Si p?r t? par? n?p?r koh? t? nxehta e sallon Pachinko

Dhe zone t? nxeht? apo koh? ju se sa koh? p?r t?, ju mund t? d?gjohet mir?. Zona Koha trash?, n? var?si t? gjendjes s? sallon Pachinko e vendndodhjes dhe statusit operative dhe t? shitjes, do t? vijn? disa nga diferenca ?sht? jasht? absolutisht. N?, sepse un? mendoj zon? nuk trash? koh? nuk e di, k?tu ne do t? prezantoj? sallon p?rgjithshme Pachinko i zon?s s? koh?s trash?.

 

trash? me zon?n kohore, dometh?n?, sallonet Pachinko do t? jet? n? nj? zon? kohore q? do t? donte p?r t? rritur funksionimin. 'S zona koha shpresoj t? vij te konsumator?t m? t? mir?. Pra, n? nj? zon? t? till? n? koh?, ju mund t? vijn? t? mbjell? di?ka n? an?n sallon pachinko. P?r shembull, edhe shihni ?sht? koha dallimi n? mes t? hapur. N? disa raste vet?m

 

1 model, p?r t? ndaluar pluralizmin e modeleve, ka edhe nj? rast q? t? hapet nga diferenca kohore. Dhe si ora 13 u hap dhe ora 18 model t? hapur, Un? mendoj se disa njer?z q? kan? par? jan? shpallur. Fakti q? ka nj? diferenc? kohore t? hapur, ?sht? se ju doni drejtimin n? at? koh?. Dhe, n? modelin q? b?het objekt i nj? diferenc? kohore t? hapur, ose vendosjen lart?sia Horukon ?sht? v?n? disa makina n? p?rgjith?si, ne jemi ose t? p?rpiqen p?r t? hapur se rregullimit zakonshme gozhd?.

 

gjithashtu luajn? v?shtrojn? her? diferenca e hapur, un? mendoj se kjo ?sht? nj? m?nyr? e mir? p?r t? fituar.

 

P?rve? k?saj, n? qoft? se i till? nuk ?sht? dallimi koha e hapur, si t? folurit zon?n kohore ?sht? i nxeht? ose, ora shum? pm nga rreth 15:00 5 ose 6, dhe nj? zon? kohore t? trash? n? krye q?llim-t? edhe pse ju. N? k?t? zon? kohore, dhe thon? pse trash? zona koha, njer?zit q? erdh?n n? Tomokazu ?sht?, ju keni b?r? nj? investim n? nj? far? mase.

 

P?rve? k?saj, t? dh?nat e nj? dit? m? par?, pasi t? dh?nat e disa or? t? dit?s mund t? shihet, se t? shkojn? p?r t? Tomokazu, Un? q?ndroj p?r t? ?sht? m? shum? gjasa p?r t? zgjedhur. N? qoft? se me q?llim i platform?s ?sht? ngushtuar, se goditi verb?risht nga t? gjitha q?ndrim t?, ajo do t? jet? e dobishme.

 

tani nuk jan? modele q? jan? t? pajisur me nj? funksion t? quajtur latente probabiliteti variacion. Ata jan? nga dyqanet, por pa fshir? variacionin fshehur probabilitetit, ?sht? gjithashtu se ata kan? kryer mbi t? nes?rmen. t? tilla Pati N?se ju gjeni nj? dyqan Nko, kjo mund t? thot? se Tomokazu zon?n kohore edhe t? trasha.

 

megjithat?, p?r t? gjetur k?t? ndryshim latente e probabilitetit, edhe un? si Miyabureru latente, sepse ajo duhet t? kujtojm? segmentin, por ju do t? duhet p?r t? studiuar pak, por ende, n? qoft? se ju t? gjeni t? Tomokazu, caktuar variacion probabiliteti ?sht? n? t? brendshme sepse ajo ?sht? p?rkthimi q? ju jeni, kjo do t? ishte p?rfunduar me nj? investim t? vog?l e deri p?r t? nxjerr? nj? hit. N?se kjo periudh? kohore, q? t? tilla si mund?sia e largimit ?sht? m? e lart?, jo zona koha q? mund t? pohohet ?sht? situata aktuale. T? gjitha t?

 

makin?s Pachinko, pasi ROM menaxhohet, n?se nuk keni nj? telekomand?, kjo ?sht? p?r shkak se ?sht? e pamundur dyqane an? p?r t? manipuluar. Megjithat?, n? var?si ngjarjet e an?n Zona Koha dhe dyqanet q? u ngrit her?t, ajo synon bim?t do t? ket? ngushtuar ndjesh?m posht?. koha Event, dhe si e dyqaneve t? ve?anta edhe n? referenc?, provoni duke synuar nj? zon? kohore q? mund t? jet? n? m?nyr? efikase t? investimeve.