Win Si t? Hanemono-Dejihane (konceptet themelore)

pachinko koh?ve t? fundit, pasi makina Shtat? ?sht? b?r? nj? subjekt, un? mendoj se t? hyj? n? edhe ata q? nuk e din? se ?sht? e th?n? t? Hanemono. Disa nga ata q? e din?, Hanemono ?sht? q? t? jet? m? pak pagim, ajo mund t? ket? disa njer?z q? mendojn? se ajo nuk ?sht? n? gjendje p?r t? fituar.

 

Megjithat?, n? qoft? se ju e dini se pjesa p?r t? konstatuar n? m?nyr? q? t? fitoj? Hanemono, ju prap? mund t? fitoj? del.

 

Para s? gjithash, dhe pastaj p?rshkrimi i Hanemono. Hanemono, kur topi hyn n? nj? e sht?n? n? nj? vend t? caktuar, do t? hap? krah?t e objektit karakterit n? fytyr?n e nj? qendre t? bordit. Disa objektit karakter, tre-vrim? ?sht? e hapur, t? b?het nj? hit i madh konfirmojn? n?se topi hyn n? mes tyre do t? jet? Hanemono.

 

koh?t e fundit, por ?sht? Hanemono q? nuk shihen leht?, n?se ka nj? gj? n? qoft? se si t? fitoj? si, un? dua t? shoh. Hanemono ?sht? di?ka shum? gjasa p?r t'u prekur nga thonjt? t? p?rshtatura p?r m? shum? se shtat? makin?. N?se un? mendoj p?r fitore n?

 

Hanemono, ka nj? nevoj? t? shikojm? n? rregullimin e thonjve. Pasi shkova p?r t? kund?rt?n, N?se ju jeni nj? rregullim gozhd?, mund?si p?r t? fituar m? shum? se shtat? makin? mund t? thuhet t? jet? m? i lart?. Tani, ne do t? prezantoj? vendndodhjen e rregullimit gozhd? ju doni t? shihni n? m?nyr? q? t? fitoj?.

 

Para s? gjithash, ?sht? rregullimi gozhd? n? af?rsi t? Chucker m? t? r?nd?sishme e fillimit. Pran? fillimit ,: dyja pal?t ?sht?, ata q? jan? t? hapura ?sht? sigurisht e dobishme. Kjo ?sht? e natyrshme n? historin? e nj? gozhd? t? mir? n? af?rsi t? Chucker fillimit ?sht? e hapur, por nj? tjet?r, q? po aq e r?nd?sishme sa m? af?r fillimit, ?sht? rregullimi gozhd? e pjes?s quajtur hakama n? krye t? thonjve fillestare.

 

k?t? gozhd?, dhe duke k?rkuar deri, pasi ajo ?sht? nj? hendek n? mes t? Chucker fillimit, do t? jet? m? e leht? p?r t? kontrolluar topin. N?se ju jeni nj? rregullim gozhd? e pjes?ve t? quajtur hakama, ?sht? se edhe pse t? shtr?nguar t? filloj? pak m? shum?, m? shum? gjasa p?r t? hyr? n? fillimin. Un? mendoj se pak pagim

 

n? qaf?, un? mund t? ket? disa njer?z q? kan? shmangur, por kur krahasohet me makin? shtat?, duke e b?r? t? leht? p?r t? goditur m? t? mir? t? Hanemono. investimi m? pak N? kryeqytet, p?r t? luajtur mbylljen e larg, sepse bilanci ?sht? e q?ndrueshme e leht?, pak nga pak pagim se ju jeni duke menduar p?r t? do t? rritet.

 

kapur ?sht? b?r? nga thonjt? rregullim, pasi i ulur n? nj? tavolin? t? mir? rregullimit gozhd?, ajo vet?m godet pas. N?se vendoset n? nj? fillim, n?se vihet n? nj? hit p?r t? hapur krah?t, sepse topi se ajo mund t? fitoj?, dhe shtat? makina t? kontrollohen ?do gj? n? program, un? mendoj fun dhe t? ndryshme mund t? shijoj?.

 

n? nj? koh?, nj? sasi t? pagim t? madhe ?sht? q? un? nuk mund t? pritet, p?r aq koh? sa t? luaj? nj? dit?, un? mendoj se t? fitoj? ngadal? gjat?. Jeta e Hanemono ?sht? nj? rregullim gozhd?. N?se m? kujtohet se vet?m koha do t? marr? pak, ai thot? q? leht? t? fitoj? modeli krahasim Seven makin?.

 

koh?t e fundit, un? mund t? mos e shohin shum?, nuk ?sht? n? periferi t? tilla t? parlors pachinko q? kan? krijuar nj? shum? t?, t? tilla si nj? tryez? t? p?rdorura. Edhe ata q? e urren, pika p?r t? fituar, sepse vet?m rregullim gozhd?, t? p?rpiqet p?r t? luajtur nj? her? me t? gjitha mjetet.