziston n? faktin se e v?shtir? p?r t? kuptuar se sa i mir? ?sht? platform?. N?se pap?rcaktuar ka p?r q?llim, mashtrim do t? ndodh?, ajo do t? b?het e v?shtir? p?r t? fituar. Edhe n?se t? mbledhur informacion, p?r klient?t t? rrall?, informacioni i fuqish?m gjithashtu ?sht? e v?shtir? p?r t? ardhur nga.

 

mb?shteten n? POP dhe postera, etj, edhe n? qoft? se Semeyo modeli ka v?n? forc?n, p?r q?ndrimin vakant shum?, dhe shum? e shum? t? q?ndroj? nuk kthehet, loja e goditur apo zonjushe, nuk ju jap t? detyruar t? ajo do t? jet?.

 

atje, ai thot? Disavantazhi m? i madh i dyqanit t? ul?t t? prodhimit.

 

Megjithat?, p?rfitimet p?r nj? sallon t? till? Pachinko ?sht? i pranish?m. Pjesa q? tabela e zbraz?t plot, ju Maeru p?r t? rritur probabilitetin p?r t? fituar p?r t? p?rfituar nga fakti. N? sallon Pachinko e prodhimit t? ul?t, aq shum? me vrap p?r t? mos dal? ?sht? i madh, ka nj? koh? p?r l?vizjen rastit papritur. Mos humbur n? dyqan t? lart? banimit, edhe ose ka q? prodhojn? nj? pagim shp?rthyese.
tabel?s
?sht? Hodai ju doni t? zgjidhni, t? tilla si vet?m nj? loj? pak, konsumator?t t? njohur me shum? pachinko ?sht?, aq i fort? mblidhet trend vjen, n?se nj? mund?si t? mir? rreth, shpesh edhe konsumator?t do t? ndalet pa e kthyer shum?, keni ju. Gjithashtu, n? qoft? se ju t? p?rpiqet t? fitoj? p?r t? siguruar n? nj? dyqan, dit?-p?r-dit? mbledhjes s? till? t? t? dh?nave n? m? shum? dyqan t? lart? e banimit do t? jen? thelb?sore.

 

madje Edhe k?shtu, p?r shkak se ?sht? nj? sallon pachinko jo e mir? e operacionit, sepse e v?shtir? t? lexohen val?t dhun? l?vizjen e Per. P?r shkak se ajo ?sht? p?rkthimi q? nuk ?sht? i rrjedhsh?m, ekziston nj? mund?si q? edhe pala shop nuk mblidhen plot?sisht nga t? dh?nat e bukur.

 

operacion i lart? i Dyqan Pachinko, ka nj? shum?llojshm?ri t? t? dh?nave gjob? ndaj dyqan, por pala dyqan do sigurisht e dobishme, n? sallon Pachinko e operacionit t? ul?t, p?r shkak se ajo ?sht? p?rkthimi q? nuk ?sht? i rrjedhsh?m, ?sht? e mundur p?r t? dyqan p?r mbledhjen e m? shum? t? dh?nave ajo ?sht? b?r? nj? situat? e v?shtir?.

 

kusht?zuar, ?sht? se dyqani edhe Konsumator?t gjithashtu nuk do t? ndryshoj? shum?. Shops, ose t? v?n? topin n? ?do koh?, do t? p?rpiqen p?r t? v?zhguar nj? nga zakonin v?n? vendosur. Edhe n? nj? sallon Pachinko t? funksionimit t? ul?t, ajo ?sht? e do t? thot? q? t? jet? e mundur p?r t? rritur probabilitetin e fitores. Megjithat?, gozhd? mb?shtjell? shtr?ngimi, duke vendosur sepse ka edhe shum? q? un? them t? gjith? 1, do t? jet? gjithashtu nj? nevoj? p?r kujdes t? veprimit.

 

shmangej me tendenc?, dyqan ul?t running, por, Ejani p?r t? ndryshuar m?nyr?n e t? menduarit, duke fituar p?rqindje deri edhe kjo nuk mund t? jet? nj? ?nd?rr. Ata q? e quajti jo vet?m Sallon pachinko e drejtimin e ul?t n? af?rsi, ajo mund t? jet? q? t? p?rpiqet edhe m? interesante p?r t? konkurruar me dyqanet.

 

megjithat?, ?sht? n? thelb thith l?ng t? ?mb?l n? dyqan e-operacionit t? ul?t mund t? jet? p?r p?rdoruesit e p?rparuar. Aktualisht, m? shum? bilanci i deficitit, ?sht? e rekomanduar p?r t? rind?rtuar bilancin e tyre n? dyqan me nj? operacion t? caktuar shkall?. Ajo mund t? jet? p?r Sha. Aktualisht, m? shum? bilanci i deficitit, ?sht? e rekomanduar p?r t? rind?rtuar bilancin e tyre n? dyqan me nj? operacion t? caktuar shkall?. Ajo mund t? jet? p?r Sha. Aktualisht, m? shum? bilanci i deficitit, ?sht? e rekomanduar p?r t? rind?rtuar bilancin e tyre n? dyqan me nj? operacion t? caktuar shkall?.