Avantazhet dhe disavantazhet p?r t? zgjedhur nj? kapacitet t? lart? sallon shfryt?zimi Pachinko

?do njeri ?sht?, nj? referenc? p?r t? zgjedhur nj? dyqane Pachinko, atmosfer?n dhe sh?rbimin e pagim dhe dyqaneve, etj, mendoj se shum?llojshm?ri atje, por statusi operativ n? qoft? se ju doni t? p?rfitojn? ekuilibrin do t? jet? pika e dyqaneve t? m?dha p?r t? zgjedhur. Statusi veprojn?

 

?sht? aq i mir? nj? sallon pachinko, ka edhe nj? t? gjall?, ?sht? ajo q? do t? lejohen t? ndjehen t? mundshme jasht?. Kur n? dyshim Ku e keni p?r t? goditur ?sht?, un? mendoj se shum? njer?z do t? hyjn? n? dyqanet e mira t? statusit operacional. Edhe kur shihet nga k?nde t? ndryshme, por un? them se Sallon pachinko q? n? total t? biznesit t? ve?ant? ka qen? i suksessh?m, n?, dhe sallon t? mir? pachinko nga avantazhet dhe disavantazhet e operacionit, ne do t? shikojm? n? at? pik? t? till? t?. Operacioni

 

?sht? fakti se e mir?, nevojat e ?do klient, ?sht? nj? sallon pachinko q? ?sht? p?rmbushur. Mikpritja dhe sh?rbime gj?, natyrisht, pjes? e pagim mesin e tyre do t? jet? pika e madhe. N? operacion ?sht? sallon i mir? pachinko, ?sht? ai q? mund n? nj? far? mase mesatarisht, ofert? pagim. Gjithashtu ne jemi m? shum? t? arsyeshme mund t? fitoj? shitjes, ju gjithashtu mund t? presin konstante nj? pagim.

 

natyrisht, do t? her? pas here t? qart? date mbledhja atje, por ?do dit? shtrydh modelin, sepse ajo ?sht? p?rkthimi q? ?sht? jasht? n? m?nyr?n e vet, n? var?si t? q?llimit, kjo ?sht? se gjasa p?r t? fituar rritje.

 

P?rve? k?saj, nj? shum?llojshm?ri t? klient?ve do t? vijn? p?r t? vizituar. Sepse edhe ata q? nuk e din? sa pachinko po vjen n? dyqan, platforma t? l?viz? me dhun?, n?se q?ndrojn? q?llimi q? k?tu ?do ?sht?, ka shpesh mund t? jet? nj? tavolin? t? lir?. Dhe n? nj? far? mase, me q?llim q? t? m? kthyer, shuma e investimeve ?sht? i vog?l dhe ju gjithashtu mund t? presin q? ai t? nxjerr? nj? hit. Shumica e t? mirat e drejtimin e nj? dyqan t? mir? Pachinko, ju atje.

 

P?rve? k?saj, q? nga shum?llojshm?ria e njer?zve t? vijn? p?r t? vizituar, ka t? ngjar? t? jen? t? mbledhjes s? informacionit. dyqanet mir?n e drejtimin, k?shtu q? jan? shum? konsumator? t? rregullt, n? qoft? se ne me sukses t? komunikuar me njer?z t? till?, nj? shum?llojshm?ri t? informacionit t? arbitrarisht t? vdesin ?sht? nj? gj? q? vjen n? vesh.

 

Megjithat?, n? an?n tjet?r, ka sigurisht edhe disavantazhe.

 

稼 Fakti se puna ?sht? e mir?, baz? e mir? p?r t? hapur s? shpejti do t? merrni ul. Modelet etj njohura p?r t? dal? m? t? fundit, ajo do t? varroset menj?her? me klient?t. Q?ndroni konkurrenca e t? zgjedhur t? b?het e r?nd?, ajo thot? se operacioni met? ?sht? sallon i mir? pachinko. N? m?nyr? q? t? ulen n? tryez? me q?llim, nga nj? dit? m? par?, dhe t? ket? platform?n e hetimit paraprak, i cili synon, ju do t? duhet t? vizitoni her?t n? m?ngjes.

 

P?rve? k?saj, me nj? shitje t? nj? koh?, sapo ju t? l?n? n? tryez?, ?sht? se kthimi do t? jet? dikush i ulur n? k?t? moment, do t? jet? pothuajse e pamundur. Kur shuma e investimeve ?sht? rritur, ku ju t? heq? dor?, nj? p?rcaktim n?se platform? l?vizje, un? them se nj? nga met? t? b?het e v?shtir?. Statusi veprojn?

 

?sht? dyqane t? mira, nuk ka dyshim se ajo ?sht? nj? dyqan i mir?. Ai thot? n? dyqan q? kombinon bukuri p?r t? t?rhequr njer?zit, por fakti q? nj? disavantazh i till? gjithashtu, kam ardhur paraprakisht dhe luftimin ndryshuar edhe njer?zit t? kujtojn?.