Flisni p?r gjoks t? luft?s Pachinko

pachinko vjet?r ?sht?, disa njer?z q? luajn? mir? ishte e leht? edhe pa aq shum? investimeve. Pachinko fundit ?sht?, bixhozi ?sht? shum? i fort?, ?sht? e gatshme t? zhduket n? m? pak se 30 minuta 10.000 jen.

 

P?r shkak se ajo ?sht? nj? pachinko e till?, n? qoft? se ju do t? Mawaso 1000, do t? jen? t? rezultoj? n? investime n? asnj? koh? 50,000 jen. P?r t? luajtur nj? dit? n? nuk e goditi mjaft, ?sht? se ajo b?het qindra e mij?ra t? nevojshme.

 

pra, ajo b?het shum? e do t? jet? blerja e gjoksit t? luft?s. Oh n? njer?zit q? duan p?r t? fituar

 

, nuk dhemb p?r t? Shinkin ushtarake shum?. Koh?t e fundit, ka edhe nj? model i p?raf?rt i val?ve, nj? tendenc? t? fort? p?r t? marr? nj? koh? t? gjat? p?r p?rfundimin e probabilitetit, n? fillim edhe nj? q?ndrim t? mir? ?sht? e vendosur mund t? jet? mut b?ni ju duhet t? vazhdonte. ?sht? shum? e r?nd?sishme p?r t? p?rgatitur e vetme e gjoksit t? pasur t? luft?s p?r t'i b?r? ball? at?.

 

njer?zit q? duan p?r t? fituar ?sht? e mir? n? at?, por p?r ata q? kan? nj? Pachinko si p?r t? shijuar nj? hobi, gjoks lufta gjithashtu mund t? duhet t? mendojn? n? nj? k?ndv?shtrim tjet?r.

 

kur edhe ju t? k?rkuar p?r t? shkuar n? pachinko ?sht?, un? mendoj se i pari p?r t? siguruar gjoksin luft?s. gjoks Lufta ?sht?, si mund t? mira n? qoft? se vet?m nga minuta ju keni p?r veten, njer?zit t? jen? si nj? llastiqe ?do dit?, vet?m se e mjaftueshme nuk do m?.

 

K?shtu, njer?zit e p?raf?rsisht kur gjoksi lufta ?sht? e humbur, Toka ishte huazuar nga nj? mik, ?sht? se rritja vijn? p?r t? mbledhur gjoks t? luft?s dhe nj? borxh p?r dik? t? af?rt n? shkall?n q? ishte huazuar nga lover. Pasi borxhit p?rs?ris njer?zve t? njohur, ka edhe nj? rrezik prej tyre edhe ka humbur kredi, askush nuk mund t? jap? m? mua parat?.

 

ose e di nj? situat? t? till?, nga dit?t e vjet?r, t? tilla si pachinko t? revist?s, por reklamat e kompanive financiare kan? nj? hipur lot, ka edhe t? aft? n? artin, t? tilla si t? mos l?shoj? dora do t? normalisht. Por tani, mjaft ka edhe nj? s?mundje e quajtur var?sis? pachinko, pachinko ka p?rfunduar me nj? kumar var?sis? fort?. _x000D _
P?rve? k?saj, n? m?nyr? q? t? rris? nj? gjoks t? luft?s n? vitet e fundit, n? dyqan me nj? kart? krediti, disa njer?z se fakti q? mallrat dhe t? holla p?r t? mbledhur para. m?nyr? e leht? p?r fondet e luft?s mund t? ngrihet, por, n? fund, mos harroni faktin se duhet t? paguaj? parat?.
t?
m? n? fund u p?rs?rit investimeve humbur arsyen, gjithashtu eliminon koston e jetes?s, t? krijoj? nj? gjoks t? luft?s kompanit? financiare dhe n? nj? dor? t? till?, ju gjithashtu nj? fakt q? shum? njer?z se pachinko. Ve?an?risht grat?, jan? th?n? t? jet? e leht? t? bien.

 

pachinko, sepse nuk e di edhe t? dal? ose t? largohet, por ?sht? e mir? m? t? madhe, n? qoft? se ?sht? e mundur me nj? ndjenj? t? luajn?, pachinko i fundit ?sht? shum? i lart? ?sht? kumar, ju keni elemente ka b?r? m? t? fort? p?r t? fituar .

 

, t? tilla si se n? mos luaj? n?se ngritur nj? shum? t? gjoksit t? luft?s, gjendja aktuale e pachinko q? ata kan? sjell? n? gjendjen psikologjike ?sht? b?r? nj? problem. Pachinko ?sht?, n? m?nyr? t? moderuar duke luajtur, t? p?rpiqet q? besohet t? g?zojn? nj? per.

 

koh?t e fundit, ajo ?sht? b?r? shum? cep Dejihane nga Yu Pachi si pachinko luajn?. P?rve? k?saj, p?r shkak se p?rhapja e 1 jen pachinko ka qen? e p?rparuar, mendoj se do t? ishte mund t? p?rpiqen p?r t? shijuar pa u lidhur me konceptin e fitores.

 

gjoks paarsyeshme lufta e mbledhura do t? b?j? q? ju t? ?mendur edhe jet?n. Financimi paarsyeshme nuk ka, n?se q?ndrimi i luajn? Kur ju jeni n? gjoks t? luft?s, un? mendoj se do t? jen? t? g?zuar m? t? sh?ndetshme. I till? ?sht?. Ve?an?risht grat?, jan? th?n? t? jet? e leht? t? bien.

 

pachinko, pasi nuk e di edhe t? dal? ose t? largohet, por ?sht? e mir? m? t? madhe, n?se ?sht? e mundur n? kuptimin e luajn?, pachinko i fundit ?sht? shum? i lart? jan? kumar, ne kemi elemente ka b?r? m? t? fort? p?r t? fituar .

 

, t? tilla si se n? mos luaj? n?se ngritur nj? shum? t? gjoksit t? luft?s, gjendja aktuale e pachinko q? ata kan? sjell? n? gjendjen psikologjike ?sht? b?r? nj? problem. Pachinko ?sht?, n? m?nyr? t? moderuar duke luajtur, t? p?rpiqet q? besohet t? g?zojn? nj? per.

 

koh?t e fundit, ajo ?sht? b?r? shum? cep Dejihane nga Yu Pachi si pachinko luajn?. P?rve? k?saj, p?r shkak se p?rhapja e 1 jen pachinko ka qen? e p?rparuar, mendoj se do t? ishte mund t? p?rpiqen p?r t? shijuar pa u lidhur me konceptin e fitores.

 

gjoks paarsyeshme lufta e mbledhura do t? b?j? q? ju t? ?mendur edhe jet?n. Financimi paarsyeshme nuk ka, n?se q?ndrimi i luajn? Kur ju jeni n? gjoks t? luft?s, un? mendoj se do t? jen? t? g?zuar m? t? sh?ndetshme. T? tilla ju. Ve?an?risht grat?, jan? th?n? t? jet? e leht? t? bien.

 

pachinko, pasi nuk e di edhe t? dal? ose t? largohet, por ?sht? e mir? m? t? madhe, n?se ?sht? e mundur n? kuptimin e luajn?, pachinko i fundit ?sht? shum? i lart? jan? kumar, ne kemi elemente ka b?r? m? t? fort? p?r t? fituar .

 

, t? tilla si se n? mos luaj? n?se ngritur nj? shum? t? gjoksit t? luft?s, gjendja aktuale e pachinko q? ata kan? sjell? n? gjendjen psikologjike ?sht? b?r? nj? problem. Pachinko ?sht?, n? m?nyr? t? moderuar duke luajtur, t? p?rpiqet q? besohet t? g?zojn? nj? per.

 

koh?t e fundit, ajo ?sht? b?r? shum? cep Dejihane nga Yu Pachi si pachinko luajn?. P?rve? k?saj, p?r shkak se p?rhapja e 1 jen pachinko ka qen? e p?rparuar, mendoj se do t? ishte mund t? p?rpiqen p?r t? shijuar pa u lidhur me konceptin e fitores.

 

gjoks paarsyeshme lufta e mbledhura do t? b?j? q? ju t? ?mendur edhe jet?n. Financimi paarsyeshme nuk ka, n?se q?ndrimi i luajn? Kur ju jeni n? gjoks t? luft?s, un? mendoj se do t? jen? t? g?zuar m? t? sh?ndetshme.