Features - shih n?p?r rrug?n e val?ve t? ROM ?sht? zakonisht jeta

makin? Pachinko i ROM ?sht?, periudha e fort?, zakonisht periudh?, ?sht? i ndar? n? periudha punueshmerie. Krahasuar me nj? sezon t? fort? dhe periudh?n e m?rzitur, ajo mund t? jet? normale e them e v?shtir?. karakteristika t? ve?anta, t? tilla si sezonin e fort? dhe i m?rzitur-jet?s, e v?shtir? p?r t? identifikuar ?sht? p?r shkak se kjo ?sht? jeta normale. N?

 

, ajo do t? jet? vet?m nj? shembull se ?far? lloj gj?ra ndodhin n? ROM e tiparet e nj? jet? normale, por do t? prezantoj?.

 

n? periudh?n normale, apo greva t? shpeshta, q? ose varur b?het i thell? nuk do t? shihet shum?. P?r t? thon? se pa faktin se nuk ?sht? ky pik?risht hit, vet?m gj?ra t? thon? se nj? Addictive madh nuk ?sht?. N? kushtet e prodhimit, etj, ajo arrin t? prodhimit gjithashtu vjen n? m?nyr?n e vet.

 

Megjithat?, efekti ju doni me v?mendje m? t? madhe ?sht? prodhimi dhe p?r t? arritur, si? ?sht? th?n? t? jet? super e nxeht?.

 

gjithashtu doli n? nj? shum?llojshm?ri t? mund?sive ?sht? konstante, nuk ?sht? m? pak ajo ?sht? m? pak t? ngjar? jasht? intensive prodhimi Atsu dhe t? arrijn?. Gjithashtu, shpejt?sia rrotulluese e deri p?r t? goditur, duke u b?r? para dhe pas nj? mesatare prej 300 rotacionit, madje zbritur ?mim i par?, ka edhe fakti q? nj?-off. Edhe n? qoft? se pull-mbrapa n? zvog?limin e koh?s

 

, apo jo p?r t? vazhduar, variacioni probabiliteti keni ndodh gjithashtu se kjo nuk ?sht? e mbyllur leht?. Nj? gjendje e till? do t? jet? karakteristik? e jet?s normale t? ROM. Duke folur metaforike

 

, un? nuk do t? marr? m? shum? se arin e investuesh?m, ajo ?sht? nj? shtet q? nuk ka edhe t? b?j? para. Pasi ajo shkoi p?r t? kund?rt?n, n? periudh?n normale, mos ndoshta edhe p?r faktin se gjat? ndaluar ?sht? e v?shtir? p?r t'u kuptuar.

 

edhe n?se ka shenja t? nj? jete t? till? normale, sepse kjo do t? humbas? shum? ndjekje, ju duhet t? jen? t? kujdessh?m. Pastaj, n? grafikun e t? dh?nave n? rastin e nj? jete t? till? normale, ju e dini mir? dhe t? shohin nj? grafik linj?.

 

q?ndrim Center Line Vala ?sht? m? pak p?rgjat? tabel? linj? ?sht? fakti se m? pak t? varur. Dhe jasht?, mesatarisht, ?sht? d?shmi se p?rs?ritet apo jo jasht?. N? nj? rast t? till? nuk ?sht? nj? rrjedh? e t? dh?nave, un? mendoj se ?sht? nj? mund?si q? ka hyr? n? periudh?n normale mund t? p?rcaktohet t? jet? e lart? Ti. Jeta

 

Normal ?sht? e varur, por ?sht? gjithashtu e leht? p?r t? luajtur, sepse pak, ju do t? merrni mund?si p?r t? hyr? n? periudh?n e punueshmerise pas k?saj. Por edhe n? qoft? se ka shenja t? jet?s normale, 300 dhe n? qoft? se rotacioni m? problematike ka qen? i ndjekur apo, n? rastin e prodhimit dhe mund?sive nuk ?sht? zhvilluar, k?shtu q? nuk ?sht? nj? mund?si q? ka hyr? n? periudh?n

 

m?rzitur, l?vizjen tavolin? edhe n? qoft? se keni menduar se ju mendoni se nj? gj? e mir? p?r t? b?r?. N? t? kund?rt?n, se ka edhe nj? mund?si p?r t? migruar n? periudh?n e fort?, zakonisht ?sht? periudh?. N? var?si t? gjendjes s? para val?s s? jet?s normale, un? nuk e di as n?se dega.

 

nga Mundohuni t? goditur rrug? ose, sepse un? mendoj se kjo ?sht? nj? situat? ku situata mund t? gjykohet, nuk ka b?r? t? l?nduar rrjedhjen p?rpiqen p?r t? goditur. N?se Minukere nj? jet? normale shum? mir?, ka edhe p?rfitime q? mund t? lexohen n? t? ardhmen e baz?s s? rrjedhjes.

 

ose t? b?het Gjithsesi t? gjith? t? ngaz?llyer Kur padobishme apo nj? mendim, ose t? b?het e kot? t? mendojm? se Atsu kallamar, n? fund t? fundit, p?r shkak se ajo ?sht? b?r? shpesh p?r vendosjen ishte dembel se pagim nuk do t? jet? helikopter pa gjithashtu n? rritje, jo me nj? zhurm? dhe mbylljes dhe, ajo duhet t? jen? t? kujdessh?m, sepse nuk do t? ket? koh? p?r t? b?r? nj? top n? tabel?n tjet?r.