Hanemono OK n? teorin? e kufirit?

N? vitet e fundit, p?r shkak se ajo ?sht? l?shuar nga revista shum? Pachinko, informacioni ?sht? b?r? n? m?nyr? t? leht? p?r t? hyr? n? dor?. Pra, n? qoft? se personi q? goditi Pachinko, nj? her?, un? think're interesuar t? shohim se pa nj? teori t? kufirit t? th?n?.

 

K?tu, teoria e kufirit, un? do t? doja t? marr? nj? sy. Para s? gjithash, para historin? e teoris? kufirit, nuk ?sht? nj? gj? e cila ?sht? e th?n? t? jet? e vij?s kufitare. Makin? pachinko, nuk ?sht? nj? hit i madh probabiliteti, respektivisht. Vija kufitare, n? qoft? se ?mim i par? n? jackpot probabiliteti rrug? t? makin?s, sasia u ark?tuar shum?n dhe pagim se investimeve, thot? se i pik?s s? deg?s t? jet? plus ose minus 0.

 

n? rastin e pachinko ?sht?, kjo linj? kufitare, probabiliteti i madh hit dhe komunikimi norma Chang, etj, ri-llogaritur nga nj? shum?llojshm?ri t? vlerave numerike, ajo shprehet si numri i revolucioneve t? mij? jen. makin? Pachinko ?sht?, brenda dhe jasht?, t? p?rs?ritur apo jo jasht?, ne mund t? n? m?nyr? q? t? konvergojn? me probabilitetin ?mim i par? q? ka qen? vendosur.

 

Pra, goditi vij?n kufitare apo vdes m? q? ka qen? i vendosur p?r ?do makin?, kur p?r t? konvergojn? n? set ?mim i par? probabilitetit me makin?, p?r shkak se fitimi ?sht?, 's iden? e teoris? s? kufirit.

 

sigurisht, teorikisht, por un? mendoj se do t? b?het k?shtu, kjo nuk shkon n? fakt ?sht? p?r t? b?r? k?t? aq mir?. Duke folur p?r pse, sallonet Pachinko ?sht? kryer thonjt? rregulluara nga dyqani. sallonet Pachinko ju jeni nj? rregullim gozhd? t? vij?s kufitare rrug?, duket se nuk ka fillim.

 

n?se sigurisht e hapur gozhd? rreth fillimit, kur ju mendoni se n?se ka edhe p?rtej kufijve, etj N?se ju keni forcuar rregullim gozhd? prej rreth sulmuesit, kishte qen? i rregulluar, si? scraping topi ?sht?, edhe pse shum? t? filloj? rreth, t? zvog?loj? pagim do t? jet? m? i shpejt?. Kur ?sht? fjala p?r

 

gjitha t? pagim, ?sht? e hapur vet?m vet?m gozhd? n? af?rsi t? fillimit, un? gj? q? t? b?het i pamjaftuesh?m. P?r t? praktikuar k?t? teori kufitare, jan? rregulluar n? fytyr?n e nj? bordi, ne shikojm? n? t? gjitha t? rregullimit gozhd?, redukton i topa Ju duhet t? zgjidhni nj? tavolin? t? vog?l.

 

sa m? shum? t? jet? e mundur shum?pritur jasht? topin, pa ulur, n?se jo lavaman hit tjet?r t? madh, por n? qoft? se ju shikoni n? totalin e bilancit t? pagesave, b?het nj? negative, sepse teoria kufiri nuk ?sht? m? i k?naqur.
, megjithat?, ?sht? ajo e nj? pachinko v?n? k?t? teori kufitare n? kok?n time, n? m?nyr? q? t? fitoj? un? mendoj se ?sht? shum? efektive. N? rastin e pachinko ?sht?, n? koh?n e konvergjenc?s n? probabilitet i madh hit, n? m?nyr? p?r t? fituar para ?sht? vlera numerike e padobishme dhe jo t? kthehet kjo shum? n? mij? jen t? ul?t.

 

p?r t? udh?hequr shpejtesine e tij rrotulluese, n? qoft? se kemi zgjedhur platform?n, se verb?risht xhiruar Mendoj se rezultati ?sht? nj? e mir?. P?r t? praktikuar teorin? e kufirit, p?r t? marr? koh?, ju duhet t? mbledh? t? dh?nat ?sht? kryer edhe p?r nj? periudh? t? gjat? kohore.

 

Megjithat?, q? goditi n? teori, ajo mund t? jet? se ka nj? vler? t? provoni.