Ose modele Instalimi i sallon Pachinko ?sht? shpesh Xintai, ose shpesh p?rdoret tavolin?

Nationwide nuk ?sht? nj? shum? e nj? sallon Pachinko, por Xintai dhe dyqane dyqane dhe tabela e p?rdorur n? qend?r ?sht? qendra e, ka nj? shum?llojshm?ri t? sallonet pachinko. Tiparet e makinave t? reja ?sht? shpesh nj? sallon pachinko, q? ndodhet n? vendin e leht? relativisht klient?t e mbledhura, t? ngritur ?sht? fakti se n? af?rsi t? konkurrojn? dyqan shum?. Xintai ?sht?, p?r shkak se ajo mund t? marr? nj? kosto t? madhe, dhe t? tilla si shitje dhe fitimi bruto nuk ?sht? n? nj? far? mase t? siguruar, ju t? b?het mjaft e v?shtir?. N?se ju doni t? futur nj?

 

Xintai n? sasi t? m?dha, ?sht? Xintai disa dit? e futjes, m? shum? se modelet e tjera Xintai ?sht? n? makin? sh?rim. Kjo pik? ?sht?, un? Disavantazhi i Xintai ?sht? shpesh nj? sallon pachinko. Xintai n? sallon Pachinko e qendr?s, n? qoft? se ju doni t? luajn? p?rve? Xintai, un? mendoj se ?sht? m? mir? p?r t? shkuar p?r t? luajtur koh? q? pas disa dit?sh nga futja Xintai.

 

p?rgjith?si, Xintai ?sht? shpesh i pasionuar, shop p?r top-futur n? rajon Sh?nim! ?

 

N? thelb, n? qoft? se ju doni t? lart? futjen e Xintai n? rajon, n?se jo t? jet? n? gjendje p?r t? goditur vet?m n? dyqan Xintai, shum? dyqane mendojn? se nuk ka nevoj? p?r lirimin e shqet?soj? pagim. Megjithat?, nj? periudh? e gjat? kohe n? modelet e njohura, n? qoft? se ju doni t? rritet n? modelin kryesor-shenj? dyqan, ju mund t? d?shironi t? hapur. Kjo zon?, ?sht? deri n? iden? e menaxhimit.

 

dhe, si tiparet e platform?s e p?rdorur ?sht? shpesh nj? sallon pachinko, ajo ?sht? m? pak e mundur dhe t? af?rt me dyqan konkurrojn? ?sht? nj? dyqan periferike, un? mendoj se kjo ?sht? nj? baz? t? madhe t? konsumator?ve ?sht? nj? qend?r e rregullt. V?n? nj? shum? t? platform?s s? p?rdorur, sallon pachinko e baz?s s? konsumator?ve ?sht? relativisht shtresa mosha ?sht? e vendosur n? trend t? lart?. Xintai fundit ?sht?, nj? lloj betej? dhe variacion latente probabiliteti, etj, sepse ka shum? modele komplekse, do t? vijn? p?r t? priren t? jen? t? shmangej. N?se

 

nj? tryez? t? p?rdorura, t? tilla Xintai gjithashtu jan? pranuar nga baz?s s? konsumator?ve p?r t? strukur larg nga, ?sht? se ka t? ngjar? t? rritet n? shitje. N?se kjo ndodh, ne nuk kemi asnj? arsye p?r t? detyruar futjen e makinave t? reja. N? periferi t? sallonet pachinko, sidomos pa nj? shum? t? konsumator?ve t? rrjedh?s, p?r t? rritur shitjet, m? e v?shtir? se para dyqanit stacionit. Kjo pik?, e p?rdorur bllok, kostot Xintai jan? edhe m? t? lira n? krahasim me, jo kur rikuperimi i kostove jan? gjithashtu leht?sisht Cormorant gjithashtu do t? jet? nj? gj?. Q?

 

Xintai kan? v?n? nj? shum?, sepse rim?k?mbja jo vet?m q? ?sht? v?n? r?nda Toka p?rdoret q?ndrim, nuk ka asnj? fakt q? rrjedh?s s? paras? nuk do t? jet? q? t? r?nda. T? gjitha ?sht? e p?rcaktuar nga dyqan pachinko vendndodhjen dhe baz?s s? konsumator?ve dhe t? saj politik?n dyqane t? shitjes. Gjat?, por nuk mund t? jet? gjithashtu nj? sallon pachinko e rrjedh?s s? paras? t? r?nda, sallon pachinko till? ?sht?, un? mendoj se sa m? shpejt q? ?sht? e mundur p?rcaktimi n?se ju shikoni n? gjendjen pagim dhe rregullimin e thonjve.

 

duke shtypur koston fillestare me nj? tavolin? t? p?rdorura, t? tilla si dyqan t? politik?s s? zvog?limit t? pagim t? regulars, politikat e menaxhimit do t? jet? m? mir? p?r t? menduar se nuk ?sht? vet?m numri i Pachinkoya.

 

gjithashtu sidomos n? Mesjet? q?ndrojn? n? Xintai, sallonet Pachinko q? nuk gjenerojn? topin n? futjen e dit?s s? par?, mendoj se m?nyra e sh?rimit mund t? mendojn? se kjo ?sht? dyqan fort?. Shikoni mesatarisht, prezantoi dit?n e par? t? tilla si Xintai ?sht?, dyqan shum? shtr?ngimin gozhdat Barker ?sht? m? pak. Dyqan Pachinko ?do lloj apo gj? sallon pachinko ?sht? q? t? shkoni me ju, ju lutem provoni p?r t? kontrolluar.