Features - shih n?p?r rrug?n e val?ve t? ROM ?sht? periudha e m?rzitur

N? sallon Pachinko, do t? mendoni se platforma e m?rzitur ?sht? shpesh m? e mir?. P?rndryshe, sepse kjo do t? ishte b?r?, nuk mbajn? shitjen e sallon Pachinko. N?, si masa jokonvencionale t? parlors tilla pachinko, ne do t? prezantoj? se si p?r t? par? p?rmes tabel?s m?rzitur e tipare.

 

thjesht do t? kuptohet menj?her? se n? qoft? se ju shikoni n?.

 

Tabela m?rzitur nga tipar m? i mir? ?sht? fakti se problematike se ?do gj? b?het m? e thell?. Kur 1000 her? dhe e tmerrshme ?sht? e vendosur n? Zara edhe t? q?ndroj? e varur prej 2.000 her?. Brenda ROM n? koh?n e nj? situate t? till?, duke folur p?r shembull, ?sht? nj? shtet, t? tilla si rulet? ka qen? mbrapa dhe me radh? n? m?nyr? t? p?rs?ritur regjim m?rzitur.

 

gjithashtu kthehet n? nj? jet? normale, dhe ju shpesh mund t? jet? nj? koh? t? gjat?. Periudha e m?rzitur, ajo do t? jet? p?r jo-shtet n? t? gjitha, un? mendoj se ?sht? relativisht e leht? p?r t? kuptuar. Ka edhe n? koh? t? till?, ?sht? se numri i dukurive t? prodhimit ?sht? zvog?luar n? m?nyr? drastike.

 

n? periudh?n normale, por prodhimi vazhdimisht nuk do t? shfaqet, n? periudh?n e m?rzitur, vet? prodhimi po b?het e v?shtir? p?r t? l?n?. Rezultati at?, gjithashtu doli arrij? t? demonstrat?s, ne s? shpejti do t? p?rfundoj? pa ndonj? zhvillim.

 

P?rve? k?saj, n? qoft? se ju keni mbyllur n? fund ?mim i par?, ose t? b?het n? fund n? nj? t? vetme, ka p?r q?llim t? b?het ose n? fund n? pull-mbrapa ka kurr? dhe probabiliteti variacion edhe nj? her? n? or?t e shkurt?r t? pun?s. At?her?, ajo do t? p?rpihet t? gjitha e saj t? shum?pritur doli nj? kuti, gjithashtu ?sht? b?r? e investimeve t? nevojshme. Nga atje, ajo do t? ndodh? nj? cik?l vicioz ose fillon Addictive. Ajo do t? jet? karakteristika rrjedha e periudh?s m?rzitur.

 

n? nj? sallon Pachinko, sepse t? tilla tabela gjendja e keqe ?sht? shpesh m? t? mir?, edhe un? mendoj se n? nj? shum? t? p?rvoj?n m? t? mir? ju keni goditur n? nj? piedestal t? till?. Megjithat?, kjo nuk ka kuptim p?r t? dini pasi kam goditur. rrjedha e keqja ?sht? duke pritur, t? tilla nj? ?rregullim faz? rrjedh? ?sht? p?rcaktuar t? jet? m? mir? t? dini para se hits. N?

 

e saj Kjo ?sht? e dobishme q? t? ket? Robo t? dh?nave dhe t? dh?nat kund?r. t? dh?nat e uthull Shih grafikun llamb? dhe thjesht i m?rzitur-jeta mund t? p?rcaktohet. T? dh?nat e tabel?s q? ?sht? n? nj? periudh? kaq t? r?nien, grafik, un? mendoj se tani n?n vij?n e qendr?s. Q?

 

jeta m?rzitur ?sht? m? e keqe probabiliteti ?mim i par? i nj? tavolin? t? gjat?, do t? p?rpiqen p?r t? kontrolluar s? bashku. P?rve? k?saj, platforma q? kan? ardhur me karakteristika t? tilla m?rzitur-jet?s, ka raste kur ju kan? gjetur q?llimisht makin? n? nj? sallon Pachinko.

 

apo ??vet?m ka vet?m t? pak?soheshin rrjedhjen, un? mendoj se ?sht? mir? p?r t? p?rcaktuar se ekziston nevoja n?se t? till? sepse kishte b?r? makin? sh?rim. Megjithat?, jo shum? e ndjekur nga p?rkthimi ?sht? periudha e m?rzitur.

 

q? kan? dal? me t? till? nj? faz? ?rregullim nga karakteristikat, n? rastin q? ka qen? i ndjekur nga disa dit?, konsiderohet edhe at? p?r t? vazhduar t? zhvendoset n? jet?n normale dhe periudh? t? favorshme. Pasi t? keni b?r? nj? rritje trend ?sht? pak nga pak grafik, un? mendoj se kjo ?sht? duart e d?gjuar se si provoni nj? hit t? vog?l p?r t? provoni. N?se ka nj?

 

par? p?rmes n? m?nyr? t? vendosur n? kufirin e periudh?s s? fort? nga teknologjia m?rzitur-jet?s, i cili ?sht? gjithashtu e mundur q? nj? person i vet?m lecka fitues n? ishullin e fatit t? p?rballet me nj? t? gjer? e hapni re. Platform?, e cila ka hyr? n? m?nyr? t? qart? n? periudh?n e fort?, sepse ne gjithashtu v?shtrojn? rival, nuk mund t? jet? aq e leht? p?r t? marr?. P?r t? th?n? n?se

 

, fillestar ?sht? jasht?zakonisht e v?shtir? ?sht? p?r t? par? p?rmes kufirit t? periudh?s s? fort? nga periudha papritmas m?rzitur, ?sht? rrezik shum? e lart?. Me k?t? n? mendje, do tabela ne mendojm? se periudha e fort? edhe n? form?n e tanishme progresive, ?sht? m? e mir? p?r t? marr? kur lind mund?si q? baz? t? konsumator?ve jan? interchanged bilanci ?sht? e q?ndrueshme. Un? mendoj se ka nj? nevoj? p?r t? gjetur shum? mir?. Megjithat?, jo shum? e ndjekur nga p?rkthimi ?sht? periudha e m?rzitur.

 

q? kan? dal? me t? till? nj? faz? ?rregullim nga karakteristikat, n? rastin q? ka qen? i ndjekur nga disa dit?, konsiderohet edhe at? p?r t? vazhduar t? zhvendoset n? jet?n normale dhe periudh? t? favorshme. Pasi t? keni b?r? nj? rritje trend ?sht? pak nga pak grafik, mendoj se kjo ?sht? duart e d?gjuar se si provoni nj? hit t? vog?l p?r t? provoni. N?se ka nj?

 

par? p?rmes n? m?nyr? t? vendosur n? kufirin e periudh?s s? fort? nga teknologjia m?rzitur-jet?s, i cili ?sht? gjithashtu e mundur q? nj? person i vet?m lecka fitues n? ishullin e fatit t? p?rballet me nj? t? gjer? e hapni re. Platform?, e cila ka hyr? n? m?nyr? t? qart? n? periudh?n e fort?, sepse ne gjithashtu v?shtrojn? rival, nuk mund t? jet? aq e leht? p?r t? marr?. P?r t? th?n? n?se

 

, fillestar ?sht? jasht?zakonisht e v?shtir? ?sht? p?r t? par? p?rmes kufirit t? periudh?s s? fort? nga periudha papritmas m?rzitur, ?sht? rrezik shum? e lart?. Me k?t? n? mendje, do tabela ne mendojm? se periudha e fort? edhe n? form?n e tanishme progresive, ?sht? m? e mir? p?r t? marr? kur lind mund?si q? baz? t? konsumator?ve jan? interchanged bilanci ?sht? e q?ndrueshme. Un? mendoj se ka nj? nevoj? p?r t? gjetur shum? mir?. Megjithat?, jo shum? e ndjekur nga p?rkthimi ?sht? periudha e m?rzitur.

 

q? kan? dal? me t? till? nj? faz? ?rregullim nga karakteristikat, n? rastin q? ka qen? i ndjekur nga disa dit?, konsiderohet edhe at? p?r t? vazhduar t? zhvendoset n? jet?n normale dhe periudh? t? favorshme. Pasi t? keni b?r? nj? rritje trend ?sht? pak nga pak grafik, un? mendoj se kjo ?sht? duart e d?gjuar se si provoni nj? hit t? vog?l p?r t? provoni. N?se ka nj?

 

par? p?rmes n? m?nyr? t? vendosur n? kufirin e periudh?s s? fort? nga teknologjia m?rzitur-jet?s, i cili ?sht? gjithashtu e mundur q? nj? person i vet?m lecka fitues n? ishullin e fatit t? p?rballet me nj? t? gjer? e hapni re. Platform?, e cila ka hyr? n? m?nyr? t? qart? n? periudh?n e fort?, sepse ne gjithashtu v?shtrojn? rival, nuk mund t? jet? aq e leht? p?r t? marr?. P?r t? th?n? n?se

 

, fillestar ?sht? jasht?zakonisht e v?shtir? ?sht? p?r t? par? p?rmes kufirit t? periudh?s s? fort? nga periudha papritmas m?rzitur, ?sht? rrezik shum? e lart?. Me k?t? n? mendje, do tabela ne mendojm? se periudha e fort? edhe n? form?n e tanishme progresive, ?sht? m? e mir? p?r t? marr? kur lind mund?si q? baz? t? konsumator?ve jan? interchanged bilanci ?sht? e q?ndrueshme.