Kontrolloni me metrazh t? zakonin e sallon Pachinko [Rom Operacioneve val?]

Hit ishte, ajo luhatet n? mes t? shpres?s dhe frik?s dhe nuk e goditi, si dhe, un? mendoj se kjo ?sht? pachinko e k?naq?si t? v?rtet?. Megjithat?, kur hit ?sht?, p?r disa gj?ra q? komunikon Chang, kur ju nuk e goditi nuk ?sht? goditur n? t? gjitha, ajo mund t? ket? disa njer?z t? cil?t kan? menduar se do t? jet? arsyeja pse. N?

 

, dhe nuk e goditi hit, duke folur se ku dhe si jan? t? vendosur, p?r t? nj? nga nj? e makin?s Pachinko, ju pjes? e ROM q? ?sht? instaluar. ROM dhe ?sht? p?r ?mim i par? llotari, makin? e programit ose pjes? t? konfirmuar hit, ?sht? i bllokuar. A ?sht? kjo makin? Pachinko e zemr?s. N?se

 

shembull p?r t? th?n?, pachinko ?mim i par? llotari ?sht? si nj? rulet?, nj? rrotullim rreth nj? rulet? vetme, p?rpiquni t? imagjinoni se p?r t? konfirmuar n?se vihet n? nj? ?mim i par?. Kjo ?sht?, un? mendoj leht? p?r t? kuptuar duke pasur parasysh q? jan? kryer n? ROM. ROM rregullt ?sht?, probabiliteti i kapjen e nj? hit i madh do t? jet? hit i madh probabiliteti i makin?s Pachinko.

 

at? q? ?sht? p?rmendur si ROM mbrapa ?sht?, Uchikata sikur q? ka qen? e vendosur, do t? ishte zbritet p?r kok? e leht?, thot? se ROM paligjshme. Megjithat?, n? shumic?n e sallon Pachinko, k?shtu q? ne t? veproj? n? eshtrat e rregullta ROM q? mb?rrit?n nga prodhuesi, por k?t? her?, un? do t? doja p?r t? par? n? leximin e kam zakon t? rregullt ROM.

 

ROM rregullt, ne jemi duke shkuar p?r t? l?vizur n? probabilitetin ?mim i par? rrug?. N?se nj? prej probabilitetit t? 340 minuta, goditi dit?n, duke p?rs?ritur nj? dit? ju nuk e goditi, ju gj?ra p?r t? p?rpiqen p?r t? konvergojn? n? af?rsi t? probabilitetit. N? shembull, n? qoft? se nuk ka nj? disa dit? n?, sepse ajo tenton p?r t? l?vizur n? rrug? probabilitetit, dhe jasht? n? t? nj?jt?n koh?. Kjo ?sht? ajo q? ?sht? th?n? t? jet? vala e ?mim i par?, kjo ?sht? p?r shkak se p?r t? papritmas pagim ?sht? apo nxjerrje. Dhe jasht?

 

, t? p?rs?ritura ose jo jasht?, ajo ?sht? n? lidhje rreth nj? muaj, ju jan? th?n? p?r t? konvergojn? me probabilitetin ?mim i par? rrug?. P?r t? lexuar vala e muajit ?sht?, ?sht? se Lexo zakonin e ROM rregullt. Zgjidhni modelin q? t? jen? t? brengosur p?r, p?rmes sallon Pachinko ?do dit?, nuk do t? dal? nj? dit? u pasua nga shum? dit?, n? ?far? mase nd?rkoh? e q?ndrimit, ose rreth at? koh? ?sht? q? t? shtrij? topi doli, Ne do t? marr? nj? t? dh?nave t? barabart?.

 

at?, dhe t? vazhdoj? disa muaj, nj? val? e tabel?s, i ashtuquajturi ligji i ju do t? shihni. N? koh?n e duhur t? val?, n? qoft? se investimit, kjo do t? thot? se duke fituar p?rqindje ka t? ngjar? t? rritet. N? pachinko, ajo nuk ka nj? ndarje baz? makin?. Launch topin ?sht? p?r shkak se nuk do t? thot? q? ju t? fitoj? 100%. Megjithat?, n? nj? sallon Pachinko, v?n? jasht? n? nj? norm? prej ?mimeve t? inputeve dhe pagim, t? dh?nat q? makina ndar? do t? dal? si nj? vler? numerike llogaritet automatikisht ?do dit?.

 

sot, ?far? qind doli prej tij, n?se biznesi ?sht? p?rfunduar, un? e di menj?her?. N?

 

sallonet pachinko, q? ?sht? i gatsh?m p?r t? b?r? n? makin?, ajo do t'i referohet nj? mas? t? caktuar t? kryera n? kok?n time. P?rkundrazi, ju durimi as k?rkon kompetencat e v?zhgimit, por kjo nuk do t? thot? edhe se ka nj? garanci q? me siguri jasht?. ?do gj? pa menduar, se vazhdon verb?risht jasht?, un? mendoj se ?sht? m? mir? p?r t? besuar n? at? mas? q? fitues rritje p?rqindje. ROM ?sht?, p?r shkak se ajo ?sht? e p?rmbajtura n? t? gjitha makin? tavolin? Pachinko, n?se jeni t? interesuar, ju lutem provoni p?r t? sfiduar.
nd?rsa shohim p?rmes zakonin e
Horukon, ju duhet t? jet? n? gjendje p?r t? t?rhequr fitoren me nj? probabilitet t? lart? t? b?het i aft? p?r t? lexuar edhe val?t e ROM s? bashku. Ai e b?n. ?do gj? pa menduar, se vazhdon verb?risht jasht?, un? mendoj se ?sht? m? mir? p?r t? besuar n? at? mas? q? fitues rritje p?rqindje. ROM ?sht?, p?r shkak se ajo ?sht? e p?rmbajtura n? t? gjitha makin? tavolin? Pachinko, n?se jeni t? interesuar, ju lutem provoni p?r t? sfiduar.
nd?rsa shohim p?rmes zakonin e
Horukon, ju duhet t? jet? n? gjendje p?r t? t?rhequr fitoren me nj? probabilitet t? lart? t? b?het i aft? p?r t? lexuar edhe val?t e ROM s? bashku. Ai e b?n. ?do gj? pa menduar, se vazhdon verb?risht jasht?, un? mendoj se ?sht? m? mir? p?r t? besuar n? at? mas? q? fitues rritje p?rqindje. ROM ?sht?, p?r shkak se ajo ?sht? e p?rmbajtura n? t? gjitha makin? tavolin? Pachinko, n?se jeni t? interesuar, ju lutem provoni p?r t? sfiduar.
nd?rsa shohim p?rmes zakonin e
Horukon, ju duhet t? jet? n? gjendje p?r t? t?rhequr fitoren me nj? probabilitet t? lart? t? b?het i aft? p?r t? lexuar edhe val?t e ROM s? bashku.