Dallimi i politikave t? biznesit p?r shkak t? vendndodhjes s? sallon Pachinko (Station Agents & dyqane periferike)

?do dyqan, un? mendoj se ?sht? b?r? biznes me pajisje t? ndryshme nga kushtet e lokacionit. Pachinko nuk ?sht? p?rjashtim, ne kemi masa t? ndryshme dhe t? ndryshme, t? biznesit dhe b?rjen e vet? imazhin e tyre dyqan me kushtet e lokacionit. P?r shembull, n? frontin e dyqane stacionit dhe dyqane periferike, dallimi ?sht? karakteristika t? m?dha. Le t? krahasojm? ndryshim n? koh?n e baz?s s? konsumator?ve dhe funksionimin e pikut.

 

■ Pachinko sallonet p?r t? kryer biznes n? zon?n orare

 

Station n? frontin e sallon stacioni Pachinko e baz?s s? konsumator?ve dhe t? pikut drejtimin, dyqanet e gatshme n? shum? trafik n? qend?r t? qytetit t? k?mb?sor?ve. P?r af?r nj? stacion treni, dhe pun?tor?t e zyr?s t? amvise dhe t? moshuarit dhe rrug?n sht?pi nga puna nga t? rinjt? dhe grat?, ne presim baz?n e konsumator?ve t? nj? shum?llojshm?ri e moshave. N? ve?anti, kjo sjellje ?sht? m? e zakonshme gjat? dit?ve t? jav?s. Gjat? mbr?mjes, nga agimi, ?sht? m? mir?, t? tilla si amvise dhe t? moshuarit shum?, do t? jet? ve?an?risht band grua ?sht? shpesh koha.

 

Por n? frontin e operacionit pikut stacioni ?sht? i till? nga k?tu. Nga mbr?mje nga mbrapa ?sht? m? i mir?, i cili ka qen? q? vijn? n? dyqan nga

 

n? m?ngjes, n? m?nyr? t? z?vend?sohet, k?t? her? pun?tor?ve me pages? pas pun?s do t? fillojn? t? japin llogari p?r shumic?n e operacionit. Sipas k?saj kohe, ajo q? qarkullimi i baz?s intensive konsumator?ve ?sht?, 's tipar m? i madh n? frontin e dyqan stacionit.
shop
ku ka nj? koha e shfuqizon funksioneve t? k?to fjal?, sepse ka konsumator? q? kthehen fshi edhe n? baz? t? fort?, do t? ket? si nj? nga zgjedhjet edhe sepse synojn? atje.

 

n? stacion t? ashp?r para konkurrenc?s, dyqan nuk mund t? t?rhequr klient?t n? 7 pm ose 8 t? mbr?mjes gjat? dit?ve t? jav?s ora 6, ajo ka mbijetesa b?het e v?shtir?.

 

(※ Nga rruga, n?se dyqan ka p?r t? rregulluar topin jasht? ?ka me ROM Yara Horukon, alternativ? ?sht? q? t? marr off k?t? zon? kohore.) _ x000D_
Megjithat?, p?r pun?tor?t me pag? pushimi ?sht? nj? fest?, operacioni pik dhe n? mbr?mje nga mesdita, do t? jet? n? rrjedh? krejt?sisht t? ndryshme dhe gjat? dit?ve t? jav?s. P?rve? k?saj, p?r shkak se dyqan konkurrenca shpesh, madje sa m? shpejt topin nga dyqane t? tjera, operacioni do t? ket? ndryshuar shum?.

 

 

 

■ periferike baz? t? konsumator?ve sallon Pachinko dhe pik N? zon?n orare

 

e click operacion, dhe thon? se ajo q? p?r n? dyqan periferike, nuk presin madh?sin? e baz?s s? konsumator?ve p?r k?t? web Station. Duke folur p?r klient?t, dhe babai i amvise tuaj lagje dhe pjesa tjet?r, mosha ?sht? gjithashtu n? nj? i dehur, ne shohim nj? shum? t? paraqitjes s? personit, t? tilla si 60 nga 40s.

 

mysafir?t e nivelit t? njohurive ?sht? relativisht i ul?t, ajo ?sht? shum?, ka edhe shum? prirje q? ?sht? tabel? e zbraz?t e ?mb?l e baz?s s? fort? dhe rregullimin e thonjve.

 

sa koh? q? ajo nuk ?sht? nj? restorant t? popullarizuara t? mjaftueshme p?r t? thirrur nj? thashetheme n? periferi t? sallon Pachinko, i cili Parking ?sht? vizituar me makin? apo motor ose t? ngjashme, nuk ka, Ai nuk do t? thot? shum? m? shum?, k?shtu q? edhe ata t? cil?t do t? vijn? n? dyqan nga or?t e hershme jo se shum? ?sht? status quo. Shumica

 

, sepse n? qoft? se ju jetoni n? lagjen tuaj po vjen n? dyqan, duke ?sht? fillojn? zgjatim n? or?n 12 para dhe pas pasdite, prodhimi pik do t? ket? shum? dyqane rreth 3:00 pm nga 1 pm. Dhe, shop periferike ju ka pak dallim n? mes t? operacionit pikut n? dit? t? jav?s. Edhe n? qoft? se ka nj? dyqan konkurruese, p?r shkak se ajo nuk ?sht? se af?r, ajo ?sht? e leht? p?r t? v?n? nj? klient?t fikse.

 

 

 

?sht? p?r t? b?r? p?rdorimin e mir? n? luft?n kund?r Bazuar n? k?to karakteristika ???

 

1. Gjithashtu drejtuar nga Zona Koha

 

dyqan t? vendndodhjes s? pikut, sepse koha n? t? cil?n operacioni ?sht? zgjeruar ?sht? e ndryshme, ka si nj? i strategjis? ?sht? q? t? marr off koh?n nxehta t? dit?s. Si nj? sallon Pachinko, sigurisht, sepse personi q? e ka l?shuar topin nga nj? shum? kur ka norma e shfryt?zimit t? lart? nuk ?sht? b?r? n? ankes?n e dyqan, ajo nuk ?sht? duke synuar atje.

 

 

2. N? koh?n n? t? cil?n koh?n

 

Shfryt?zues kaloi shk?mbimi do t? priren p?r tryez?n e ?mb?l e baz?s s? fort? dhe nj? gozhd? ?sht? e mundshme p?r t? marr?. Kjo ?sht? p?r shkak se, p?r shembull, n? rastin e amvise, dhe ajo do t? jet? pa marr? parasysh sa vdesin ?sht? e fort?, k?shtu q? nuk duhet t? p?rgatitjen e dark?s, un? kam nj? shum? t? njer?zve q? do t? mb?shtes? me gjysm? zemre. Pachipuro q? fiton n? strategjin? q? do t? marr nj? platform? t? till? ekziston edhe. _x00 0D_

 

3. Nga hulumtimet e nivelit t? njohurive

 

baz?s s? konsumator?ve t? konsumator?ve, ?sht? arsyeja pse ajo ?sht? e kuptueshme se niveli i audienc?s OBSH. Niveli ka edhe nj? mund?si q? bosh piedestal shijshme aq i ul?t sa njer?zit shpesh dyqan. Sigurisht, fakti se njer?zit me nivel t? lart? nuk ?sht? edhe nj? person, por q? ka gjasa t? b?het n? faktin se dyqani n? vetvete nuk ka shije, Sajikagen e pal?ve ?sht? vet?m do t? jap p?rvoj?n n? luftime ju nuk do t?.