Avantazhet dhe disavantazhet duke synuar nj? model t? vog?l n? sallonet pachinko

Edhe sallon pachinko q? shkojn? prej jush, un? mendoj se gjithmon? ?sht? shum? e mir? jo modeli i vog?l e operacionit. N? m?nyr? t? ve?ant?, ose jan? vendosur n? drejtim t? dyqanit n? shpin?, numri ?sht? shum? pak modele ?sht? k?shtu. Si nj? klient, hte, por i vog?l ?sht? nj? model, por ka sigurisht edhe t? metat, ka edhe p?rfitime. Pra, p?r sa i p?rket synimeve t? dh?n?sit modelin e vog?l, p?rfitimet dhe disavantazhet, ne do t? shikojm? se ?far? gj?ra p?r t?.

 

pari si nj? disavantazh, sepse informacioni i modeli ?sht? m? pak, ?sht? se prodhimi i till? dhe nuk e shoh n? fakt goditi nuk ?sht? i njohur. P?rve? k?saj, operacioni nuk ka gjasa t? konvergjenc?s e probabilitetit p?r t? ul?t, ajo mund t? v?shtir? p?r t? vler?suar val?n e ROM.

 

modele t? vogla, n? m?nyr? t? konsiderueshme ose jo t? njohura, numrin e modeleve t? vjetra q? kan? kaluar me kalimin e koh?s nga shitja. P?r k?t? q?llim, ne modelojm? informacion t? till? si prodhimi ose q?ndrimi i informacionit bilancit b?het jasht?zakonisht i vog?l. Duke folur p?r se si mblidhen b?r? informacion, ajo do t? jet? e humbur vet?m konfirmoj fakt goditur veten.

 

goditi vet?m pak, sepse un? nuk e di shum?, ju do t? duhet nj? rezolut? t? nj? shkall? t? investimeve. Investimi fillestar i informatave t? mbledhura, ?sht? fakti q? duhet t? merren parasysh. P?rve? k?saj, gjithmon? nj? shtet ku nuk ka asnj? drejtimin karakterizohet nga modeli t? vog?l. Fakti se operacioni nuk ?sht?, n? val?t e mira dhe t? k?qija val?t ka gjasa t? ngec? n? vend, n? koh?n e val?ve t? k?qija, do t? marr? koh? p?r konvergjenc?n e deri n? ?mim i par? probabilitetin.

 

p?r t? kapur modelin vog?l, n?se t? rritur probabilitetin e fituar, investimeve dhe pun?s s? mbledhjes s? informacionit, edhe ju do t? duhet njohuri p?r t? lexuar val?t.

 

N? t? ?sht? nj? p?rfitim p?r t? kund?rt?n, operacioni ?sht? k?shtu dhe se ajo tenton p?r t? goditur platform?n p?r q?llim jo, sepse personi tjet?r nuk ?sht? goditur mjaft, n? qoft? se nj? person i cili mund t? investoj? n? nj? far? mase vet?financim, duke lexuar nj? val? e per q? ?sht? e leht?. Gjithmon? running ?sht? modele dob?t t? vogla, probabiliteti i lart? se luaj? t? kryhet n? p?raf?rsisht.

 

n? rastin, t? tilla si ju jeni duke marr? t? dh?nat p?r t? p?rq?ndrohet n? nj? t? vetme, p?r shkak se ajo nuk ?sht? edhe shum? p?r t? goditur nj? person tjet?r, p?r Val?t dhe q?ndrimi i konvergjenc?s koh?s s? po b?het m? e leht? p?r t? par? p?rmes. Ejani goditi n? periudh?n e k?t? shum? n? p?rgjith?si, t? tilla si probabiliteti ?sht? i lart?, fakti se periudha e p?r m? t? leht? p?r t? lexuar, ju p?rfitime maksimale.

 

Gjithashtu, modele t? tilla t? vogla, do t? jet? shum? gj?ra q? do t? p?rdoret si nj? model ngjarje. Megjithat?, q? n? shum? raste vet?m t? rris? funksionimin, ju lutem shikoni n? thonjt?. Pjesa m? e madhe e kaluara nj? jav? e t? dh?nave, n? qoft? se ka nj? m?nyr? p?r t? ditur informacionin pagim, a nuk ?sht? m? mir? p?r t? siguruar.